FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Isa78 spune:

Buna fetelor
Imi cer scuze ca nu am reusit sa intru de mult si deabia acum am vazut ca se actualizeaza prima pagina.
Confirm si eu
Isa78 - FIV1 in Debrecen cu Dr Bodnar in august sau septembrie
Va multumesc
Si scuze inca o data,sper ca nu incurcat pe nimeni.
Pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Avalon, multumim pentru informatiile adaugate !!!

Inca mai primim acceptul fetelor pentru a fi trecute pe prima pagina ... plus informatii suplimentare de genul cauzele infertilitatii ...foarte important, intr-adevar ...Eu initial nu ma gandisem sa le trecem, dar cred ca reprezinta un punct esential de referinta pentru informatiile de pe prima pagina ....Asadar, voi relua mesajele din urma sa fie totul ok

de adaugat:
mara72 – infertilitate feminina, hidrosalpinx bilateral diagnostigat in 2001; FIV 1 - cu hidrosalpinx, FIV 2 si FIV 3 (fara hidrosalpinx), toate la Cluj, din pacate nereusite), urmeaza FIV 4 la Debrecen, dr. Bodnar, septembrie-octombrie 2009
pogonici1997 - vor stabili planul de actiune dupa consultatia din 15 sept, la Budapesta, dr. Kovacs.
Isa78 - FIV1 in Debrecen, Dr Bodnar, august-septembrie 2009

de inlocuit (apare in plus si cauzele infertilitatii):
samira33- cauza infertilitatii: tubara, 2 sarcini extrauterine; FIV1 la Medlife cu dr. Predoi,nereusit-Noiembrie 2008; ET de cryo - Mai 2009, nereusit; urmeaza FIV 2 la Budapesta cu dr. Kovacs, Octombrie-Noiembrie 2009
goggy -infertilitate inexplicabila -urmeaza FIV 3 la Budapesta, dr. Peter KOVACS, septembrie-octombrie 2009 (FIV 1, FIV 2 - Giulesti, nereusite, Dr. Cezara Bucur,5 IA)

KiraClara, nici o problema...Sa va ajute Dumnezeu ca impreuna cu dr. sa luati decizia cea mai buna pentru voi ...
Isa78, se pare ca esti prima aspiranta din lista care va trai emotiile FIV-ului. Suntem alaturi de tine ...Vezi ca ai o mare responsabilitate ...esti locomotiva trenuletului care se pregateste sa plece din gara ..... In el nu urca decat gravidutele ....

Avalon, sper ca ti-am dat prea mari batai de cap cu listele astea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

Salutare tuturor.
Aveti adrese de mail personale ale medicilor sau scrieti pe adresa de mail a clinicii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pai facem in felul urmator: pana se mai gandesc fetele care vor sa fie pe prima pagina si cele care vor sa modifice informatiile proprii de acolo, sufletel - tu le gestionezi, faci listuta, imi comunici cand e gata si eu le trec pe prima pagina.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, dragelor.

Sa adaug si eu cauzele infertilitatii noastre: eu - trompe infundate, sindrom aderential pelvin, hidrosalpinx stang si cine mai stie cate altele; sotul - azoospermie.

Sa auzim vesti de la foarte bune in sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

tabitha,ma bucur ca te-ai hotarit sa mai faci o incercare,iti doresc din suflet ca de data asta sa fie cu noroc

avalon,de mult urmaresc prima pagina,ordonata si cu toate informatiile de care sint nevoie,super,felicitarimai trag si eu cite un ochi pe aici ca scrieti multe lucruri interesante

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

Fetelor,
Revin cu rugamintea de a-mi spune adresele de mail ale medicilor din Ungaria.

Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulica

Fetelor,
Revin cu rugamintea de a-mi spune adresele de mail ale medicilor din Ungaria.

Multumesc anticipat.

ursulica

le gasesti pe prima pagina a subiectului

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

deci pogo..prezent la raport

sunt de acord sa ma treceti ca plan de actiune dupa 15 sept al consultatiei , despre mine

ianuarie 2007 o IA la Iasi cu dct Onofriescu neresusita, operat decembrie 2008 hidrosalpinx lateral si aderente ovar drept, sotul oligospermie 2007, mai 2009 normoseprmie..diagnostic infertilittae primara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Avalon

Goggy, si ca sa nu le faci pe toate din prima, ai putea sa lasi FACTOR V LEIDEN si MTHFR, si le faci numai daca APCR , respectiv homocisteina nu ies in limitele normale.

Avalon 24+

Multumesc
Eu ma gandeam sa fac pachetul de 690 dar ma cam ustura, e drept.
Ce imi zici tu este ca in situatia in care APCR si homocisteina ies normale, nu ar mai fi nevoie sa fac Factor V Leiden si MTHFR?
Te intreb pentru ca as vrea sa ma duc pregatita cu tot ce trebuie in septembrie si, oricat de tare m-ar usura, prefer sa dau niste bani acum decat sa ratez inca un Fiv pentru ca nu am investigat ceva suficient. Per total ies mai ieftin

Mergi la inceput