*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Isa, drum bun si distractie maximaaaa Si noi decolam maine la 8 dimineata...

Oti, asa e nu au zahar si am vazut ca pun mar mult, oricum de cand suntem aici ii dau fructele proaspete iar cele mai acrisoare gen piersica, nectarina le amestec cu banana (e o idee buna si cu cereale), in rest ii plac mult para, pepenele galben (nu si cel verde), mango. Si eu am pus rosiile, din alea cherry, si cu seminte si cu coaja si le-am blenduit, ba ii pun si ceapa, praz, usturoi si ii plaaac.
Da o sa mai asteptam un pic cu antepremerg ca oricum maine plecam...ma gandeam ca acum e timpul pt ca se ridica deja de o luna jumate si de ceva timp se tine in picioare fara sprijin, iar de mers face ture toata ziua sprijinit de canapea, mobila dar de acum vedem noi cand ne intoarcem peste 2 sapt.

Ma apuca emotiileeeeeee, mai avem cateva oreeee.

Va pup dulce pe toate, nu stiu daca mai ai timp sa intru.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Olivia, drum bun sa aveti! (Si eu ii pun de toate in mancare, mai putin seminte de rosii si coji)

Iza, distractie placuta, relaxare cat cuprinde si voie buna!

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Olivia Drum bun sa aveti ! si o sedere cat mai placuta in tara ! ..sper ca mai intri pe net si din Ro. sa ne spui despre voi ..daca ai intrat tu din Finlanda

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Eh, nu se rabda Olivia sa nu intre pe net , drum bun!
Iza, si tie la fel, vb lui Criss, nu lua atatea toale, motiv in plus sa-ti imbogatesti garderoba acolo.
Chiar, postarile Alexei, erau asa haioase, care o aveti in lista la mess, dati-i un ghiont sa mai treaca pe-aici.
Miki, cam asa papam si noi fructele cu branzica sau cereale sau iaurt dimineata pe la 11 jumate-12. Am zis ca le mut mai devreme, inainte de somn, da azi n-am reusit, c-a luat-o daddy pe la 9 si-am mai bagat o tura de somn, si cand m-am trezit eu, ea deja dormea, se pare ca-i ajunsese tz de dimineata. Si seara adoarme cu putin inainte de 22.

Zibe e ciudata zilele astea la mancare. Ce ii dau din lingurita direct, sau fte pasat, ia cateva lingurite si basta. Ce ii dau la mana, bucatele, sau iaurt baut direct din cana, merge. Ma distreaza cum ia bucatelele in gurita si le aduce si le roade pe dintii din fata (cei doi de jos), s-a saturat don`soara de pasaturi si zdrobituri. Azi a mancat putina paine cu unt. Fac eu painea in casa, asa ca sunt linistita. Si poate-as fi si daca n-as face-o , o mai feresc de una-alta dar intr-un final, tot la mancarea mancata de toata lumea ajunge.

Corina, cum mai esti?

Deci premergator nu vrea nimeni?

Azi face 8 lunitze Alexandru de Cherie , multe inainte cu sanatate!

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Otiliav frumose poze..Sa va traiasca printesele. Chiar asa de frig este pe acolo???.. de v-ati imbracat de toamna-iarna. Aici daca iti vine sa crezi sunt 36-37 chiar si 38 grade.. te topesti nu altceva.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Drum bun si o calatorie cat se poate de linstita.

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Buna mamici!

Eu sunt prinsa pana peste cap cu bagajele, tot ma gandesc si razgandesc ce sa iau cu mine. Iubi isi ia 2 schimburi cu el, lui Raphael ii iau 5, iar eu o valiza mare . Maine ne luam zborul, abia astept si in acelasi timp mi-e groaza cand ma gandesc ca am escala de 5 ore...sper sa fie cuminte Raphael.

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Criss si Anca m-am rezumat la o valiza mare in care am pus lucrusoarele tuturor(85% ale mele). Dar nu-i nimic ca e plina, fiindca la intoarcere ma intorc doar cu noutatile, fiind si octombrie nu o sa mai am nevoie de hainutele de vara.
Olivia vacanta placuta si voua cu multa distractie si un zbor linistit .
Otilia, Lauramiron, Miki si Monicus multumim.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Olivia.Isa, drum bun, zbor usor si distractie maxima in concediu.

Edit:Oli a fost retorica intrebarea cu inimioara, nu?

Flory mami de Brianna Theodora (7.11.2008) si Julia Alessandra (5.07.2002)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

Am venit si noi din Croatia vineri dupa amiaza .In concediu a fost placut, as repeta oricand experienta unui concediu in 3(ne-a adus multe beneficii pe toate planurile) dar as aduce citeva modificari : fara masina , mai multa atentie la alegerea hotelului si as ajusta conceptul de "concediu activ". Deci data viitoare avion scrie pe noi si mai putin activism.

In rest Croatia nu mi s-a parut asa spectaculoasa pe cit mi-a fost descrisa , nici Parcul Plitvice nu a fost asa extraordinar .Un pic mai exotic e drept dar nu a meritat efortul. Acum nu pot decat sa constat ca sunt supradimensionate povestile despre acest parc si in general dspre Croatia.

M-a impresionat insa atmosfera si arhitectura din Trogir dar si cea din Dubrovnik. Spre deosebire de primul care mi-a parut romantic si discret , cu aer vechi si cu un soi de mister mediteranean cel de-al doilea pare mult mai comercial. Ceea ce evident ii cam rapeste din farmec.

V-am pus citeva foto , sunt pur si simplu luate aleatoriu , unele sunt denumite gresit ...dar lipsa timpului ...stiti cum este....http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Sper ca bebelacii cozonacei sunt ok si parintii lor la fel.

Incerc sa revin maine spre seara si sper sa reusesc sa citesc macar capitolul acesta proaspat.

Va pup si va doresc o noapte cit mai linistita !

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)http://good-times.webshots.com/photo/2575481690104281140NhFFJS

“Vreti sa fiti fericiti pentru un moment? Razbunati-va.
Vreti sa fiti fericiti pentru totdeauna? Iertati.”(Henri Lacordaire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Buna seara, ladies!

Olivia, Isa, drum bun maine, sa ajungeti cu bine!

Mirtha, bine-ai revenit! Am vazut-o pe Eva vesela si fericita, chiar daca mami nu a fost foarte happy cu Croatia ...De anul asta, au bagat cursa directa pe Dubrovnik la Tarom, m-am mirat ca nu te-ai dus cu avionul, dar m-am gandit ca preferi masina ca sa nu mai vii pana in Bucuresti. Am vazut ca plaja avea foarte mult pietris, nu nisip...cum v-ati descurcat cu asta? De ce nu ti-a placut hotelul? Si ultima intrebare, cum ai facut cu mancarea Evei, ai avut la tine borcane sau ai gasit ceva adecvat la hotel?

Diana, de Sonia (02.11.2008)

Meet Sonia!

Mergi la inceput