Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 15

saby spune:
Aaaa, si am pus si cateva poze
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

anamariame spune:
Buna fetelor!Pentru cele care hranesc bebeii cu Humana (in special alexa, parca-scuze daca gresesc), mi-au raspuns cei de la vavian pharm, au zis ca formula de humana 1 a fost modificata si o putem administra pana la 6 luni, dupa care trecem la Humana 2+.Revin mai tarziu!Pupici la bebici!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

dyana27 spune:
sa nu vorbim azi de "locuitorii " tarii noastre; am cerut un raspuns pe un forum legat de hoteluri la care sa merg cu bebe in concediu pe litoralul nostru, cu vedere la mare si fara discoteci la parter.... am cerut ceva anormal???? am motivat ca am bebe care nu poate fi tarat pe plaja, si vreau si eu sa vada marea de la balcon, ca am nevoie de balcon sa intind hainutele copilului, si ca vreau sa fiu la noi in tara ca e bebe prea mic si nu vreau sa plec daca nu stiu unitati medicale in zona (la straini adica)...
nu aveti idee in ce hal am fost luata peste picior de desteptii nostrii romanasi.... m-am ingrozit ce am citit.. si cum am fost facuta....
am asa un mare sentiment patriotic acuma; pastrez tara, da' schimb oricamd oamenii din ea!!!!! ii dau gratis, ba chiar platesc pe cine-i cumpara!!!!!!!!!!!!
va opresc pe voi si atat!!!!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David

cativ13 spune:
Bine v-am regasit, tufete! Am lipsit pe motiv de botez-al unei prietene-, mers la tara, d-astea. Am vazut poze superbe cu copilasi fericiti si zambitori si cu mirese superbe Diseara vine medicuta sa ne vaccineze, sa ne cantareasca si sa vedem ce ne-o mai spune.... Ma duc sa schimb fetita, sa intind niste rufe si sa mai citesc despre suptul degetului
ma disperacopila mea, e tot timpul cu cate un deget-doua in gura
Va pup
mami de Silvia Ioana

pisigri spune:
Dyana, io vreau sa stiu ce ti s-a raspuns - nu ma intereseaza atit injuriile cit ce a parut asa deplasat la ceea ce ai solicitat tu...
Noi inca ne ciondanim pe tema mersului la mare. Motanu vrea sa mergem din 2 bucati (a cite 4 ore aprox), sa dormim o noapte la Galati la niste neamuri de-ale lui. Eu nu prea ma indemn o data din cauza distantei si apoi pt ca tre sa stau mult in camera cu asta mica...plus ca nici o prajitura nu am putut minca aseara impreuna la o terasa, am mincat cu rindul, ca asta mica nu are rabdare...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Gina2008 spune:
Buna fetelor! LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi CRINA, ALEXANDRA, SOPHIA!!! Sper ca n-am uitat pe nimeni
Puiului meu:
TE IUBESTE MAMI SI ESTI CEA MAI MARE BUCURIE A VIETII MELE
.
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
![]() ![]() ![]() ![]() |

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Aaaa, si am pus si cateva poze ![]() Sabina mamica fericita de ![]() www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia |
Frumosi sunteti toti 3

Olga, mamica lui David iepurasul

Gina2008 spune:
Eu, Calin Nicholas, raportez azi, la 5 luni:
- 7.800 grame
- 70 cm
- vreau in funduletz (dar nu prea ma lasa mami)
- ma intorc pe burtica si dorm pe burtica cu capul intr-o parte
- stau si in coate cand sunt pe burtica...
... sunt baiat mare, ce mai!
Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cativ13 Bine v-am regasit, tufete! Am lipsit pe motiv de botez-al unei prietene-, mers la tara, d-astea. Am vazut poze superbe cu copilasi fericiti si zambitori si cu mirese superbe ![]() ![]() ![]() Diseara vine medicuta sa ne vaccineze, sa ne cantareasca si sa vedem ce ne-o mai spune.... Ma duc sa schimb fetita, sa intind niste rufe si sa mai citesc despre suptul degetului ![]() ![]() Va pup ![]() mami de Silvia Ioana |
Ce bine ca ai adus vorba de rufe. Ma duc sa le intind si eu pe ale mele cat doarme piciu

Olga, mamica lui David iepurasul