FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu, eu nu sunt de acord sa se ia nimic stimulativ, estrogenic inainte de tratamentul fiv. Intre fivuri eu am luat intodeauna produse naturale care regleaza hormonii, si in special prolactina, cum ar fi vitex fruit. Nu am vazut rostul sa stric "artileria" inainte de fiv, desi de ce sa mint ca speram si natural... insa stiam ca vitex, desi nu stimuleaza, regleaza hormonal si nu inhiba ovulatia, deci puteam ramane si natural cu un singur ovocite pe luna ca o femeie normala... In schimb, in momentul cand incepeam tratamentul fiv, luam laptisor de matca care este estrogenic si stimulativ, pentru endometru. Luam dupa o schema proprie, crescand doza pana la un maxim in preajma punctiei si apoi descrescator... am preferat laptisorul de matca care este estrogenic natural produselor sintetice care contin estradiol (gen cycloprogynova, estrofem, progynova), pentru simplul motiv ca una este sa se stimuleze bland productia naturala de estrogen in organism si alta e sa introduci cu buna stiinta estrogeni sintetici in corp... Sper ca toata lumea care ia asa ceva este constienta la ce riscuri se supune- cancerul ovarian si uterin sunt estrogeno-dependente, adica apar pe fondul unui dezechilibru de estrogen prin excesul de estrogen ne-contrabalansat de progesteron. Iar daca totusi, terapia fiv implica administrarea de estrogeni (din cauza deficitului endometrial), atunci trebuie neaparat contrabalansat cu doze suficiente de progesteron.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Si inca ceva: tratamentul de stimulare produce efecte si dupa fiv, foarte multe persoane au observat ca dupa un cilcu fiv au ovulatie multipla lunile urmatoare... asta e cauza faptului ca hormonii scad treptat din organism, nu imediat... deci tratamentul stimulativ inca mai are efecte cateva luni dupa fiv... Cu atat mai mult nu ar trbui sa se ia produse care sa stimuleze in plus intr fivuri.
Eu una, chiar nu stiu de unde a aparut "moda" asta cu royal jelly in afara tratamentului pt fiv...

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Salutare tuturor. Eu vin rar #351;i unul dintre motivele mele este c#259; nu inteleg de ce sunt despartite subiectele, nu mai stiu unde sa citesc/sa scriu. Ma poate lamuri si pe mine cineva sunt a,inca la inceputul drumului si voi avea multe intrebari dar asa de ce sunt atetea FIV-uri

Referitor la cele scrise mai sus si eu sunt de parere sa nu luam dupa bunul plac nimic intre FIV pt ca are de suferit organismul nostru.
Sunt remedii naturiste dar nu le-am gasit in postarile voastre, doar in alt subiecte.

Noi avem probleme de oligospermie sin inca nu am facut analizele hormonale dar dr. spunea dupa 2-3 eco ca aparent nu am nimic. Am gasit pe net informatii cum ca anumite ceaiuri sunt bune pentru intensifica ovulatia, a ajuta oul fecundat prin faptul ca asigura mai multe sange uterului. Voi ce stiti despre ele: coada soriceiuliu (se bea pana la ovulatie), cretisoara (dupa ovulatie pana la ciclu), branca ursului, etc.

Cand nu sunteti sub tratament nu credeti in minuni??????? Eu de ex imi masor temperatura de dimineata, folosesc teste LH pentru a stabili ovulatia exacta si facem tot posibilul ca poate poate....
Ceva experiente, metode folosite de voi???? Eu mai am pana in octombrie 2 cicluri si vreau sa incerc printre analize.

Mersi pt raspuns

http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Avalon , 10 * de la mine pt explcatia data . E foarte important sa se stie , pt binele tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

fetelor,va multumim pentru urari
si voi sa fiti sanatoase,sa traiti fericite alaturi de cei dragi si sa ne implineasca DD cat mai repede visul nostru cel mai de pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

avalon,excelenta explicatie.....sunt total de acord cu spusele tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

klu
FELICITARI !!!
sa-ti traiasca bebita , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea !!!
Te asteptam cu vesti si cu pooozzzeeeee!!!!!!!!!!
samira
LA MULTI ANI !!!
tamaryllis
sa nu care cumva sa faceti vreo intalneala pe la Sibiu si sa nu ziceti nk ca vin cu !!!!!!!!
Avalon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Luck, promit solemn ca te vom suna!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaia13 spune:

salut fetele,

ce de vesti bune!!!!!!!!!!!!!!klu felicitari,asteptam vesti si ceva poze cu bubulina.
duia76si eu am facut fiv la bodnar si a reusit.daca vrei mai multe detalii intra pe mess-ul meu ioana_tiboc@yahoo.com.iti povestec ce vrei tu.
clau74 unde esti?????da si tu un semn.
va pup pe toate si cele bune sa se auda.

9SAPT+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari, Klu! Sa va traiasca! Sa fiti sanatosi!

Laura 26+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput