Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

PETREAN, se numeste Belladona.

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaa, ce-am uitat: DYANA, da-ne link la forumul ala, ca-i balacaresc de nu se vad!! Chiar is curioasa, ca si pisigri, sa stiu ce-au avut de obiectat si de comentat!!!
Oooo, 9 kile!! Sophiphi a mea la 3 luni avea 5.200 si 64 cm...Mergem si maine sa ne cantarim (io o sa rup cantaru' )

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

LA MULTI ANI Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana!! Si sarbatoritilor de ieri si poate si de alaltaieri, ca nu mai stiu de cand nu am intrat!
Ce tot vorbiti voi ca nu-i vreme de citit si de vizionat filme? Io cel putin dimineatza va zic drept ca stau cu ziarul pe buda si nu ies pana nu-l citesc tot, asta e hobby-ul meu:))) Zilele trecute am vrut sa caut Shogunu' in biblioteca dar tot uitandu-ne printre rafturi a vazut sotzu' meu romane de Truman Capote si a zis ca e super mishto (io multe carti nici nu stiu ca-s in biblioteca, atatea au strans parintii mei, am citit o gramada dar tot nu le-am epuizat) asa ca m-am apucat de Capote - "Alte glasuri, alte incaperi" si tare m-o prins (si cand alaptez citesc:)))
Apoi, apropo de scormonit in arhive, mi-am amintit ca pe cand eram gravide Chatonel s-a dus la cinema cu sotzul, la "Nunta muta" si de-atunci mi-a ramas in cap ca tre sa-l vad. Alaltaieri l-am vazut, foarte fain, mie-mi displac in general filmele romanesti (sonor prost, joc fortzat, fals) dar asta a fost superb.
Olishka, misto petrecerea, dar cu un sotz organizator de evenimente ca al tau nici nu ma asteptam la altceva!
Dar ce eleganta a fost Chitibus!! Super...si toata lumea ultra-eleganta si faina, cu o mica exceptie, dar no, asta e antipatia mea personala, poate n-am dreptate, dar mie mi se pare cam caraghioasa A.B...si n-o nascut prin mai? Hm, ciudata treaba. En fin, sa nu bat io din gura aiurea...petrecerea a fost superba si mireasa nu se vedea ca a fost scoasa din chinurile toxiinfectiei!( o singura data am avut si eu, dar n-o s-o uit niciodata, e horror)
Oare ce mai vroiam sa zic? Bun venit Lorena si Sarah...acum ma pun sa ma uit la pozele noi cu bebei, ca pana acum m-am distrat doar cu nunta!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Cititul in buda il mai practic si eu, iar de curand ne uitam la filme in curte pe ecran cu proiectorul. Este asa de bine. Caci il adorm pe David afara in timp ce ma uit la film Va chem si pe voi, intratrea este gratuita

Multumesc pt aprecieri. Da A.B. a nascut si ea de curand. Era foarte suparata ca nu-si vazuse fetita de 5 zile Dar mi-a placut de ea cum arata. Se vede ca a muncit mult sa-si revina. Dar deh, eu una nu am timp de sport

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Si apropos de cantarit. Mai este vre-un bebelus de la noi care sa cantareasca 9 kg Ca al meu atat are.

Noi raportam 7 kg si 64 cm!

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Maricica si Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

olga - pai cine sa va depaseasca mama? al meu are cu 2,5kg mai putin cred ca ar arata ca un pui de crevedia pe langa David
9kg are Robert by PLICI

25 martie 2009

Nu ma ajuta cu nimic caci Robert e cu 2 luni mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

Dyana, da-ne linkul, mama lor de manelisti nespalati...

Anca, Altex pare in stilul tinerilor tai... deja ar merge si Maus si Floapa (care e un nume de crestin si n-ar fi trebuit dat unei martzoage ca in clip)

Cu plecatul in strainatate, eu sunt plecata de trei ani la un job permanent si nelinistile sunt tot aici. Mi-e dor de gradina mea de acasa, de cerul inalt si albasru (aici e jos si gri), mi-e jale ca fetele mele vor vorbi romaneste cu accent francez si luxemburghez. Nu stiu cat ar trebui sa fie de mare un salariu sa compenseze lucrurile astea si pe altele. Si aici multi sunt redusi si marlani, numai ca in alt mod. Orasul e superb (daca treceti prin zona, merita vizitat), dar nu-i al meu. Dintre cele trei limbi oficiale, eu vorbesc doar una. Plus patru altele, lucru care ma face sa ma simt pe jumatate acasa in multe locuri din lume si pe deplin acasa nicaieri. As veni oricand inapoi daca mi-as putea lua jobul cu mine. Probabil ca n-am priceput nimic din globalizare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce rost are sa va enervati???? am primit faze de genul "de unde veniti frate???"........ pai cred ca nu vin din codru, nu? doar pentru ca am vrut vedere la mare
legat de copil , am zis ca nu vreau sa stau departe de plaja, tocmai pentru ca nu vreau sa-l tarasc 1 km prin soare, si mergem doar foarte dimineatza, sau seara tarziu la plaja... vai ce m-a balacarit, ca "tarasc" copilu' la mare; dupa aia s-a contrazis ca ce vreau doctor aproape??? eu am zis ca nu ma incumet sa plec fara sa stiu unitati medicale prin apropiere... si am primit raspuns: cat despre teoria probabilitatilor: daca plec afara, daca vine albina, daca imi inteapa bebelu, daca este alergic, daca face soc anafilactic, daca nu gasesc spital, daca ..., eu zic sa-l tii inchis in casa asa o sa creasca mare si frumos ferit de toate pericolele si rautatile unor oameni asa ca mine.

mi s-a scarbit de desteptii lu' peshte prajit!!!!!!!!!
noroc ca mi-au raspuns doi tati cu capul pe umeri la intrebari si i-au taiat-o si individului scurt si la obiect!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Fetele...am stat eu si m-am gandit...as vrea sa-mi cumpar cele necesare pt bagajul de spital , sa le am in casa, daca Doamne Fereste se intampla ceva ..sa am cu ce ma duce....da nu stiu ce-mi trebuie
Din cate imi aduc eu aminte Aris parca avea o poza cu bagajul ei si scria ce contine....sper ca n-am incurcat mamicile...poate ma ajutati voi

Tocmai a plecat mama cu fratemiu in Spania.......SUNT LIBERA...pt 10 zile
Sunt curioasa daca imi cumpara mama ceva pt fata

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

salutare!

crina azi are 5 lunite!!! bam de baut si o felie de tort...macar virtual
multumim tuturor fetelor de urari
am fost de dimineata la dr de familie si zice ca e foarte bine.

olga, noi suntem pe aproape, adica crina are 8,5 kgdefapt cantarul arata 8,9 da avea pampersul, maietul si pantalonasii pe ea si ne/a scazut 400 g. oricum, acasa la cantarul nostru are 8,7kg.nu stiu exact deci dar suntem aproape de voi

in rest crina e bine, vineri si sambata a facut putin febra de la dintuti. are gingia inflamata si o doare si gelul nu prea o ajuta. deabia astept sa sparga dintutii si sa scape de chin. roade tot ce prinde si are bale de se uda toata. toata ziua trebuie sa o schimb.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mai eu nu mai pot sa stau in picioare juma de zi...ma doare calcaiul drept de mor...o fi sciaticul de vina???

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput