Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(41)*
Raspunsuri - Pagina 14

anca_nicolae spune:
Si iata, ca o continuare si confirmare a spuselor mele de mai sus, legat de Marcel Iures am gasit pe net cateva cuvinte: "Tot ce a dat pîn#259; acum Teatrul ACT, de la lansarea din septembrie 1998 pîn#259; azi, are #355;inut#259; #351;i un discurs care îi poate interesa pe cei care au nelini#351;ti. Ceilal#355;i mai bine s#259; nu coboare în subsolurile de pe Calea Victoriei. Nu vor g#259;si nimic pentru ei."
Deci iata cea mai buna definitie a celor ce vor fi mai greu incercati in decizia visului american: sunt cei cu nelinisti!
Plec pe afara la plimbare + pachet pt Dodo-pui. Toate bune!Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni

anca_nicolae spune:
Off, reiau citatul ci litere "basic":
"Tot ce a dat pina acum Teatrul ACT, de la lansarea din septembrie 1998 pina azi, are tinuta si un discurs care ii poate interesa pe cei care au nelinisti. Ceilalti mai bine sa nu coboare in subsolurile de pe Calea Victoriei. Nu vor gasi nimic pentru ei."Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni

pisigri spune:
Eu am pus pe tava cheia cutiei Pandorei si voi ati sarit repede sa o deschideti...
Anca, iti dau dreptate, eu nu ma numar printre cei care vad in SUA tara tuturor posibilitatilor, sau ciini cu colaci in coada. De RO ma leaga lucruri putin diferite decit cele pe care le-ai mentionat tu, dar asta nu e asa important; si cei care au plecat din tara de zeci de ani, s-au integrat, s-au adaptat si duc o viata buna acolo unde sint, regreta cu siguranta ceva ce au lasat in urma, sau privesc cu nostalgie catre ceva-ul lor.
Am ajuns insa la un soi de saturatie. Sint de acord sa dau spaga la dr, dar ma omoara lipsa de incredere in medici. Adica platesc, dar nu am niciodata SIGURANTA ca n-o sa fiu eu unul din cazurile in care "n-a mers si-asa".
Mi-au ajuns manelele, scuipatul pe strada, claxoanele, mitocania netaxata privita ca normalitate, indiferenta, lipsa de atitudine, lipsa de incredere in institutiile statului, circul politic pe care e imposibil sa il eviti total daca ai tv in casa etc.
Si ca sa fiu sincera, si in Spania am intilnit acelasi...cum sa-i zic? drept la spirit liber, aceiasi oameni boemi (dar necertati cu apa, sapunul sau bunul simt elementar)...
Daca m-as apuca sa scriu tot ce e mai bine in alte tari as uza tastele. Bine pt mine, fireste, desi cred ca multi romani sint deranjati de chestiile elementare la care m-as referi.
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

