FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Isa78

Alla76 - dr Bodnar vorbeste foarte bine engleza, eu m-am inteles foarte bine cu el. Iti si deseneaza ceia ce-ti spune. E ok. Eu zic ca te vei descurca. Nu vorbeste in termeni de specialitate, ci pe intelesul tuturor.

multumesc de raspuns. noi am fost la tandor si mi-a fost greu cu limba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

[quote]citat din mesajul lui pupy76

MARA bun venit printre noi si sedere cat mai scurta.
[/quote]

Multumesc pupy, sper sa ne mutam toate la odisee cit mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata doamnelor
o zi buna va doresc

va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Rubia, sa-ti fie de folos si sa stii ca eu ma bucur si mai mult pentru ca te-am gasit ...Sunt convinsa ca daca Dumnezeu a asezat lucrurile in asa mod, tu ai mai multa nevoie de aceasta programare decat mine ... si sa stii ca nu te pierd din ochi ....

De fapt urmaresc toate fetele care urmeaza sa faca FIV in Ungaria in perioada urmatoare... rubia, samira, googgy, mami_vreau,tabitha, tveety, zapp, ala, mara, tamaryllis ... cred ca lista aspirantelor ar trebui actualizata cu toate FIV-urile din toamna ...

Sa va ajute Dumnezeu sa auzim de cat mai multe reusite ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna fetele
sufletel_80 pune-ma si pe mine pe lista . o sa fac in septembrie!!!
pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Va pup pe toate .

Ma inscriu si eu pe lista lunii septembrie.
Acum fug sa-mi termin bagajele, plec in concediu, azi .

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

concediu placut alrak
sa va odihniti,sa va relaxati,sa va iubiti, sa va intoarceti cu forte proaspete si inzecite pentru a relua lupta din toamna cu si mai multa putere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Pentru actualizarea primei pagini avem nenoie de Avalon ......draga noastra viitoare mamica te asteptam can mai ai putintel timp liber ...

La o scurta revizuire a mesajelor din acest capitol, am identificat o lista lunga de aspirante pentru sezonul de sfarsit de vara - toamna:

duia76 - Fiv la Debrecen cu dr. Bodnar – septembrie 2009
Isa78 - Fiv la Debrecen cu dr. Bodnar – august 2009
mara72 – FIV 4 la Debrecen (FIV 1, FIV 2, FIV 3 nereusite, la Cluj)
Ala76 - FIV la Debrecen
didiloo - Fiv la Debrecen – octombrie – noiembrie 2009?

saboupetruta - FIV in budapesta – septembrie 2009
KiraClara - FIV in budapesta cu dr. Peter KOVACS
Dariada - FIV in budapesta cu dr. Peter KOVACS
Rubia - FIV in budapesta cu dr. Peter KOVACS, octombrie 2009
Zapp - FIV in budapesta cu dr. Peter KOVACS

Tabitha – FIV la Szeged.
tveety - FIV la Szeged.
cornelia1172 – FIV in septembrie
Alrak - FIV la Szeged in septembrie

Pana in momentul de fata Cornelia si Alrak si-au exprimat acordul ca aceste informatii sa fie actualizate pr prima pagina.

Poate intre timp si restul fetelor isi vor da acordul pentru actualizarea si completarea listei de aspirante. Indicat ar fi sa apara datele complete: doctor, FIV nr.X ...pentru fetele care nu sunt la prima incercare

Cred ca o lista completa si cat mai corecta ar fi de mult ajutor pentru toti cititorii acestui subiect ...vom putea avea si o statistica mai buna a reusitelor ...

Imi cer iertare daca apar informatii eronate ...va rog sa ma corectati, si vom reface listuta

Asadar, Avalon, te asteptam cu nerabdare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Buna fetelor,

Va multumim din suflet pentru urari si gandurile bune !
Noi am ajuns acasa vineri, suntem bine amandoua...eu m-am recuperat foarte repede de a doua zi dim de la ora 9 eram pe holuri sa-mi vad minunea iar la ora 10 am fost la alaptat. S-a nascut pe 04.08.2009 la ora 22:30 intr-un final s-a hotarat tati cu numele ...o cheama Maria-Theodora s-a nascut cu 3000 gr, 50 cm, scor apgar 9. Este o fetita cuminte nu plange decat cand ii e foame si daca laptareasa nu-i in secunda 2 la ea...am pus-o
Revin cu povestea nasterii cand am timp, oricum va recomand spitalul Filantropia...o echipa de profesionisti de la care mai intai am primit si dupa aceea am dat.
Duminica pe 9 aug a fost ziua mea si nici acum nu pot sa cred cu e dar am putut sa fiu rasplatita de catre bunul Dumnezeu.

atelocin, liana, miha2004 va multumesc din suflet ca ati fost langa mine

Buburuza noasra http://family.webshots.com/album/573993888AllWMr

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

multumesc pentru ajutor, sufletel, imi prinde bine ca nu prea am timp in perioada asta sunt foarte prinsa cu niste probleme... asa ca te rog sa scrii informatiile in structura de pe prima pagina (adica numele de culoare rosie si in dreptul fiecarei fete care isi da acceptul sa fie pe prima pagina un minim de informatii, unde va face fiv etc) astfel incat eu sa dau un copy paste si sa le adaug acolo.

merci inca o data

va pup pe toate

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput