FIV in Ungaria - 62
Raspunsuri - Pagina 8
Liana30 spune:
va pupam si noi pe toate..
klau a ajuns azi acasa cu minunea ei..sunt bine amndoua..mai multe va spune ea cand intra..va pupa pe toate si va multumeste de urari!!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
samira33 spune:
ce faceti gagici???
un we minunat va doresc tuturor
va sarut si va imbratisez cu drag
sa auzim numai de bine
alla76 spune:
Theodora! bine ai venit!
Klu refacere usoara. Felicitari pentru printesa!
Samira, la multi ani sotului si la multi ani fericiti impreuna.
iaia, bodnar vorbeste engleza?
luck spune:
Fetelor ,
ajutati-ma va rog cu o nelamurire.
Luni sau marti vreau sa merg sa-mi fac culturile de col si secretia vaginala.
Pentru ca cum iau un aspenter pe zi cred ca ar fi bine sa-l intrerup 1 zi sau 2 inainte de recoltare.
Voi ce ziceti ?
Multumesc si o duminica placuta !!
pogonici1977 spune:
ptr a face analiza de secretie vaginala si de col..mie mia zis dct sa vin dupa min 14 zile de ultima pastila luata..ptr alfel analizle nu iti vor iesi cele reale..iti va influenta analiza aceste pastile ce iei tu
si eu maine repet ureaplasma..si am fost sapt trecuta si ma intrebat cand am luat ultima pastila si sa socotesc 14 zile si apoi sa revin la analiza
m_i_s_s_y spune:
Saltutare luptataoarelor!!! Hop si noi, acum aproape de finalul luptei..
FELICITARI KLU!!!!!!!!!!!!!!!
Sa fiti sanatoase si tu si bebica!!!!!
Va citesc frecvent si ma bucur din inima pentru fiecare reusita a voastra! Nu va lasati fetele! Am un feeling ca toamna asta o sa se numere multi bobocei la FIV in Ungaria!!! Sa va ajute DD!!!
Noi am stabilit data cezarienei! Fetita noastra Timeea Maria va veni pe lume miercuri, 12 august!!!! ASta daca e cuminte pana atunci...ca e maaaaare si tare agitata
Va pup cu drag pe toate si sa nu incetati nicio clipa sa sperati!!
saptamana 38 cu pitica noastra scumpa TIMEEA MARIA
ce mare sunt
MAREA INTALNIRE - 12.08.2009
ALRAK spune:
MISSY Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te ajute sa ai o nastere usoara, iar Timeea Maria sa fie sanatoasa si papacioasa. O sa aveti o "leoaica", este o zodie buna pentru fetite ( eu sunt nascuta pe 14 august).
Sa dea DD sa fie o toamna cu multi bobocei, asa cum spui tu, ca multe suntem care ne-am pus speranta in Ungaria si in medicii de acolo , pentru aceasta toamna.
Mai am doua zile si plec in concediu
tuturor
Doamne Ajuta-ne!
RETAM spune:
AM ERVENIT SI EU DUPA O LUNGA ABSENTA SI VREAU SA VA SPUN CA SUNT BINE MAI AM 3 SAPTAMANI DE STAT IN GERMANIA .....AM CITIT TOATE CAPITOLELE DIN URMA SI AM CAND AM VAZUT CA TOATE FETELE CARE IN LUNA MAI AU FACUT FIV SUNT PT CA SI EU SPERAM SA MA AFLU PRINTRE ELE DAR ASA E VIATA CU BUNE CU RELE .....CANDY ITI DORESC SARCINA USOARA SI AM RAMAS FARA CUVINTE CAD AM CITIT CA ESTI DUPA TOATA EXPERIENTA PE ARE AI AVUT-O ....LUCK REFACERE USOARA DUPA NASTERE SI SA AI GRIJA DE PRINTESA .....DENT ITI MULTUMESC CA TI-AI AMINTIT DE MINE IAR IN LEGATURA CU KG AM DAT JOS 11 ASTA SI PRIN MUNCA SI AM CONTINUAT CU CEAIUL ANTIADIPOS CARE M-A AJUTAT F. MULT ....NU MAI STIU CINE ZICEA CA TREBUIE SA SLABEASCA 20 DE KG ....NU ESTE DAUNATOR ....SAMIRA IMI PARE BINE CA AI FACUT PASUL ASTA SA INTRI PE ACEST FORUM ...AM ASTEPTAT SA VII IN GERM.DAR CHIAR DACA N-AI PUTUT NU MA SUPAR ....MA BUCUR CA TE-AI HOTARAT DIN NOU SA MAI FACI UN FIV SI SPER SA REUSESTI .....LAURA PT TINE SI PT JAMES ....ALSIMA ...LIANA SI PRINTESA EI...DENT, DADO ,IRINAFLOREA .....PT TOATE FETELE DE PE ACEST FORUM SA VI SE IMPLINEASCA VISUL SI SA MA LUATI SI PE MINE CU VOI DI SEPTEMBRIE IN ,,GASCA''DE ...
samira33 spune:
retam...bine te-am gasit
am fost in Germania dar am fost departe de tine.....aproape de granita cu Cehia ,am stat in Vilseck-comunitate militara Nato si pe acolo ne-am invartit,nu am ajuns nici macar la Nurnberg.