FIV in Ungaria - 62
Raspunsuri - Pagina 15
Avalon spune:
Goggy, sunt diverse studii care zic ca daca APCR iese in afara limitelor poate fi o indicatie a faptului ca ai FACTOR LEIDEN pozitiv, de asemenea ca o homocisteina in afara limitelor normale indica MTHFR pozitiv... dar totusi daca vrei sa faci linistita urmatorul fiv, iti poti face profilul de trombofilie.
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 24+
Avalon spune:
Fetelor, se apropia toamna si vad ca multe din voi va apropiati de inceperea tratamentelor... Stiti ca toamna se numara bobocii, eu una abia astept sa creasca lista de gravidute si sa nu mai contenesc sa va trec acolo! Din tot sufletul va doresc BAFTA!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 24+
goggy spune:
Ok. Voi face profilul de trombofilie atunci. Ar mai ramane anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM si APCR de facut.
Ma duc maine dimi
drign spune:
O zi buna tuturor!
Suntem Irina si Dragos din Bucuresti si pe 3 septembrie avem prima consultatie la Szeged cu doamna doctor Krizsán Mária.
Am dori sa ne cazam la Gyongyi in Szeged si tot cu ea sa mergem a doua zi la clinica. Tot ea ne-a facut si programarea.
Sa auzim numai de bine!
Isa78 spune:
sufletel_80, mersi pt urare. Eu sunt foarte optimita, desi e prima incercare si avand in vedere ca am endometrioza gradul III. Sper sa fiu o locomotiva cu noroc si sa duc dupa mine vagoane cu multi, adica multe gravidute.
O sa va tin la curent cu evolutia mea.
sufletel_80 spune:
Avalon, inca colectam informatii ...iti dam de stire cand sunt gata pentru a fi postate pe prima pagina ...
O zi buna tututor!
Isa, cand incepi stimularea?
dariada spune:
Avalon, esti o comoara de informatii la casa omului (a viitoarelor gravidute)!
Sufletel, la mine datele ar fi cam acestea: 2 IA nereusite, urmeaza FIV la Budapesta cu dr. Peter Kovacs. Consultatia pt fiv va fi in oct.
Doamne ajuta tuturor sa ne vedem minunatul vis implinit!
Va imbratisez si va urez o zi frumoasa!
tveety spune:
Citat: |
citat din mesajul lui drign Suntem Irina si Dragos din Bucuresti si pe 3 septembrie avem prima consultatie la Szeged cu doamna doctor Krizsán Mária. |
Drign si eu tot la Dna dr. o sa ma duc doar ca abia in 7 octombrie. Te rog sa-mi scrii cum a fost, abia astept si eu sa ajung la consultatie sa aud le la dna dr. cand putem sa incepem.
Bafta tuturor.
http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png