Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 18

cativ13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Fetele...am stat eu si m-am gandit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

olishka spune:
citat din mesajul lui simina_kin Fetele...am stat eu si m-am gandit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din cate imi aduc eu aminte Aris parca avea o poza cu bagajul ei si scria ce contine....sper ca n-am incurcat mamicile ![]() ![]() ![]() Tocmai a plecat mama cu fratemiu in Spania ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt curioasa daca imi cumpara mama ceva pt fata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 Poze noi bebe www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
Pai sa incerc sa-mi aduc aminte (depinde unde nasti):
-Camasi 2-3. Sa fie unele ok pt alaptat.
-bephantene
-garmastan
-pampersi
-absorbante facute de-acasa (tifon+vata)- sa-ti faci mai multicele
-aparat foto

-apa
-cosmetice, produse igiena pers
-hartie igienica
-incarcator
Ma mai gandecs........Eu nu prea am avut nevoie de bagaj mare. Cam acestea au fost. Oricum iti aduce sotul a 2-a zi si luna de pe cer

Olga, mamica lui David iepurasul

cativ13 spune:
Nu demult va vaitati de sotii vostri care posedau ceva gargauni. Nu m-am bagat in discutii, apreciindu-l pe al meu din varii motive si eu fiind de parere ca trebuie sa ma multumesc cu ce primesc pt ca probabil nu merit mai mult. Astazi mi-a facut si al meu figura: il rog de dimineata sa treaca pe la facultate sa imi ia actele necesare pt o inscriere, sa imi cumpere una, alta, in fine...Ma suna acum o ora si imi spune ca a terminat TOATA treaba si ca vine acasa. Eu, fraiera, bucuroasa, incep sa ii spun cam ce planuri faceam pt dupa-amiaza: mancat impreuna, un somn, o plimbare, stat el cu bb cat eu dereticam prin casa. Nu zice ca nu...Buuuun. Apare si incepe sa cotrobaie in dulap dupa...slipSe duce la piscina
Sa mor!! Numai ca nu l-am dat afara! Acum a plecat si eu calc hainutele fetitei, pe care am facut-o singura, dupa toate aparentele
Ma duc sa trag un jalet sa ma racoresc!
mami de Silvia Ioana

olishka spune:
citat din mesajul lui silvi8 salutare! crina azi are 5 lunite!!! bam de baut si o felie de tort...macar virtual ![]() multumim tuturor fetelor de urari ![]() am fost de dimineata la dr de familie si zice ca e foarte bine. olga, noi suntem pe aproape, adica crina are 8,5 kg ![]() ![]() in rest crina e bine, vineri si sambata a facut putin febra de la dintuti. are gingia inflamata si o doare si gelul nu prea o ajuta. deabia astept sa sparga dintutii si sa scape de chin. roade tot ce prinde si are bale de se uda toata. toata ziua trebuie sa o schimb. silvi mama CRINEI CRINA MINUNEA MEA am mai crescut! Povestea CRINEI |
Da, doar ca David are 3 luni si jumatate, iar Crina 5

Crina sa cresti maaaareee si cuminte si frumoasa...si desteapta

simina_kin spune:
La multi ani!Alexandra
,
bebe de Novus,
Crina
,
bebe de Silvi8,
Calin Nicholas
,
bebe deGina2008Sophia
,
bebe de OlgaTarziu
Ioana
,
bebe de M_monique25+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

olishka spune:
citat din mesajul lui cativ13 Nu demult va vaitati de sotii vostri care posedau ceva gargauni. Nu m-am bagat in discutii, apreciindu-l pe al meu din varii motive si eu fiind de parere ca trebuie sa ma multumesc cu ce primesc pt ca probabil nu merit mai mult. Astazi mi-a facut si al meu figura: il rog de dimineata sa treaca pe la facultate sa imi ia actele necesare pt o inscriere, sa imi cumpere una, alta, in fine...Ma suna acum o ora si imi spune ca a terminat TOATA treaba si ca vine acasa. Eu, fraiera, bucuroasa, incep sa ii spun cam ce planuri faceam pt dupa-amiaza: mancat impreuna, un somn, o plimbare, stat el cu bb cat eu dereticam prin casa. Nu zice ca nu...Buuuun. Apare si incepe sa cotrobaie in dulap dupa...slip ![]() ![]() ![]() ![]() Acum a plecat si eu calc hainutele fetitei, pe care am facut-o singura, dupa toate aparentele ![]() Ma duc sa trag un jalet sa ma racoresc! ![]() ![]() ![]() mami de Silvia Ioana |
Se mai intampla...s-o fi incins baiatu la cat a umblat

Floric spune:
LA MULTI ANI COPILUTZI SI MAMICELE!
Raru a re-descoperit pozitia de somn din vremea colicilor, adica pe burta mea. SUPERRRRRRRRR! Nu stiu ce are. Il culc in bune conditii si dupa 10-20 min se trezeste intr0un plans de mama-mama. Face asta de ceva timp (la somnul de zi) dar aseara a fost prima noapte cand a urlat in somn. Ce m-am speriat.
Fetelor, simt ca turbez in lupta cu neamurile, cu impartitul averii, nedreptati si acuzatii.Am aflat azi niste treburi de mi s-a facut tensiunea 40. Si ma intreb ce are copilul...
www.infoturism.ro/acorda-puncte/111268/" target="_blank"> Un vot de increde va rog
Poze Raru
Raru, tziparul lui mami

anca_nicolae spune:
Galuscha,
m-a impresionat acest text al tau: "ma simt pe jumatate acasa in multe locuri din lume si pe deplin acasa nicaieri. As veni oricand inapoi daca mi-as putea lua jobul cu mine. Probabil ca n-am priceput nimic din globalizare". Chiar si eu de multe ori ma tot gandesc la globalizare, si aici ne impartim in oameni mai deschisi catre viitor, asa SF cum pare el sa vina, si cei mai legati de spiritualitate si afectivitate in sensurile lor traditionale... Insa ca la ying-yang, toti avem parti si de colo si de colo... de asta am zis ca este grea decizia parasirii tarii... Oricum, o de la mine!
Carla28,
mereu iti citesc motto-ul, si imi place mult, de data asta vreau sa-l scriu in ochii tuturor!!!
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)
Simina-kin,
am eu 3 fisier cu lista spital, pasi pt acte, legi gravi, ti le trimit pe mail, dar unde? Sau stiti cumva unde se pot posta fisiere text pe acest forum?Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni

cativ13 spune:
Offf, au barbatii astia niste idei uneori...De unde le-or fi scotand?? La al meu sigur i s-a incins mintea dupa atata stat in masina, la racoare...Mai nou, pt ca a ramas fara permis, are ,,sofer", un prieten care il plimba unde are nevoie. E mai mult decat multumit si rasfatat dar uita ca trebuie sa multumeasca si pe altii...asta e! Ma duc sa termin Lorelei cat doarme fetita. O dupa-amiaza placuta!mami de Silvia Ioana

simina_kin spune:
Multumesc fetele..
O sa-mi fac o lista si eu..sa incep sa le adun
De nascut nasc la H .Cantacuzino
Tot stau si ma gandesc (parca sunt picata din luna) ca habar nu am ce trebuie sa cumpar....mai ales ca am DPN-ul pe 15 noiembrie..m-au napadit grijile
Sper sa nu va enervez pe voi cu grijile mele, da aici mai capat si eu un raspuns..ca-n alte parti..ciu-ciu25+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!