FIV in Ungaria - 62
Raspunsuri - Pagina 13
tveety spune:
Sufletel sunt de acord sa fiu pe prima pagina, mersi pentru nominare
La noi va fi prima consultatie in 7 octombrie la Szeged Dr. Krizsan Maria, ce vom urma inca nu stim, depinde ce vor iesi la analize. Eu inca nu am nimic, sotul 2 analize a spermei : in februarie a avut 14,5 mil/ml, iar in iulie doar 11 mil/ml cu mobilitatea la embele avea probleme.
o zi faina tuturor
http://lt2f.lilypie.com/bYtnp3.png
samira33 spune:
pogonici....si noi intentionam sa facem analizele necesare la Budapesta....din tot ce am acum una nu mai e valabila...dar macar isi poate face dr. o idee despre tot ce am facut
o zi buna gagici
daca sunt mai libera mai vb dupa-amiaza
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sufletel_80 spune:
Goggy, Pogonici, Rubia, Tabitha, Alrak, Cornelia, Zapp, Samira, va multumesc ca ati raspuns solicitarii de a actualiza cat mai corect prima pagina ...sper sa fie de folos cititorilor ......Haideti ca am inceput sa inrosim listuta ....
Goggy, eu sper sa miscati "cu talent" si sa incepeti cat mai repede FIV-ul victorios
Pogonici, ma gandesc ca poate e mai bine sa asteptam sa revii de la Budapesta si mai completam atunci ...poate nici nu e cazul de FIV ...Doamne Ajuta! Ce spui?
Rubia - octombrie...noiembrie, ce mai conteaza ....sa iti aduca acest FIV cele mai frumoase clipe de pana acum ...
Samira33,nu te prinsesem pe lista deoarece tu erai trecuta pe prima pagina cu toate informatiile necesare ...Ca si mami_vreau, de altfel...Eu ma gandisem initial sa aducem doar completarile de rigoare, actualizate....Fata constiincioasa ......dar ca sa ingrosam randurile la Budapesta ...uite ca te-am trecut inca odata si pe lista provizorie
Tabitha, nici o problema, eu voi fi prezenta si in ianuarie 2010, sa introduc noi informatii...intre timp citesc tot ce se intampla pe aici ...Imi doresc din tot sufletul sa transferam apoi toate fetele pe lista gravidutelor ...
Cornelia, multam de completari
Isa78 - Fiv la Debrecen cu dr. Bodnar – august 2009
duia76 - Fiv la Debrecen, dr. Bodnar – septembrie 2009
mara72 – FIV 4 la Debrecen (FIV 1, FIV 2, FIV 3 nereusite, la Cluj)
Ala76 - FIV la Debrecen
didiloo - Fiv la Debrecen – octombrie – noiembrie 2009?
goggy - FIV 3 la Budapesta, dr. Peter KOVACS, septembrie-octombrie (FIV 1, FIV 2 - Giulesti, nereusite, Dr. Cezara Bucur,5 IA)
saboupetruta - FIV in Budapesta – septembrie 2009
KiraClara - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Dariada - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Rubia - FIV5, Budapesta, dr. Peter KOVACS, noiembrie 2009
Zapp - FIV 3, la Budapesta, dr. Peter KOVACS (4 IA (2 Timisoara + 2 Szeged) + 2 FIV nereusite la Szeged, Dr Zadori)
samira33-FIV1 la Medlife cu dr. Predoi,nereusit-Noiembrie 2008; ET de cryo - Mai 2009, nereusit; urmeaza FIV 2 la Budapesta cu dr. Kovacs, Octombrie-Noiembrie 2009
Pupy76 - FIV 1, Dr Zadori, Szeghed, sfarsitul lui august 2009
Alrak - FIV 3, dr Krizsan, Szeged, septembrie 2009
Tabitha – urmeaza FIV 3 la Szeged, cel mai probabil in ianuarie 2010 (FIV 1+ICSI cu biopsie - nereusit in Turcia, 2005; 4 IAD la Giulesti 2006, ultima terminata cu extrauterina operata laparoscopic; FIV2 septembrie 2008 - FIV, Szeged, Dr. Zadori, nereusit);
tveety - FIV la Szeged.
cornelia1172 – urmeaza FIV2 in septembrie 2009 (FIV1 nereusit la Szeged, noiembrie 2008, Dr Krissa).
Pana in momentul de fata Cornelia, Alrak, Pupy76, Zapp, goggy, Tabitha, samira33, rubia si-au exprimat acordul ca aceste informatii sa fie actualizate pe prima pagina.
Imi cer iertare daca apar informatii eronate ...va rog sa ma corectati si vom reface listuta
Asteptam in continuare input-uri pentru actualizarea listei (FIV nr.X, doctor, clinica)...
FIV 1 + ICSI, Gynera, nereusit, BHCG < 1
FIV 2 + ICSI, Gynera, nereusit, sarcina biochimica
FIV 3 + ICSI, Gynera, nereusit, BHCG < 2
Infertilitate masculina: oligoastenoteratozoospermie
Infertilitate feminina: cauze neidentificate ...
