FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Avalon, intr-un mesaj anterior am facut o greseala majora ...ideea era ca ....speram sa nu iti fi dat prea mari batai de cap cu listele astea ...

Cu doi bebei in burtica, nu cred ca mai ai prea mult timp sa urmaresti toate detaliile ...

Scuze inca o data!

Dariada, esti in evidente ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Asa s-a nascut Maria-Theodora:
era marti, 4 august, ora 20:10...stateam intinsa in pat, cu laptopul in brate eram pe DC, citeam ce se mai scria pe la celelalte subiecte...vine sotul acasa...mai devreme decat deobicei si ma intreaba noi ce mancam???...la care eu cu niste ochi mari zambind...cre' ca nimik...vine fii-ta A urmat nedumerirea lui, diverse intrebari...daca sunt sigura...si cand m-am ridicat din pat si a vazut ca faceam pipi din picioare...a fost si el la fel de sigurrr...mi se rupsese apa. L-am sunat pe dr care mi-a spus "superrr tare ne vedem la spital"... deci venea. Am facut un dus, m-am machiat, m-am aranjat si am plecat spre spital. In drum spre spital am sunat-o pe miha2004 care plecase de la mine cu o zi inainte si regreta ca nu a mai stat sa o vada si pe micuta, am vb cu mama care s-a blocat si in loc sa vina la spital a venit la mine acasa sa ma astepte sa vin de la spital in seara respectiva , m-a sunat liana, am vb cu atelocin chiar cand am intrat pe poarte spitalului Filantropia cred ca era in jur de ora 21:00 ( am mai oprit la un magazin pe drum pentru a lua baterii pentru aparatul foto si tigari pentru sotul meu ). Am ajuns la camera de garda...totul era pregatit, anuntase dr meu ca vin, ma astepta dr de garda si un rezident pentru internare si o ultima ecografie ...la care ma intreceam in pronosticuri cu ei cat cantareste buburuza. M-a condus cineva de la garderoba la reanimare unde am facut cunostiinta cu doua moase dragute si puse pe shotii ca si mine care se minunau cum de m-a lasat dl dr sa mi se rupa apa...la care intr-un final am cazut toate de acord ca ii place sa traiasca periculos . Am completat un formular pentru operatie de cezariana si anestezie cu rahie si mi-au aratat unde o sa ma aduca cand ies din sala. L-am ascultat pe bebe care batea cu 139 bmp/minut, era bine... Am facut cunostiinta cu dr anestezist o doamna dulcica foc pe nume Marica cu care am discutat despre anestezie. In jur de ora 22:00 a venit dr meu, eu eram in pat intinsa pe spate...imi zice : gata am venit...la care eu : si fii-mea v-a simtit ca tocmai am avut ditamai contractia In 10 min intram in sala insotita de asistenta dr anestezist care imi montase deja o perfuzie in mana dreapta, imi explica anestezista cum sa stau, ma asez si dr meu zice : asa ca un dovlecel...imi cam pierise zambetul ca in urmatoarea secunda am simtit un gadilat in coloana si ma cam panicasem...dar reusise sa-mi bage anestezicul din prima si ma relaxasem...m-au intins pe o masa si mi-au legat mainile...cam ciudata senzatia sa nu-ti simti corpul de la mijloc in jos si sa nu ai nici libertatea de miscare a mainilor. In partea dreapta pe un scaun statea dr anestezist, in stg asistenta ei, in fata mea era un paravan prin care incercam sa negociez si o liposubtie cu dr meu
Dr. anestezist imi monitoriza tensiunea care pe tot timpul operatiei a fost 11/6, 11/7 si pe care o intrebam din ochi ce se intampla...nu mai puteam sa vrbesc din cauza faptului ca mi-a bagat oxigen si mi se uscase gura...a urmat un moment de panica dupa care am incercat sa ma calmez...dar mi se uscase si muzoasa nazala...si-au dat seama ca se intampla ceva ca incepusem sa ma agit si mi-au pus ser fiziologic in nari...se mai remedia cu respiratul dar gura era la fel de usacata si nu puteam sa intreb nimik...pana cand...am auzit un scancet...care s-a transformat in planset...un planset pe care-l asteptasem de 10 ani sa-l aud in viata mea...am inceput sa plang...lacrimile imi curgeau pe obraji si zambeam...nu mai aveam rabdare, dadeam din cap agitata ca vreau a o vad mai repede...mi-au aratat-o...un botz de carne cu o gurita mica, frumos conturata si rosie...era fetita mea...pentru care luptasem atat...visul meu implinit. Nu mi-au dat-o sa o pup...nici n-am putut sa le spun sa mi-o dea ca nu mai puteam sa scot nici un cuvant. Din ochi am intrebat daca-i bine si mi-au spus ca da sa stau linistita ca e bine. Apoi au urmat cele mai lungi momente din viata mea...simteam ca nu se mai termina. Pe Maria Theodora a scos-o la 22:30 si operatia s-a terminat la 23:25. M-au dus la locul meu, imi mai revenisem cu gatul si puteam vorbi si respira. A venit dr sa ma vada si l-am intrebat daca nu bem si noi un wisky ca mie mi-e cam sete a zis ca bem dupa ce ma fac eu bine...stia ca nu se pune cu nebunii...L-a lasat pe sotul meu sa ma vada si sa-mi aduca apa...deja fusese la comoara noastra si mi-o arata in poze...a decis impreuna ca era frumoasa foc...semana cu mine Mi-au facut diverse calmante, un diazepam...dar nu am inchis un ochi toata noaptea. Dimineata a venit dr la mine dupa raportul de garda si m-a intrebat daca pot sa ma ridic...nu stiu daca pot dar eu vreau... Si am putut pentru ca am vrut din toata inima sa merg sa-mi vad printesa. M-au dus in salon, nu m-am asezat in pat am plecat direct la iubirea mea...cand am vazut-o parca ma uitam la un film cu mine...nu puteam sa cred ca-i a mea...ca o ating...ca o iau in brate si ca ma simt implinita...
Nici acum nu pot sa cred ca e real...ca am ajuns sa traiesc acesta clipa...am uitat prin tot ce am trecut sa-mi vad visul cu ochii...sunt fericita si asta conteaza.

Dr. cu care am nascut se numeste Pana Stelian si este un adevarat profesionist si un om extraordinar.

Theo la o saptamana : http://community.webshots.com/album/574024407wuJUqE

Klu mami de printesa Maria-Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariada spune:

FELICITARI, KLU!!!!!
Povestesti tare frumos!!!!
THEODORA SA VA FACA CEI MAI FERICITI PARINTI, SA TRAITI MOMENTE MINUNATE ALATURI DE EA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

KLU- sa iti traiasca si sa fie sanatoasa mica ta printesa!!!!
Mi-au dat lacrimile... prin cate ai trecut, cati ani de asteptari si acum ai un miracol ...
Sa fiti sanatosi

In 2009 voi fii graviduta! 2010 voi fii o fericita mamica!...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Klu, sa va traiasca fetita, sa aiba parte doar de bine si frumos si sa nu cunoasca dezamagirile acestei vieti ....Sa fiti sanatosi sa o cresteti .... multa multa fericire va doresc ...

Nici nu spui ca are doar o saptamana, e o adevarata domnisorica ... ...iar povestea nasterii , intotdeauna raman impresionata de aceste clipe mirifice ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna tuturor !!!
drign te astept pe 3 septembrie !
Klu draga mea citind mesajul tau am plins si asa cum ti-am zis si la telefon de bucurieee , acolo susss locuieste cineva care va iubeste si care va facut cel mai frumos cadou , de ziua ta , care asa cum ziceai ca il asteptai de 10 ani . D-zeu sa va de-a sanatate multaaa si voua si ei sa creasca mare si sa fie cuminte si ascultatoare . Mi-ar pace sa fiu un porumbel sa pot sa zbor pina la voi la Buc. dar cred ca mai bine o sa iau avionul din Arad , nuuu mai am rabdare !

tuturorrrr !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns david1977 spune:

KLU1973 si mie mi-au dat lacrimile dupa ce am citit cele scrise de tine, iar pozele cu printesa voastra sunt superbe. Sa aveti noroc la ea (asa se zice pe la noi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

drign...bine ai venit,multa bafta sis sedere cat mai scurta la aspirante

klu.....m-ai facut sa plang ca toanta in fata monitorului....de se uita barbatu foarte nedumerit la mine
foarte frumos si emotionant ai povestit...sa va traiasca printesa,sa fie norocoasa si sa va aduca numai bucurii
si asa e.....e frumoasa ca mama ei

va pup fetelor...ma duc sa ma dushulez si sa ud florile din curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

KLU m-ai impresionat pana la lacrimi, am plans de bucurie si m-am gandit ca poate intr-o buna zi ,dupa 12 ani de asteptare sa ma pot bucura si eu de o astfel de minune.Sa va traiasca comoara sa fie sanatoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

Klu e superba fetita. sa va traiasca, sa fie sanatoasa si fericita!

Clara

Mergi la inceput