FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

o saptamana buna sa avem fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

buna fetelor
Dau si eu buzna aici pentru ca am nevoie de ajutorul vostru.Am 3 incercari de fiv aici in tara,la clinica din cluj din pacate toate 3 nereusite asa ca am hotarit sa pun capat experientelor de aici si sa ma indrept catre ungaria. Am programare pe 8 septembrie la debrecen si va trebui sa imi refac toate analizele si eu si sotul.Am vazut lista cu analize de pe prima pagina insa sint nelamurita daca sa imi fac si analizele necesare anesteziei generale sau sa le las pentru mai incolo si sa imi fac acum doar analizele hormonale .Voi cum ati procedat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Alla76 - dr Bodnar vorbeste foarte bine engleza, eu m-am inteles foarte bine cu el. Iti si deseneaza ceia ce-ti spune. E ok. Eu zic ca te vei descurca. Nu vorbeste in termeni de specialitate, ci pe intelesul tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna tuturor aspirantelor si celor care deja au reusit.
Imi cer scuze celor care ma cunosc si care nu m-au mai vazut activa de vreun an de zile, de la nereusita celui de-al doilea ICSI cu donator facut la Szeged.
Am intrat sa va spun ca ne-am gandit sa mai incercam o data, si probabil va fi tot la Szeged. Asa ca de acum inainte ma fac "fetita cuminte" si incep sa va citesc, sa raspund (acolo unde pot), sa va intreb cate in luna si in stele si sa va impartasesc din experienta mea.
Va pupic dulce si cu Dumnezeu inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara72
....Am vazut lista cu analize de pe prima pagina insa sint nelamurita daca sa imi fac si analizele necesare anesteziei generale sau sa le las pentru mai incolo si sa imi fac acum doar analizele hormonale .

Salutare tuturor
Mara eu cand am vorbit cu Szeged am intrebat de analizele necesare pt prima consultatie si mi-au spus ca cele pentru anestezie nu trebuie sa le fac inca, poate unele vor face ei acolo. Deci fa doar celelalte HIV + papanicolau (sa nu fie mai vechi de 1 an), analiza secretiei vaginale, analizel hormonale sa fie recente si analizele scrise pt barbati sa le faceti. Am intrebat de ce sunt necesare toate? Pentru a nu amana continuitatea lucrurilor pana obtinem analizele. Eu am programare in 7 octombrie deci chiar avem timp sa ne ocupam de analizele, mai putin pentru anestezie.

Sper ca te-am ajutat O zi buna tuturor!

http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

tveety multumesc mult iti doresc mult mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Mara si tie bafta la fel

http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

MARA bun venit printre noi si sedere cat mai scurta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Fetelor, dr Kovacs e in concediu cumva? Daca da, stiti cand se intoarce?
I-am scris un email si vad ca nu imi raspunde...
Eu am facut laparoscopia intre timp; se pare ca nu e nici un sept ci doar uterul este mare, cu structura fibroasa. Trompa stanga nefunctionala; mi-a fost inlaturata o aderenta dintre ovarul stang si uter.
Operatia nu a fost asa de simpla pe cat m-am asteptat. M-am simtit destul de rau cateva zile si am avut dureri de burta puternice. A trecut, mi-am revenit si astept sa incep in forta fiv-ul luna viitoare...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

zapp azi este prima zi de munca a Dr Kovacs dupa concediu,si eu i-am trimis un email sapt trecuta si abia azi mi-a raspuns;ai rabdare ca iti raspunde sigur,daca nu mai trimite odata mailul.
Eu am deja startul stabilit pe 3 sept merg la Dr Kovacs pt consulatie ,datorita in primul rand lui sufletel ca mi-a cedat programarea la dansul, ca de nu nimeream la Dr Krisza.(de cel din urma nu stiu nimic)asa ca
Sufletel si sa ai parte de tot ce-ti doreste sufletelul

Se pare ca voi deveni activa si la acest subiect.

Mergi la inceput