FIV in Ungaria - 62

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Avalon, ma bucur ca esti de acord ....vom structura informatiile si te vom anunta cand sunt gata pentru a fi postate.

Fetelor, astept cat mai multe input-uri de la voi ....

Alrak, deja esti trecuta cu FIV 3, in septembrie, la Szeged...Daca vrei, te mai trec odata ...Cred ca esti foarte nerabdatoare ...Dar pana atunci, bucura-te de vacanta ...nici nu vei realiza cand vei incepe sa te injectezi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Si eu ma inscriu in listuta pentru sfarsitul lui august: FIV 1 ,Dr Zadori, Szeghed.
Poop toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

ALRAK in primul rand LA MULTI ANI, si apoi concediu placut .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulica spune:

Buna fetelor.
Desi nu am mai scris demult pe forum va urmaresc cu interes discutiile.
Si eu incerc de foarte mult timp sa raman insarcinata, dar fara succes. In aprilie am facut ICSI in Germania la doctorul Josef Beran, dar, din pacate, fara succes.
As vrea sa incerc in Ungaria unde am vazut ca preturile sunt incomparabil mai mici, dar as vrea sa stiu:
- daca sunt diferente notabile intre clinicile si medicii de la szeged, budapesta si debrecen
- cam in cat timp se obtine o programare? (am inteles ca trebuie sa trimit un mail doctorului?)
- preturile sunt aceleasi la toate clinicile?
- sunt suficiente analizele facute in germania sau trebuie refacute acolo?
Multumesc si astept cu nerabdare un raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ursulica, imi pare rau de esecul tau, iti raspund mai jos:
-- daca sunt diferente notabile intre clinicile si medicii de la szeged, budapesta si debrecen - aici iti poate raspunde numai cine a fost la toate 3 clinicile ca sa poate face comparatie;
- cam in cat timp se obtine o programare? (am inteles ca trebuie sa trimit un mail doctorului?) depinde de doctor, sfatul meu e saa scrii la toti si daca timpul este prioritar la tine, atunci vei decide pe principiul "primul venit, primul servit"
- preturile sunt aceleasi la toate clinicile? da - variaza doar cursul valutar, depinde de momentul in care faci procedura si la ce valuta te raportezi
- sunt suficiente analizele facute in germania sau trebuie refacute acolo? sunt valabile analize facute oriunde, conditia este sa nu fie mai vechi de 6 luni

KLU, sa va traiasca Maria Theodora, LA MULTI ANI si sa ai laptic pentru ea s-o faci mare!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Isa78 - Fiv la Debrecen cu dr. Bodnar – august 2009
duia76 - Fiv la Debrecen, dr. Bodnar – septembrie 2009
mara72 – FIV 4 la Debrecen (FIV 1, FIV 2, FIV 3 nereusite, la Cluj)
Ala76 - FIV la Debrecen
didiloo - Fiv la Debrecen – octombrie – noiembrie 2009?

saboupetruta - FIV in Budapesta – septembrie 2009
KiraClara - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Dariada - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Rubia - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS, octombrie 2009
Zapp - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS

Pupy76 - FIV 1, Dr Zadori, Szeghed, sfarsitul lui august 2009
Alrak - FIV 3, dr Krizsan, Szeged, septembrie 2009
Tabitha – FIV 3 la Szeged.
tveety - FIV la Szeged.
cornelia1172 – FIV in septembrie

Pana in momentul de fata Cornelia, Alrak si Pupy76 si-au exprimat acordul ca aceste informatii sa fie actualizate pe prima pagina.

Imi cer iertare daca apar informatii eronate ...va rog sa ma corectati si vom reface listuta

Asteptam in continuare input-uri pentru actualizarea listei (FIV nr.X, doctor, clinica)...

Ce avalansa de gravidute urmeaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zapp spune:

Klu, sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii! E dulcica foc!

Gata, m-am hotarit, vreau si eu pe prima pagina! niciodata nu am aparut acolo, desi sint destul de veche pe-aici :( Sufletel, Avalon, multumesc! Deci, la mine FIV 3 toamna asta (sept/oct) la Budapesta, dr Kovacs. Si ca "background" am 4 IA (2 Timisoara + 2 Szeged) + 2 FIV nereusite la Szeged, Dr Zadori.

Mi-a raspuns Dr Kovacs la email si mi-a zis ca e in concediu pana in 24 August. Mi-a zis sa-i scriu inca o data atunci si sa stabilim planul de bataie...

Fetelor, cele care stiti, va rog ajutati-ma cu o parere. In urma hiteroscopiei uterul meu a reiesit ca fiind normal. Dar, dr mi-a spus ca e marit si fibros. Nu a zis fibromatos ci doar fibros si mi-a zis ca aceasta structura nu impiedica implantarea; poate doar sa aiba o elasticitate mai scazuta in timpul sarcinii. Ati auzit careva de aceast lucru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

zapp, mie mi-a scris dr. Kovacs pe la inceputul lui iulie si mi-a zis ca e in concediu in august de pe 1 si pana de 24. Dar daca fetele spun ca le-a raspuns la emailuri poate se ocupa totusi de corespondenta si iti da si tie un raspuns cat mai curand.

Clara

Mergi la inceput

Zapp, zis si facut ...

Isa78 - Fiv la Debrecen cu dr. Bodnar – august 2009
duia76 - Fiv la Debrecen, dr. Bodnar – septembrie 2009
mara72 – FIV 4 la Debrecen (FIV 1, FIV 2, FIV 3 nereusite, la Cluj)
Ala76 - FIV la Debrecen
didiloo - Fiv la Debrecen – octombrie – noiembrie 2009?

saboupetruta - FIV in Budapesta – septembrie 2009
KiraClara - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Dariada - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS
Rubia - FIV in Budapesta cu dr. Peter KOVACS, octombrie 2009
Zapp - FIV 3, la Budapesta, dr. Peter KOVACS (4 IA (2 Timisoara + 2 Szeged) + 2 FIV nereusite la Szeged, Dr Zadori)

Pupy76 - FIV 1, Dr Zadori, Szeghed, sfarsitul lui august 2009
Alrak - FIV 3, dr Krizsan, Szeged, septembrie 2009
Tabitha – FIV 3 la Szeged.
tveety - FIV la Szeged.
cornelia1172 – FIV in septembrie

Pana in momentul de fata Cornelia, Alrak Pupy76 si Zapp si-au exprimat acordul ca aceste informatii sa fie actualizate pe prima pagina.

Imi cer iertare daca apar informatii eronate ...va rog sa ma corectati si vom reface listuta

Asteptam in continuare input-uri pentru actualizarea listei (FIV nr.X, doctor, clinica)...

De ce cred ca este extrem de util ca aceste informatii sa fie actualizate? Imi amintesc cand am descoperit prima data acest forum ...am inceput sa calculez statistici, unde este cel mai mare procent al reusitelor, eram total debusolata ...pentru cineva care e incepator in exploatarea forumului, cred ca prima data citeste pagina cu gravidute/aspirante/incercari, cauta clinicile cu succes. Nu de putine ori sunt adresate intrebari de genul ...unde sa ma indrept pentru FIV? care e procentul reusitelor? ... mai mult, sunt foarte multe fete care fac FIV, insa nu sunt trecute pe prima pagina .... fie nu vor, fie trec foarte usor peste acest aspect ...Eu una, dupa fiecare FIV esuat intram pe forum FIV si cautam cu disperare fete cu experiente similare ... dar nu am gasit ...

Voi ce parere aveti? Se merita sa incercam sa tinem o evidenta stricta a FIV-urilor in Ungaria?

FIV 1 + ICSI, Gynera, nereusit, BHCG < 1
FIV 2 + ICSI, Gynera, nereusit, sarcina biochimica
FIV 3 + ICSI, Gynera, nereusit, BHCG < 2[/size=1
Infertilitate masculina: oligoastenoteratozoospermie
[size=1]Infertilitate feminina: cauze neidentificate ...still now

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KiraClara spune:

zapp vad ca mesajul meu pentru tine a ajuns cam tarziu. Nici nu ma mir, pentru ca am inceput sa-l scriu pe la pranz si l-am trimis pe la 4 (a fost super aglomerat la birou si nu am mai avut timp de nimic).
Bine ca ti-a scris doctorul si ai informatia la prima mana

Clara

Mergi la inceput