Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 20
Galushca spune:
Eu am mare admiratie pentru nurorile bune, eu nu am fost si nu pot sa fiu. Adica am stabilit foarte clar limita de la inceput (eram mult mai directa la 19 ani cand am comis-o - apropo, implinim 10 ani de la casatorie in septembrie hihi)
Zic "nurori bune" in sensul din Fata babei si fata mosneagului. Am mare admiratie pentru fata mosneagului, dar n-am putut nicicand sa fiu ca ea.
Adica nu am fost deloc genul ajutator, saritor, "fata la locul ei si cu bun-simt". Eu am inteles ca, fiind iubita si sotia lu copilu lor, daca pe el il hraneau inca cu lingurita, inseamna ca la asta aveam si eu dreptul. Metaforic vorbind. Pentru ca eram la fel ca el, nu un substitut al lor cu care se poate face si sex. Am invatat si am luat examene la concurente de 20-40 de candidati pe loc pentru ca a fost cineva acasa care a avut grija de mine si nu am intentionat sa incetez sa fac asta pentru ca am sot. Cu copiii e altfel, mai ales cat sunt micuti, pentru ca numai eu sunt mama lor si au nevoie de mine ca sa creasca asa cum trebuie.
Nu stiu, poate suna aiurea ce zic, parintii sotului (acum, tatal lui, ca mama lui a murit) mi-au fost si imi sunt foarte dragi. Dar nu am avut niciodata fata de ei obedienta pe care am vazut-o la alte nurori. Am discutat intotdeauna cu ei ca intre adulti, nu ca intre parinti si copil.
Nu stiu daca si ce or fi vorbit neamurile lui despre noi, dar nici nu m-a interesat vreodata. Am reactionat foarte rece la sfaturi pentru ca nu le-am vazut necesitatea, nu pentru ca aveam ceva personal cu autorii. Oricum, distanta geografica face minuni, mai ales in aceeasi tara. Acum, ne-ar placea sa-i avem mai aproape si ii invitam destul de des, dar nu prea vor ei sa vina, au inca o retinere sa plece din Romania si ii inteleg prea bine.
ADA1974 spune:
Olga mai incearca - nu stiu ce se intampla cu pozele: ieri nici eu nu le-am putut accesa (vedeam doar o parte din directoarele cu poze, printre care NU era si al meu
), dar azi dimineata le-am vazut pe toate. 
cativ13 spune:
Gata vaccinul! Nu am plans, nu ma doare, nu am nimic...deocamdata
A, am 5,800kg fata de 2,700,cate aveam la nastere. Nu asteptam dintisori, nici diversficare. Multumesc Domnului pentru un copil sanatos si care se dezvolta normal! Va pup si va doresc tuturor ce-i doresc puiului meu
mami de Silvia Ioana
ADA1974 spune:
Legat de mersul la mare: de ce nu cautati o pensiune care sa va ofere conditiile dorite? Noi am fost intre Mamaia si Navodari: avea 8 camere (nu se vedea marea decat printre 2 vile), a fost liniste, faceam 5 minute pana la plaja (cu masina cred ca faci 2 minute, si poti parca la 20 metri de plaja), plaja era f.f.f libera (am inteles ca in wk e mai aglomerata), aveam acces si la bucatarie (pt laptic bebe, etc), avea si o mica terasa si o mica piscina pt orele prea toride (11-13) - am fost f. multumita, si cred ca puteti gasi ce doriti daca puneti net-ul la treaba.
Am sa mai pun cateva poze la sfarsitul albumului sa vedeti locatia.
simina_kin spune:

Capiol nou

25+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
novus spune:
Fetelor, multumesc de urari !!!!!
Voi ce fel de ceai dati bebelusilor ?? Nu de alta dar mai nou o apuca plansul in carucior inainte de somnic si nu pot totdeauna sa ma opresc si sa o mufez asa ca o sa incerc cu ceai, dar de care ???
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari