FIV in Ungaria - 62
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
clipsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui KLU1973 Azi Theo a implinit 2 saptamani...a venit si pediatrul si a consultat-o pe micuta mea care esre sanatoasa si de cand am venit acasa a luat 400 gr fata de greutatea cu care s-a externat. Mai jos axveti poze cu buburuza mea la 2 saptamani : http://community.webshots.com/album/574181791wKEJjU ![]() ![]() ![]() Klu mami fericita de Maria-Theodora Felicitari pt mogaldeata scumpica!!! ![]() ![]() ![]() |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
clipsy spune:
citat din mesajul lui Gretta Buna, Sunt nou venita pe acest site, sper sa ma primiti si pe mine. Pe scurt, singura mea sansa de a avea un copilas e daca fac o FIV, eu vreau la Szeged. A fost cineva acolo si poate sa imi spuna cum au decurs lucrurile? La ce medic, cum ai dat de el? |
Buna Greta
eu merg la dl dr Zadori de abia de luna viitoare
clipsy spune:
citat din mesajul lui Gretta Daca ii scriu pe mail Dr. Zadori imi raspunde? Chiar daca nu sunt pacienta lui si doar doresc sa fac o programare ptr o consultatie? |
Scrie`i pe scurt istoricul tau si cu siguranta iti va raspunde!
Raspunde la fiecare email
Isa78 spune:
Buna fetelor
Sunt intr-o sit destul de nasoala. Sunt in a 34- zi si nu mi-a venit ciclu. Am facut un test luni seara care a iesit negativ. Eu am luat decapertil 3 luni si nu am avut ciclu 6 luni . Mi-a venit in 17 iulie si ar fi trebuie in 13 aug, dar nimic. A mai patit cineva asa ceva? Acum il astept ca sa pot incepe stimularea din a -2- a zi de ciclul. Si tot astept...........
clipsy spune:
citat din mesajul lui Isa78 Buna fetelor Sunt intr-o sit destul de nasoala. Sunt in a 34- zi si nu mi-a venit ciclu. Am facut un test luni seara care a iesit negativ. Eu am luat decapertil 3 luni si nu am avut ciclu 6 luni . Mi-a venit in 17 iulie si ar fi trebuie in 13 aug, dar nimic. A mai patit cineva asa ceva? Acum il astept ca sa pot incepe stimularea din a -2- a zi de ciclul. Si tot astept........... ![]() ![]() ![]() |
cu dr nu ai reusit sa vorbesti?
eu una am probl pt ca cm este neregulat...inainte venea la maxim 32-33 de zile in ultimele luni insa ma viziteaza doar in ziua 37
Isa78 spune:
Am vorbit cu el si mi-a zis sa mai astept 10 zile,dupa care sa merg sa mi-l provoace, dar vroiam sa vad daca a mai patit cineva asa ceva.
KiraClara spune:
adrianaady mie AMHul (hormonul antimullerian) mi-a iesit foarte prost: 1,2 cand ar trebui sa fie min 2. La tine am vazut ca e totusi in limite.
Uite un articol care mie mi s-a parut interesant cu privire la AMH.
Ovarian reserve, constituted by the size of the ovarian follicle pool and the quality of the oocytes therein, declines with increasing age, resulting in the decrease of a woman’s reproductive function. AMH is a hormone marker for quantitative prediction of ovarian reserve, ovarian aging, ovarian dysfunction and ovarian responsiveness.
AMH levels correlate with the number of antral follicles. It has been documented that women with lower AMH and antral follicular counts produce a significantly lower number of oocytes compared with women with higher levels. Fertilisation rates in women with lower AMH levels would seem significantly inferior compared with women with higher AMH levels, irrespective of the method used to achieve assisted fertilisation. Women with low AMH levels have fewer oocytes, have lower fertilisation rates, generate fewer embryos, and have a higher incidence of miscarriage during fresh transfers, ultimately culminating in a halving of the pregnancy rate per IVF cycle compared with women with high AMH levels****. When compared to using FSH and age, AMH acts as a superior predictor of live birth and anticipated oocyte yield.
AMH levels decrease in pre-menopausal women as the quality and number of ovarian follicles decline with age. It cannot measure the actual number of oocytes, but it strongly correlates with the size of the ovarian follicle pool. With AMH, clinicians have a reliable serum marker of ovarian response that can be measured independently of the day of the menstrual cycle (as opposed to FSH and Inhibin B which must be taken on Day 3) and which does not correlate with lifestyle factors (smoking, body mass index, alcohol consumption, ethnic origin, chronological age), or reproductive history (age at menarche, years since menarche and gravidity). Findings such as premature ovarian failure can be effectively diagnosed by unexpectedly low AMH levels and in instances of Polycystic Ovary Syndrome (PCOS), a well recognised endocrine disorder in women of reproductive age, a two or three fold increase in the number of growing follicles would be reflected in a two or three fold increase in the serum AMH levels.
It would seem that serum AMH is one of the best hormone markers to assess the quantitative aspect of ovarian reserve or dysfunction** Measuring AMH cannot predict whether a woman is able to become pregnant – there are other important factors that have to be taken into account – lifestyle, infection, genetic abnormality, quality of sperm and other male factors - but it is considered the best hormone to date to identify her potential reproductive capacity.
Clara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaady/adrianaady.jpg)
adrianaady spune:
Kira multumesc mult draga mea . Interesant articol. IMi pare rau ca la tine are valoare mai mica.
Imi poti da si mie te rog adresa de mail a dr tau din ungaria?
Cind te duci acolo si cind ai de gind sa incepi fivul?
KiraClara spune:
Adriana eu i-am scris dr Peter Kovacs de la Kaali Budapesta la info@ivfpregnancycenter.com si l-am rugat sa ma programeze la o consultatie. ma voi duce la el la sf lui august. Pe email i-am scris despre situatia mea doar la modul general urmand ca la consultatie sa discutam concret planul de atac. Sincera sa fiu, eu nu sunt fan FIV si as vrea sa evit daca se poate, dar vreau sa vad ce imi zice el, ce ma sfatuieste. o sa iti spun si tie ce a zis.
daca vrei sa ii scrii vezi ca e in concediu pana pe 24 august deci probabil nu o sa-ti raspunda pana atunci.
tu ce analize/investigatii ai mai facut?
Clara