Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Galuscha,

Simina-kin,

am eu 3 fisier cu lista spital, pasi pt acte, legi gravi, ti le trimit pe mail, dar unde?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

pe simina_kin@yahoo.com

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:

Carla28,

mereu iti citesc motto-ul, si imi place mult, de data asta vreau sa-l scriu in ochii tuturor!!!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Cat adevar, am citit acest citat gandindu-ma la relatia mea cu rudele din partea sotului, care mi-au distrus tineretea (ca sa vb ca la tara)pentru ca eu am tacut si am acceptat tot ce mi s-a intamplat ca pe o incercare de la Dumnezeu (asa am fost crescuta sa intorci si celalt obraz) si uite unde s-a ajuns. Ma considera o carpa de sters pe jos. Ce sa faci...apropo de oameni, UNii sunt atat de prosti (si nu regret ca o zic) incat confunda OMENIA cu PROSTIA. Daca am tacut si m-am facut ca nu ma intereseaza am fost luata in deradere.
Dar asa se face ca in fiecare post trebuie sa ma racaie cu ceva ca sa nu stau linistita. Hai ca nu vreau sa va imbuib capul cu dobitocenii.

www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog

Poze Raru

Raru, tziparul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Multumesc fetele..
O sa-mi fac o lista si eu..sa incep sa le adun
De nascut nasc la H .Cantacuzino

Tot stau si ma gandesc (parca sunt picata din luna) ca habar nu am ce trebuie sa cumpar....mai ales ca am DPN-ul pe 15 noiembrie..m-au napadit grijile
Sper sa nu va enervez pe voi cu grijile mele, da aici mai capat si eu un raspuns..ca-n alte parti..ciu-ciu

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

nu cred ca superi /enervezi pe nimeni...cel putin nu pe mine.

Citesc ce scrii tu si-mi amintesc de mine ...va scriam rar la 20+ ...25+ desi citeam absolut tot..si poate nici acum nu intram mai des daca nu era Monica.

Dar imi amintesc ca in momentul cand aparea o lista la subiect...aveam o grija sa verific ce am ce cred ca mi-ar fi util din ce spuneau celelalte.

Am facut bagajul de spital de 4-5 ori de parca plecam in concediu in "strainezia" sau nu mai nascusem .In final din tot bagajul am avut intr-o sacosica:halatul,camasa de noapte,hartia igienica,vata si fasa(tifon),pasta de dinti +periuta,sapun pt mine,telefon aproape incarcat).Asa m-am internat...iar la sot era geanta cu hainutele fetei,inca 2 pachete de vata si fasa,chiloti 4-5 bucati;pampers;incarcatorul..

Pentru fata nu mi-a trebuit nik in plus(maternitatea CT)au pus ei primul pampers si zilnic foloseau nitrat de argint pentru buricel de la ei,betadina de la ei....

Tu intreaba orice vrei sa afli e bine sa stii

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Simina mi-am mai adus aminte: tampoane pt sani.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Simina_kin,

gata, am trimis fisierele. Eu le-am gasit f bine alcatuite [nu de mine!!!], chiar mi-au folosit! Fata de alte liste ce imi pareau ori prea lungi si plictisitoare de citit, ori prea seci, lista trimisa catre tine am gasit-o ok din toate pct de vedere.

Si scrie-ne orice, nu ne superi cu nimic..., e adevarat ca suntem mamici, dar suntem cateodata chiar mai mult, adica suntem picaturi de viata REALA!

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 8 ani, Robert-Adrian 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:

Simina_kin,

gata, am trimis fisierele. Eu le-am gasit f bine alcatuite [nu de mine!!!], chiar mi-au folosit! Fata de alte liste ce imi pareau ori prea lungi si plictisitoare de citit, ori prea seci, lista trimisa catre tine am gasit-o ok din toate pct de vedere.

Citat:
e adevarat ca suntem mamici, dar suntem cateodata chiar mai mult, adica suntem picaturi de viata REALA!

Ce frumos ai spus!!!!!

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Cat adevar, am citit acest citat gandindu-ma la relatia mea cu rudele din partea sotului, care mi-au distrus tineretea (ca sa vb ca la tara)pentru ca eu am tacut si am acceptat tot ce mi s-a intamplat ca pe o incercare de la Dumnezeu (asa am fost crescuta sa intorci si celalt obraz) si uite unde s-a ajuns. Ma considera o carpa de sters pe jos. Ce sa faci...apropo de oameni, UNii sunt atat de prosti (si nu regret ca o zic) incat confunda OMENIA cu PROSTIA. Daca am tacut si m-am facut ca nu ma intereseaza am fost luata in deradere.
Dar asa se face ca in fiecare post trebuie sa ma racaie cu ceva ca sa nu stau linistita. Hai ca nu vreau sa va imbuib capul cu dobitocenii.

Eu cu toate ca am fost invatata sa intorc celalat obraz nu l-am intors decat odata...caci am observat ca "dadeau" cu satisfactie chiar mare placere
Apoi m-am purtat cum se purtau... nu am mai fost "proasta" cu care se putea face orice.Nu le raspundeam urat ...le spuneam ceea ce gandeam chiar daca nu le convenea.Eu si al meu cand am hotarat sa ne mutam pentru baiat ei au avut un soc care a durat la ei 7 ani ...ani in care eu era "aia" iar meu "baiatul meu/lor".

Dar am avut marea surpriza placuta inaitea Craciun 2008 cand soacra mea era alta mi-a schimbat-o cineva cu o persoana f dragutza si placuta si asa e de atunci.Ma suna,intreaba de ambi copii(nu ma suna inaite...daca sunam eu nu intreba decat de Dan)...acum totul e ok.

www.dolarei.com/G-GG_5902.html" target="_blank">Ne acordati un vot si azi?Multumim

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

La multi ani!
Alexandra
Crina
Calin Nicholas
Sophia
Ioana

Noi ne pregatim de concediu, iesim pt ultimele cumparaturi, asa ca sa ne scuzati chiulul. Poate reusesc mai la noapte dupa ce-mi dorm puiutii sa citesc din urma.
Pupici.

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Aprinde o lumanare in memoria Almei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniliuc1976

toc toc......se poate ?am vrea sa facem si noi parte din grupul vostru daca este posibil .....sintem departe de casa si asa macar pot sa gasesc confort si de ce nu poate si citeva prietene cu care sa pot sta de vorba atunci cind am nevoie de un sfat avind in vedere ca este primul meu copilas....ma numesc lorena am 33 ani si fetita mea se numeste Sarah Andreea si este nascuta pe 18 aprilie 2009....

Lorena (ce nume frumos ) bine ai venit!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Citat:
citat din mesajul lui daniliuc1976

toc toc......se poate ?am vrea sa facem si noi parte din grupul vostru daca este posibil .....sintem departe de casa si asa macar pot sa gasesc confort si de ce nu poate si citeva prietene cu care sa pot sta de vorba atunci cind am nevoie de un sfat avind in vedere ca este primul meu copilas....ma numesc lorena am 33 ani si fetita mea se numeste Sarah Andreea si este nascuta pe 18 aprilie 2009....

Lorena (ce nume frumos ) bine ai venit!

Inca odata multumesc Monicaam citit si am uitat sa spun bun venit

Scuze bun venit in clubul nostru
ca sa fiu iertata

Monica nu-i asa ca o sa aveti drum si prin cCT sau Navodari???

Blogul lui Bogdan Andrei

Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!
*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar
pentru:

Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput