FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Bey, astazi am cumparat biletele de tren! Tren de noapte, vagon de dormit...civilizat. Cam scump, da' e pentru o cauza nobila
So, la goggy ( eu, care este...) puteti sa scrieti pe listutza ce vreti voi din urmatoarele:
-prima consultatie la dr Peter Kovacs pe 10 septembrie.
-Fiv cu nr 3 urmeaza in septembrie-octombrie, in functie de talentul cu care ne mishcam.
-primele 2 Fiv-uri cu Cezara Bucur la Giulesti.
-mai avem 5 IA la activ.
-infertilitate inexplicabila ( gigei avem, outze avem, trompe bune, imunologie buna, comozomii unu s-unu', uter minunat, nervii tari... bebe mai lipseste/lipsesc )
-io 32 acu' in septembrie, el 32 in decembrie.

Am ratat ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna, dragele mele.

I-am scris dr. Zadori, care mi-a si raspuns. Ramane, in cazul in care ne decidem definitiv si irevocabil, sa refac analizele, sa i le trimit si sa stabilim planul de lupta. Asadar, probabil ca urmatorul FIV tot cu Zadori, ca numai cu el ma pot intelege in engleza la Szeged. Sunt de acord ca informatiile despre mine sa fie pe prima pagina, nicio problema.

Deocamdata sunt ziua 3, deci am pierdut trenul de luna asta pentru a face analizele hormonale. Nici luna viitoare nu le voi putea face, deoarece voi fi la mare probabil. Asa ca analizele hormonale le voi face in octombrie, cel mai probabil, mai ales ca vrem sa incercam un nou FIV prin ianuarie 2010.

Va tin pumnii tuturor si va pupic dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

nu stiu daca e necesar sa fiu si e trecuta pa prima pagina dar va dau datele mele

15 sept prima consulatie la dct Kovacs..nu stim inca ce diagonostic avem, vom vedea in fct de dupa primul rezultat care sunt urm pasi...noi dorim sa facem toate ceva analize acolo la kalii, dar vom vedea...intrucat sotul a avut si oligospermie, eu am fost operata de hidrosalpinx in decmbrie. apoi in mai HSG cu trompe permeabile....si sa incercam mai intai o inseminare..dar vom vedea
eu 32, iar sotul 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Avalon, am vrut sa-ti trimit un PM dar am vazut ca nu ai asa ceva activat.
Spune-mi si mie, te rog, unde as putea sa fac un set de analize pentru depistarea trombofiliei, ceva mai rezonabil.
Cam ce intra? Factor V Leiden, Factor II ( mutatia protrombinica ), Proteina S, Proteina C, antitrombina III, MTHFR?
Anticoagulantul lupic si Ac anticardiolipinici i-am facut recent.
Am scapat ceva?

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va tzuc fetelor
ce faceti?????....eu abia am ajuns acasa de la munci

sufletel......desi ma regasesc pe prima pagina....uite-ma si aici-ca nu vreau sa raman nebagata in lista....deci

samira33-FIV1 la Medlife cu dr. Predoi,nereusit-Noiembrie 2008;ET de cryo- Mai 2009-nereusit;urmeaza FIV 2 la Budapesta cu dr. Kovacs-Octombrie-Noiembrie

multumeeeeeeeeeeeeesc

ce multe suntem in toamna la Budapesta
poate ne si cafelim pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Avalon, am vrut sa-ti trimit un PM dar am vazut ca nu ai asa ceva activat.
Spune-mi si mie, te rog, unde as putea sa fac un set de analize pentru depistarea trombofiliei, ceva mai rezonabil.
Cam ce intra? Factor V Leiden, Factor II ( mutatia protrombinica ), Proteina S, Proteina C, antitrombina III, MTHFR?
Anticoagulantul lupic si Ac anticardiolipinici i-am facut recent.
Am scapat ceva?

Merci.

ANALIZE:

Analize pentru Sindromul antifosfolipidic (SAFL) + Trombofilie

• APCR (rezistenta la proteina C activata)
  • INR
  • APTT(activated partial thromboplastin time)
  • homocisteina
  • anticoagulant lupic (LUPUS ANTICOAGULANT)
  • anticorpi anticardiolipinici IgG
  • anticorpi anti-beta 2 glicoproteina 1 IgG, IgM
  • antitrombina III
  • proteina C
  • proteina S

Biologie moleculara (analizele urmatoare nu sunt influentate de tratamentul pe care-l urmati si nici de faptul ca ati mancat/baut inainte de recoltare):
  • Mutatia factorului V Leiden obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR,
  • Mutatia protrombinica (factorII) ,
  • gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C) obs: daca iese pozitiva se va face si analiza homocisteinei pt a vedea cat de grav este afectat organismul,
  • Mutatia Factorului XIII (G102T)-risc trombofilie

* RECOMANDARI: Laboratorul Synevo - pachetele numite:
  • "Profil sindrom antifosfolipidic" (pret 210 ron) - contine: anticoagulant lupic, anticorpi anticardiolipinici IgG, anticorpi anti-beta 2 glicoproteinaI IgG, IgM.

• "Profil trombofilie ereditara” (pret 690 ron), contine: antitrombina III, proteinaC, proteina S, mutatia factorului V Leiden (obs: aceasta iese pozitiva in 90% cazuri cu APCR), mutatia protrombinica (factorII) , gena MTHFR (mutatii C677T; A1298C, daca iese pozitiva se va face si analiza homocisteinei pt a vedea cat de grav este afectat organismul).

obs: analizele de biologie moleculara nu sunt compensate de stat si se platesc integral.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Goggy, si ca sa nu le faci pe toate din prima, ai putea sa lasi FACTOR V LEIDEN si MTHFR, si le faci numai daca APCR , respectiv homocisteina nu ies in limitele normale.

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

FIV nr 5, Budapesta,Dr Kovacs, cred ca mai degraba nov 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

sufletel_80 la mine sa mai treci un FIV nereusit in noiembrie 2008 la Dr Krissan la Szeged.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

pentru prima paginapetruta(fara sabou), FIV 1, Budapesta sept 2009, dr. Bernard Arthur

Mergi la inceput