Avalon spune:
sufletel, mai trebuie sa bolduiesti numele (sa le scrii cu caractere ingrosate) si aranjeaza-le pe cele cu rosu (confirmate) separat de cele cu negru si eu voi adauga deja la lista fetele care au confirmat.
merci
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon 24+
sufletel_80 spune:
Isa78 - Fiv la Debrecen cu dr. Bodnar – august 2009
duia76 - Fiv la Debrecen, dr. Bodnar – septembrie 2009
mara72 – FIV 4 la Debrecen (FIV 1, FIV 2, FIV 3 nereusite, la Cluj)
Ala76 - FIV la Debrecen
didiloo - Fiv la Debrecen – octombrie – noiembrie 2009?
goggy - FIV 3 la Budapesta, dr. Peter KOVACS, septembrie-octombrie (FIV 1, FIV 2 - Giulesti, nereusite, Dr. Cezara Bucur,5 IA)
petruta - FIV 1, Budapesta, dr. Bernard Arthur, septembrie 2009
KiraClara - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Dariada - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Zapp - FIV 3, la Budapesta, dr. Peter KOVACS (4 IA (2 Timisoara + 2 Szeged) + 2 FIV nereusite la Szeged, Dr Zadori)
samira33-FIV1 la Medlife cu dr. Predoi,nereusit-Noiembrie 2008; ET de cryo - Mai 2009, nereusit; urmeaza FIV 2 la Budapesta cu dr. Kovacs, Octombrie-Noiembrie 2009
Alrak - sarcina naturala pierduta la 21 saptamani- sept 2007, FIV 1 nereusit, mai 2009 - Szeged, dr Krizsan; FIV 2 pe CM natural, nereusit- iulie 2009, Szeged, Dr Kriszan , urmeaza FIV 3 cu dr Krizsan, Szeged, septembrie 2009
Tabitha – urmeaza FIV 3 la Szeged, cel mai probabil in ianuarie 2010 (FIV 1+ICSI cu biopsie - nereusit in Turcia, 2005; 4 IAD la Giulesti 2006, ultima terminata cu extrauterina operata laparoscopic; FIV2 septembrie 2008, Szeged, Dr. Zadori, nereusit);
tveety - FIV 1 la Szeged, Dr. Krizsan Maria ??? (se va stabili in octombrie, dupa consultatie).
cornelia1172 – urmeaza FIV2 in septembrie 2009 (FIV1 nereusit la Szeged, noiembrie 2008, Dr Krissa).
Pana in momentul de fata Cornelia, Alrak, Pupy76, Zapp, goggy, Tabitha, samira33, rubia, tveety si saboupetruta si-au exprimat acordul ca aceste informatii sa fie actualizate pe prima pagina.
Imi cer iertare daca apar informatii eronate ...va rog sa ma corectati si vom reface listuta
Asteptam in continuare input-uri pentru actualizarea listei (FIV nr.X, doctor, clinica)...
FIV 1 + ICSI, Gynera, nereusit, BHCG < 1
FIV 2 + ICSI, Gynera, nereusit, sarcina biochimica
FIV 3 + ICSI, Gynera, nereusit, BHCG < 2
Infertilitate masculina: oligoastenoteratozoospermie
Infertilitate feminina: cauze neidentificate ...
sufletel_80 spune:
Avalon ...sper ca am facut corect modificarile
goggy - FIV 3 la Budapesta, dr. Peter KOVACS, septembrie-octombrie 2009 (FIV 1, FIV 2 - Giulesti, nereusite, Dr. Cezara Bucur,5 IA)
petruta - FIV 1, Budapesta, dr. Bernard Arthur, septembrie 2009
Alrak - sarcina naturala pierduta la 21 saptamani- sept 2007, FIV 1 nereusit, mai 2009 - Szeged, dr Krizsan; FIV 2 pe CM natural, nereusit- iulie 2009, Szeged, Dr Kriszan , urmeaza FIV 3 cu dr Krizsan, Szeged, septembrie 2009
Tabitha – urmeaza FIV 3 la Szeged, cel mai probabil in ianuarie 2010 (FIV 1+ICSI cu biopsie - nereusit in Turcia, 2005; 4 IAD la Giulesti 2006, ultima terminata cu extrauterina operata laparoscopic; FIV2 septembrie 2008, Szeged, Dr. Zadori, nereusit);
tveety - FIV 1 la Szeged, Dr. Krizsan Maria ??? (se va stabili in octombrie, dupa consultatie).
mara72 spune:
M-am vazut pe listuta si m-am emotionat imediat, sunt din nou pe baricade si de data asta stiu ca o sa fie cu noroc.
Cam astea ar fi informatiile pentru prima pagina:
-infertilitate feminina,hidrosalpinx bilateral diagnostigat in 2001
-FIV 1 (cu hidrosalpinx), FIV 2 si FIV 3 (fara hidrosalpinx), toate la clinica din cluj, din pacate nereusite
- consultatie in 8 septembrie la debrecen (dr. bodnar) si sper ca fiv 4 sa fie in septembrie- octombrie
sufletel, avalon
samira33 spune:
sufletel...cand mai ai timp...sa treci si la mine cauza infertilitatii..ca am uitat sa o zic....asadar:
cauza infertilitatii-tubara,2 sarcini extrauterine
multumesc
KiraClara spune:
la noi sotul e ok, eu am rezerva ovariana redusa. am facut pana acum 3 IA. As dori sa mai aman pana la inceputul lui septembrie trecerea pe listuta ca sa pot vorbi cu Kovacs sa imi spuna daca fac FIV sau incotro o luam.
mi se pare foarte buna listuta si cred ca ar trebui tinuta cat se poate de updatata. eu chiar am facut o statistica in baza ei pentru a ma putea decide cu ce doctor merg in eventualitatea unui FIV.
Clara
mirela2 spune:
buna
as vrea si eu niste lamuriri, daca ma poate lamuri cineva....
am primit rezultatele sotului meu la inhibina B si la anticorpii anti-Mullerieni si anume:
- inhibina B barbati - 163.051 pg/ml valori intre 60 - 300
- AMH - 3.7 microg/l valori - perioada fertila 1- 8; postmenopauza:<0.4.
e de bine sau e de rau?
merci