lysbeth spune:
Fetele, de cand eram mica imi spuneam ca imi place tara mea si ca nu o sa plec niciodata afara, ceea ce am si facut pana la venerabila varsta de 30 si ceva de ani...
In schimb recunosc: ma deranjeaza nesimtirea oamenilor din tara asta. Vorba ceea: avem o tara frumoasa pacat ca e locuita...
A fost la stiri un minireportaj despre un politist care a impuscat in plina strada un scandalagiu care asculta manele la maxim din masina vis a vis de casa omului. Pot sa spun cu mana pe inima ca m-am simtit satisfacuta ca cineva a avut curajul sa faca asa ceva chiar dak fapta in sine e condamnabila. N-am putut sa nu ma gandesc la un scenariu in care l-as face praf pe vecinul de sub noi si toata discografia lui de retardat/diletant.
Sau un scenariu in care otavesc toate animalele babei de la 10+babusca la final ca trofeu. femeia a strans 20 de animale in casa, nu le scoate niciodata afara sa-sifaca nevoile ci numai pe scarile blocului asa ca imaginativa ce fain e pt ceilalti locatari.Toate sesizaile noastre la politia animalelor, politie comunitara sau de proximitate s-au lasat doar cu avertismente si sugesia sa incercam otravirea lor. Halal legislatie
Apoi am revenit la sentimente mai bune si mi-am promis ca o sa castig la loto, imi cumpar o localitate micuta in tara si o civilizez
Cred ca astea 5 luni de stat in casa incep sa ma afecteze
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Fetele, de cand eram mica imi spuneam ca imi place tara mea si ca nu o sa plec niciodata afara, ceea ce am si facut pana la venerabila varsta de 30 si ceva de ani... In schimb recunosc: ma deranjeaza nesimtirea oamenilor din tara asta. Vorba ceea: avem o tara frumoasa pacat ca e locuita... A fost la stiri un minireportaj despre un politist care a impuscat in plina strada un scandalagiu care asculta manele la maxim din masina vis a vis de casa omului. Pot sa spun cu mana pe inima ca m-am simtit satisfacuta ca cineva a avut curajul sa faca asa ceva chiar dak fapta in sine e condamnabila. N-am putut sa nu ma gandesc la un scenariu in care l-as face praf pe vecinul de sub noi si toata discografia lui de retardat/diletant. Sau un scenariu in care otavesc toate animalele babei de la 10+babusca la final ca trofeu. femeia a strans 20 de animale in casa, nu le scoate niciodata afara sa-sifaca nevoile ci numai pe scarile blocului asa ca imaginativa ce fain e pt ceilalti locatari.Toate sesizaile noastre la politia animalelor, politie comunitara sau de proximitate s-au lasat doar cu avertismente si sugesia sa incercam otravirea lor. Halal legislatie ![]() Apoi am revenit la sentimente mai bune si mi-am promis ca o sa castig la loto, imi cumpar o localitate micuta in tara si o civilizez ![]() Cred ca astea 5 luni de stat in casa incep sa ma afecteze ![]() Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09) |
Super idee

Olga, mamica lui David iepurasul

anca_nicolae spune:
Stiu, sunt multe, multe lucruri ff proaste si urate pe aici in Ro... dar, pana castigam la loto sau un super job pentru acolo, cat stam pe aici, eu zic sa ne manageriem propriile ganduri catre ce vrem noi sa vedem... sigur, de ciocnit inevitabil ne ciocnim de tot, si rau si bun, insa amprenta lasata in sufletul si mintea noastra poate fi mare sau mica, depinde un pic si de noi... Acum cateva zile, pe 28 iulie, am scris pentru Ayla, Luana, Alma; dar ideea de a sta la timona gandurilor noastre e aplicabila si pe alte threaduri, cum ar fi skiparea mentala a neplacerilor vietii in ro...
Totusi, va doresc sa gasiti/realizati acele locsoare spre care sa tindeti!Veronica-Elena 11 ani,
Tudor-Iulian 8 ani,
Robert-Adrian 2 luni

pisigri spune:
Am tot skipat noi....da acu', cu bebe, am devenit mai pretentioasa si mai intoleranta....
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

olishka spune:
Noi ii asteptam pe Leeloo cu bebe Tudor. Vin pe la noi sa ne jucam
Olga, mamica lui David iepurasul

carla28 spune:
simina, multumesc si sarcina usoara
lysbeth, la adulti se trateaza usor cu propolis ( pui pe un betisor de vata si apoi direct pe afta), la bebe nu cred ca se poate ( are alcool si poate fi alergic ). Incearca totusi cu o solutie de glicerina boraxata.
fug la copil...
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

saby spune:
LA MULTI ANI Alexandra, Crina, Calin Nicholas, Sophia, Ioana
Gata am venit si noi de la munte unde a fost tare bine. Maiuta mea a dormit la racoare iar noi am scapat de caldura din Bucuresti...dar cum toate lucrurule bune au si un sfarsit ne-am intors canicula .
Acum pt ca mi s-a deschis apetitul de plecari , ma bate gandul sa plecam la sfarsitul lui august la mare la bulgari. Fetelor care ati mai fost, recomandati-mi un hotel bun la care sa pot sta linistita cu bb.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia