Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_nicolae Dodo-pui, gata, m-am intors acasa de la Ikea, luat, e identic cu cel din poza de la Lysbeth. Luni dimineata trimit pachetul, mai este o surprizioara acolo, sper sa se bucure micuta de ele! Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni |
iti multumesc din tot sufletul...
Gigelica
De fapt va multumesc si va iubesc pe toate din Clubul nostru de scutece....
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
Dodo-pui spune:
La multi ani!
Victor Christian,
bebe de SimonaMami,
Arald Andres,
bebe de Ank
www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*
Bazar
pentru:
Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
pisigri spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui La multi ani! Victor Christian, bebe de SimonaMami, Arald Andres, bebe de Ank www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo* Blogul lui Bogdan Andrei goblenuri-relatii pe blogul Donului Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Doamne ajuta! *oooo*~*oooo*~*oooo* Bazar pentru: Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema |
Si de la noi, si de la noi...!!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
dyana27 spune:
La multi ani!
Victor Christian, bebe de SimonaMami,
Arald Andres,bebe de Ank
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
chatonel spune:
Neata tufete
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Noi plecam deseara la socri, o sa stam pina joi probabil asa ca o sa intram mai rar pe-aici.
Vazut ca Oli ne-a pus pozele de la petrecere, ma duc sa le vizionez, nu inainte, insa, de a felicita-o pe pisigri pentru "performanta" (vezi ca tu nascusi pe la cap 84-85).
Noi ne laudam cu o dragoana miscacioasa si chitzinoasa, care nu vea deloc sa stea locului.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
pisigri spune:
citat din mesajul lui chatonel Neata tufete LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi! Noi plecam deseara la socri, o sa stam pina joi probabil asa ca o sa intram mai rar pe-aici. Vazut ca Oli ne-a pus pozele de la petrecere, ma duc sa le vizionez, nu inainte, insa, de a felicita-o pe pisigri pentru "performanta" (vezi ca tu nascusi pe la cap 84-85). Noi ne laudam cu o dragoana miscacioasa si chitzinoasa, care nu vea deloc sa stea locului. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Multumim, multumim si pt felicitari si pt capitole. Deocamdata m-am apucat sa fac si io niscai album pe webshots ca sa ma laud cu Pisilinca si animalurile.
Dixtractie placuta!
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
petrean spune:
ziua buna
la multi ani sarbatoritilor de azi
Olga esti o mamica superba
Si acum..sa va spun ce am constatat..Vladut e alergic la amoxicilina..asta e concluzia mea 99%..si a dr..caruia i-am comunicat prin telefon ce s-a intamplat. De unde am dedus?din faptul ca din moment ce am incetat sa-i mai dau..au disparut si bubele..si s-a linistit..a dormit foarte bine. Vom merge sa facem dupa ce vine dr din concediu un test alergologic, sa vedem la ce mai e..ca sigur e alergic si la alte antibiotice mai puternice..ceea ce nu e bine, ca dc se va imbolnavi va fi greu de vindecat:(
Dar..tb sa semene cu cineva..ca eu sunt alergica la metale...si daca ma fardez(toate fardurile contin metale)..ajung sa arat ca o mutanta
si acum..din categoria..nebunii cauzate de oboseala..ieri am facut sarmale..bun si facut..a tocat sotul pieptul de pui..ceapa...blabla...si le-am impachetat azi urma sa le fierb..si stiti ce am constat azi????ca sarmalele mele nu au OREZ..asa ca..acum m-am pus sa desfac sarmaluta cu sarmaluta...sa pun orezul..si sa le fac la locasta inseamna sa faci totul din inertie...
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?
POZE
Povestea noastra
chatonel spune:
merci, pisigri
vazut poze de oli, care e o mireasa superba, buna de revista... eheii, tinerete, tinerete!
vazut si poze de adee cu luatul de picioare , n-am gasit pozele de monavas...
acu ma duc sa pap ceva, mi-e o foame de lup (normal, dupa atitea poze in care se vedea haleu).
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
carla28 spune:
salutare tuturor!
olga, pozele sunt superbe, la fel ai fost si tu! felicitari si Casa de Piatra!
petrean si eu cred ca ai dreptate cu alergia, sa aveti grija de voi!
va pup si o
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
carla28 spune:
am o rugaminte , sa imi dati si mie parolele pentru pagina comuna.
multumesc!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE