Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 16

Gina2008 spune:
Fetelor eu, chiar de ziua lui azi, am fost cu Calin la o doctorita homeopata. Pentru ca as vrea sa merg si cu ea in paralel. L-a consultat si a zis ca e ok, mai putin faptul ca inca regurgiteaza... Ne-a dat niste "grauntze" sa luam 2 luni, din octombrie urmand sa inceapa o schema pentru intarirea imunitatii inainte de iarna. Mi-a mai dat si o chestie homeopata pentru febra. Sunt curioasa daca va functiona.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Gina2008 spune:
SIMINA felicitari pentru bebitza...
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

petrean spune:
gina cum se cheama chestia homeopata?Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
www.infoturism.ro/acorda-puncte/101832/" target="_blank">Votati
www.dolarei.com/Petrean_5759.html" target="_blank">un dolarel?POZE
Povestea noastra

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Bine v-am regasit, tufete! Am lipsit pe motiv de botez-al unei prietene-, mers la tara, d-astea. Am vazut poze superbe cu copilasi fericiti si zambitori si cu mirese superbe ![]() ![]() ![]() Diseara vine medicuta sa ne vaccineze, sa ne cantareasca si sa vedem ce ne-o mai spune.... Ma duc sa schimb fetita, sa intind niste rufe si sa mai citesc despre suptul degetului ![]() ![]() Va pup ![]() mami de Silvia Ioana |
Si pe mine ma dispera David cu suptul degetului. L-ar suge si cand mananca

Si apropos de cantarit. Mai este vre-un bebelus de la noi care sa cantareasca 9 kg

Olga, mamica lui David iepurasul

anamariame spune:
citat din mesajul lui olishkaSi apropos de cantarit. Mai este vre-un bebelus de la noi care sa cantareasca 9 kg ![]() ![]() ![]() |

olishka spune:
citat din mesajul lui Gina2008 Eu, Calin Nicholas, raportez azi, la 5 luni: - 7.800 grame - 70 cm - vreau in funduletz (dar nu prea ma lasa mami) - ma intorc pe burtica si dorm pe burtica cu capul intr-o parte - stau si in coate cand sunt pe burtica... ![]() ... sunt baiat mare, ce mai! ![]() Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006 |
BRAVO Calin

Olga, mamica lui David iepurasul

Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana!! Si sarbatoritilor de ieri si poate si de alaltaieri, ca nu mai stiu de cand nu am intrat!
Ce tot vorbiti voi ca nu-i vreme de citit si de vizionat filme? Io cel putin dimineatza va zic drept ca stau cu ziarul pe buda si nu ies pana nu-l citesc tot, asta e hobby-ul meu:))) Zilele trecute am vrut sa caut Shogunu' in biblioteca dar tot uitandu-ne printre rafturi a vazut sotzu' meu romane de Truman Capote si a zis ca e super mishto (io multe carti nici nu stiu ca-s in biblioteca, atatea au strans parintii mei, am citit o gramada dar tot nu le-am epuizat) asa ca m-am apucat de Capote - "Alte glasuri, alte incaperi" si tare m-o prins (si cand alaptez citesc:)))
Apoi, apropo de scormonit in arhive, mi-am amintit ca pe cand eram gravide Chatonel s-a dus la cinema cu sotzul, la "Nunta muta" si de-atunci mi-a ramas in cap ca tre sa-l vad. Alaltaieri l-am vazut, foarte fain, mie-mi displac in general filmele romanesti (sonor prost, joc fortzat, fals) dar asta a fost superb.
Olishka, misto petrecerea, dar cu un sotz organizator de evenimente ca al tau nici nu ma asteptam la altceva! Dar ce eleganta a fost Chitibus!! Super...si toata lumea ultra-eleganta si faina, cu o mica exceptie, dar no, asta e antipatia mea personala, poate n-am dreptate, dar mie mi se pare cam caraghioasa A.B...si n-o nascut prin mai? Hm, ciudata treaba. En fin, sa nu bat io din gura aiurea...petrecerea a fost superba si mireasa nu se vedea ca a fost scoasa din chinurile toxiinfectiei!( o singura data am avut si eu, dar n-o s-o uit niciodata, e horror
)
Oare ce mai vroiam sa zic? Bun venit Lorena si Sarah...acum ma pun sa ma uit la pozele noi cu bebei, ca pana acum m-am distrat doar cu nunta!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

aris26 spune:
pai circula un banc:
Dumnezeu cu sfantul Petru faceau lumea. si ajung ei la Europa
D- aici o sa fac o tara mare,in mijloc pun nishte munti frumosi si intr-un capat o mare...si multe paduri cu rauri curate...si...sii...aa pun si o delta unica in toata Europa..
P - Doamne, dar nu pui prea multe lucruri frumoase intr-o singura tara?
D - stai un pic sa vezi ce popor de kkt pun in ea.
imi pare rau ti-ai luat-o aiurea...asta e
citat din mesajul lui dyana27 sa nu vorbim azi de "locuitorii " tarii noastre ![]() ![]() ![]() nu aveti idee in ce hal am fost luata peste picior de desteptii nostrii romanasi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() am asa un mare sentiment patriotic acuma ![]() ![]() ![]() va opresc pe voi si atat!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2 ![]() ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |

25 martie 2009

aris26 spune:
olga - pai cine sa va depaseasca mama? al meu are cu 2,5kg mai putin cred ca ar arata ca un pui de crevedia pe langa David
9kg are Robert by PLICI
25 martie 2009