FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clipsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pupy76

BALANTA multumesc de raspuns, ideea e unde as putea schimba atatia forinti ca la banci nu au.
Poop toate fetele.

eu am gasit sa schimb la otp
fiind banca ungureasca ar trebui sa aiba in permanenta
[flo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetelor, vin si eu cu o intrebare pentru pacientele dr Kovacs.
Incerc sa-mi fac niste socoteli dar imi lipsesc ceva date.
Din cate am inteles, protocolul incepe cu o scurta repriza de AC. Ce inseamna asta, mai exact? Imi spunea cineva ca se recomanda din Z1 CM si se administreaza pana la o data stabilita de ei, dupa care incepe stimularea.
E vorba despre cateva zile, o luna, cat?
Va intreb pentru ca eu voi ajunge la prima consultatie cam in Z15-Z16 CM si as vrea sa stiu cat de repede voi putea incepe. Sa nu mai vorbesc de faptul ca trebuie sa-mi programez concediul cat de cat. Presupunand ca imi va da ok-ul, banuiesc ca la urmatorul CM dau startul dar nu imi este clar care sunt pasii. Din ce imi dau seama, difera fata de ce am facut eu la primele doua Fiv-uri. Aproximativ, bineinteles, stiu ca lucrurile difera de la persoana la persoana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

goggy se dau 3-6 sapt de AC ca sa "quiet" ovarele, sa le aduca la numitor comun la inceputul stimularii.
tu la primele 2 cicluri nu ai facut ac?

Mergi la inceput

Nu, n-am facut.
La primul Fiv am avut protocol scurt, adica am inceput cu gonal si spre sfarsit am bagat 4 zile cetrotide iar la al doilea Fiv am inceput cu inhibare din Z21 cu diphereline si dupa 2 saptamani am inceput stimularea cu puregon. Atat. Nu am luat niciodata AC.
Pai, din ce imi zici tu, daca ma duc la prima consultatie pe 10 sept si imi da protocolul, CM vine la sfarsitul lunii, incep AC 3-6 sapt...nici vorba de Fiv in octombrie...cred ca ma prinde noiembrie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

da goggy, minim e 3 sapt dar ei te pun pe ac in fct de cum isi programeaza ei ciclul tau, depinde de clinica. ideea in principal e sa isi shut down hormonii. deobicei nursele stiu exact dar daca tu nu ai inca facut protocolul e greu de zis deocamdata, pt ca ciclul flareup cu inhibare incepand odata cu stimularea e mai scurt decat long lupron - care incepe inhibarea in ziua 21 de AC apoi intreupi ac , vine un asa zis ciclul si dupa ciclu incepi stimularea.
daca faci antagonist protocol, ce ai facut tu prima data cu cetrotide, atunci se scurteaza cu vreo 1-2 sapt, in fct de cat ai stat pe AC inainte.
tu cati foliculi ai avut la primul IVF cu cetrotide? mie nu vrea sa imi faca ivf cu cetrotide medicul zice ca nu se obtin asa de calitate ca si la lupron. eu sunt in situatia sa discutam despre ce protocol o sa aleg la ciclul urmator, dar sunt nehotarata. pana acuma voiam certotide.

Mergi la inceput

La primul Fiv am avut 26 de foliculi cu 18 ovocite. Au fost multi dar nu stiu ce sa-ti spun despre calitate. S-au fertilizat 14 din care am ramas cu 7 embrioni. Am transferat 2 si am congelat 5, care nu au supravietuit insa la decongelare. Asta daca ar fi sa iau de buna ce mi-au spus cei de la Giulesti. Se fac prea multe manevre acolo ca sa pot stii ceva cu siguranta. Am auzit si eu teoria asta legata de cetrotide, nu stiu ce sa zic. E posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Fetelor, vin si eu cu o intrebare pentru pacientele dr Kovacs.
Incerc sa-mi fac niste socoteli dar imi lipsesc ceva date.
Din cate am inteles, protocolul incepe cu o scurta repriza de AC. Ce inseamna asta, mai exact? Imi spunea cineva ca se recomanda din Z1 CM si se administreaza pana la o data stabilita de ei, dupa care incepe stimularea.
E vorba despre cateva zile, o luna, cat?
Va intreb pentru ca eu voi ajunge la prima consultatie cam in Z15-Z16 CM si as vrea sa stiu cat de repede voi putea incepe. Sa nu mai vorbesc de faptul ca trebuie sa-mi programez concediul cat de cat. Presupunand ca imi va da ok-ul, banuiesc ca la urmatorul CM dau startul dar nu imi este clar care sunt pasii. Din ce imi dau seama, difera fata de ce am facut eu la primele doua Fiv-uri. Aproximativ, bineinteles, stiu ca lucrurile difera de la persoana la persoana.

mie mi-a dat o folie de anticonceptionale de fiecare data (nu mai retin cate sunt, 21 parca)

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Nu, n-am facut.
La primul Fiv am avut protocol scurt, adica am inceput cu gonal si spre sfarsit am bagat 4 zile cetrotide iar la al doilea Fiv am inceput cu inhibare din Z21 cu diphereline si dupa 2 saptamani am inceput stimularea cu puregon. Atat. Nu am luat niciodata AC.
Pai, din ce imi zici tu, daca ma duc la prima consultatie pe 10 sept si imi da protocolul, CM vine la sfarsitul lunii, incep AC 3-6 sapt...nici vorba de Fiv in octombrie...cred ca ma prinde noiembrie...

pai protocolul practicat de dr.Kovacs e tot protocolul scurt, din ziua 2 de ciclu. Iar faptul ca primesti ACO e chiar benefic pentru ca iti poti face o planificare a concediului, rezervari la hotel, etc... daca nu ai lua ACO poti sa ai surprize chiar in acea luna sa ai vreo dereglare de ciclu si sa-ti dea peste cap toate planificarile.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimineata fetelor
va doresc o saptamana buna

pupy,in mod normal nu prea au foritns la banci insa daca mergi si faci comanda.....iti aduc suma solicitata in cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Pupy76 , daca tii neaparat sa cumperi Forints, cu siguranta ca in orasele din vestul tarii ii gasesti la casele de schimb valutar: in Timisoara, in Arad, etc. Banuiesc ca oricum treci prin Vest cand mergi la Szeged.

Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!

Mergi la inceput