FIV in Ungaria - 62
Raspunsuri - Pagina 17
tamaryllis spune:
Klu, chiar e minunata fetita ta!E o frumusete! Sa va traiasca sanatoasa! Si asa e, seamana cu tine!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
tveety spune:
Klu felicitari si din partea mea, si mie mi-au dat putin lacrimila citand povestea nasterii sa cresteti mari, ca frumosi sunteti
http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png
KLU1973 spune:
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru aprecieri.
Doresc tuturor aspirantelor sa traiti cat mai repede fericirea si implinirea pe care o traiesc eu !!!
atelocin, te asteptam cu drag
pe toate !!!
Klu mami fericita de Maria-Theodora
pupy76 spune:
Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine cu o problema,pot plati in euro sau in forinti pentru FIV la Szeghed?
Va multumesc anticipat.
balanta_tm spune:
Pupy76, la clinicile Kaali din Ungaria (fie ca e vorba de Szeged, Budapesta, Debrecen), costurile se platesc in Forints.
De exemplu, eu am fost la finele lui Mai la Szeged si am platit in Forints, la finele lui Iulie am fost la Budapesta si am platit tot in Forints. In curand am sa merg din nou la Budapesta si am sa platesc, de asemenea, in Forints.
Deci linistita mergi cu Forints la tine, ca plata asa se face, in moneda lor nationala. Iti doresc mult succes .
Klu, fetita ta este adorabila . Eram la lucru cand am citit povestea nasterii ei si nu stiam cum sa ma ascund de colegi sa nu imi vada lacrimile citind-o. Sa va traiasca si sa fie un copil fericit !
Ade, pe unde esti, de nu mai zici nimic? Poate in concediu...x4.
Da-mi Doamne puterea sa accept ceea ce nu pot schimba, da-mi curajul sa lupt pentru ceea ce pot schimba si da-mi intelepciunea de a deosebi pe una de cealalta!
pupy76 spune:
BALANTA multumesc de raspuns, ideea e unde as putea schimba atatia forinti ca la banci nu au.
Poop toate fetele.
tveety spune:
Pupy eu am vorbit cu asistenta de la Szeged si mi-a confirmt ca plata se face in forits si se poate plati si cu cardul la ei, deci puneti banutii pe card si nu te mai complici cu schimb valutar sau sa-ti cauti ATM. (Eu poate imi voi face un card nou de la Unicredit Tiriac ei au si dincolo sucursale deci pot sa scot numerar fara comision, iar platile cu cardul nu au comision nici la alte banci)
http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png
clipsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pupy76 Fetelor va rog lamuriti-ma si pe mine cu o problema,pot plati in euro sau in forinti pentru FIV la Szeghed? Va multumesc anticipat. |
in forinti