FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

Pupy 76: Am tot citit de Dr Zadori. Vorbeste in engleza sau in romaneste? Stiu ca este un medic la Szeged care vorbeste in romaneste dar nu stiu cum il cheama!(A vorbi in engleza la Szeged nu ar fi o problema , doar intrebam)
Cum ai ajuns la acest medic?
Cum ti-ai facut programarea?
CAnd te-ai dus la consultatie ai avut vreo analiza? Ti le-a acceptat sau trebuie sa refaci analizele la ei?
Si tie ti-a fost recomandat FIV?
Ai facut vreunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

Bun venit Gretta !
La Szeged sunt 2 medici:
-d-na dr. Krizsan Maria- cu care poti comunica in maghiara
-d-nul dr. Zadori Janos- cu care poti comunica si in engleza (eu am fost la el)
Daca citesti capitolele din urma vei deduce ca ambii sunt considerati a fi foarte buni- alegerea ne apartine fiecareia in parte.
Poti obtine programare telefonic daca stii limba maghiara- la numarul de telefon 003662423623 sau folosind adresa de mail a Dr.Zadori aflata pe prima pagina- ii poti scrie si in engleza.
Mult succes !!!

va pup pe toate, Tea

Mergi la inceput

Daca ii scriu pe mail Dr. Zadori imi raspunde? Chiar daca nu sunt pacienta lui si doar doresc sa fac o programare ptr o consultatie?

Mergi la inceput

Cine a facut o FIV la SZeged si doreste sa-mi impartaseasca experienta? Sunt asa de speriata de aceasta interventie! Cu atat mai mult cu cat mu stiu exact ce sa va intampla!

PS: Cine a facut FIV in Seged, la ca suma a ajuns in total?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gretta...bine ai venit printre noi si sedere cat mai scurta la acest topic

nu sunt pacienta dr. Z dar din ce spun fetele pe aici....raspunde la mail
iar costurile sunt cam aceleasi in toate clinicile Kaali

cat despre teama de necunoscut...e fireasca...si toate am trecut prin aceasta etapa
incearca sa citesti cu rabdare din capitolele din urma si usor usor vei acumula informatii suficiente pentru a iti inlatura teama

va sarut gagici cu lipici
aveti grija de voi

Mergi la inceput

Samira33: iti multumesc tare mult de incurajari!
Tu ti-ai facut FIV? Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

buna Gretta
eu sunt pacienta dr. Krissan si sunt ffff multumita. este un om deosebit
pe mine m-a programat Gyongyi(alt om de nota 20) dupa ce am rugat-o eu , int-adevar ai nevoie de traducator la doctorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi

ce faceti fetelor???

gretta,eu am facut FIV in Ro,la Medlife.....nereusit din pacate si acum m-am reorientat catre Budapesta si dr. Kovacs pentru urmatoarea incercare.

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns difrax spune:

Buna fetelor!
Pot sa ma inrolez si eu in echipa? :)
Sunt din Tg. Mures aspiranta si pacienta lui dr. Kovacs P. din Budapesta.
Problemele noastre sunt cauzate de cryptospermie :(( In 30 iulie am fost la prima consultatie, acum urmeaza sa facem analize hormonale si cariotipizare pt. sot. Ieri am aflat cu stupoare, ca in tara nu prea sunt de incredere laboratorele de genetica... Dna. doctor la care am fost pt. hormonale cand a auzit de consultatii genetice, s-a prins de cap, sa nu cumva sa le facem in tara... Cica la Bucuresti s-ar putea, dar este f. mare mafia intre medici . Si n-ea povestit cum se fac analizele in laboratorul din Spitalul Clinic Mures, cu studenti si fara aparate sau materiale necesare, care dau rezultate eronate si nenorocesc eventual vata omului
Noi am decis sa mearga sotul inapoi la Budapesta pt. genetice... avem rude acolo, limba si cazarea nu sunt o problema (pina in Bucuresti drumul este aproape acelasi si pretul analizelor este mai mult decit dublu fata de Budapesta...)
A, si nu am spus, ca va fi primul FIV, si sunt foarte nervoasa!!!!
Sper ca toate aspirantele de aici sa reusim cit mai curind!

Ps. vorbesc limba maghiara, eventual va pot ajuta cu traduceri (laice, bineinteles)

Difrax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Buna fetelor. In urma analizelor hormonale din z3, plus inhibina B si Anticorpi Anti Muleriana, mi s-a spus ca trebuie sa trec urgent la Fiv pt ca rezerva mea ovariana este redusa destul de mult. Astea sunt analizele:
- estradiol 21 ( faza foliculara 39-189)
- Fsh 5.39 ( faza foliculara 3.85-8.78)
- lh 2.424 (faza foliculara 1-18)
- progesteron 0.26 ( faza foliculara 0.27-2.61)
Pe linga astea am facut prolactina 13.64 ( 3.24-29.12), Ft4 0.79 (0.71-1.85), TSH 1.714 ( 0.34-4.20) , Ft3 2.30 (1.4-3.48) si ATPO 7.6 (0.1-16).
Inhibina B 17.5 - <45 rexerva ovariana redusa
- < 286 faza foliculara
- < 189 faza ovulatorie
- < 164 faza lutelala
- Anticorpi Anti Mulleriana - 2.59 ( 1.0-10.00)
Trebuie sa spun ca a venit ca un soc acest verdict, incercam sa avem un copil de un an si 3 luni, am ramas o singura data dar am pierdut sarcina pe la 6 saptamini. Cele care aveti mai multa experienta, ce parere aveti?
As vrea sa scriu un mail si in ungaria sa cer o parere. La cine ma sfatuiti sa scriu?
Va multumesc frumos

si eu am aceeasi problema
rezerva ovariana f.f.redusa
inhibinaB - la mine este <10
iar valoarea FSH este f.f.mare - am avut`o: 34, 24, 19
LH - 9,38; 7,25; 7,4
TSH - 2,51; 2,31; 2,29
am 31 de ani
Nu am ramas niciodata insarcinata insa nu este timpul pierdut!
:) eu voi merge cu dr Zadori, Szeged! Pe prima pg ai datele de contact
Multa bafta si tie iti doresc si un bb lipicios in burtica

Mergi la inceput