*Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (68)*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Edit: am cautat prin magazine huggies little swimmers, speciali pt apa dar am gasit doar de la 11-15 kg, marimea cea mai mica...a folosit cineva?

eu am gasit marime mica pentru nicole. parca de la pampers, nu mai tin bine minte. am avut in germania
in lipsa de altceva as lua din cei de 11kg

edit: ginye, asteapta sa vezi dr.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Bertha, eu in facultate am invatat altfel zicala aia: Cine se trezeste de dimineata e obosit toata ziua Di la Iasi suntem. Cu ridicatul in picioare in patut mereu, cunosc problema

Oti, eu i-am dat un borcanel Hipp cu capsuni cand eram in Fin dar nu i-a placut ca era acrut. La fel si cu fructele alea de la Nestle si am mai incercat si porrige de la Organix, la fel. Nu-i place nimic acrut, face niste fetze...yucks.

Laura, multumesc mult pt raspunsul referitor la papucei, deci nu cresc prea mult, un nr-doua pe an...asta ma interesa. Si eu cred ca-s maniaca ca am adunat deja cateva perechi si nici n-a inceput inca sa mearga

Miki, chiar ca e ciorbar mare Andreiul tau Ma gandeam ca ai putea sa-i mai bagi tz noaptea ca e cel mai bine stimulat lapticul. Oricum, felicitari din suflet pt 9 luni de alaptat, i-ai dat un start minunat.

Oceanborn, nici al meu nu papa iaurt, se stramba tot asa in schimb i-am dat ieri pt prima data branzica in combinatie cu pepene galben si i-a placut. Si noi tot in slipi dar inca n-am avut surprize desi ieri am avut in total 5 surprize dar niciuna pe plaja hiiiuuuu.

Ginye, ce baietel cuminte Stef, bravo! Imi pare rau de bubite, bine ca il vede dr. Sper sa nu fie nimic prea grav.

Premergator nici noi n-am avut dar antepremergatorul mi se parea ca nu are ce sa-i afecteze sa impinga la el...oare ma insel?...ca daca exista vreun risc cat de mic, ii fac vant Oricum mi se pare ca tb sa mearga destul de bine singurei ca sa poate folosi antepremergatorul ca altfel se duc in cap, mie mi-e teama sa-l las fara sa tin eu antepr(cine i-o fi gasit denumirea asta n-a putut gasi una mai scurta) ca mi-e ca se opreste tocmai in perete iar copchilu' ramane afis pe parchet Brrr, numai la gandul asta si nu-mi mai tb.

Eu aproape in fiecare mancarica de legume ii pun si orez fiert ca sa aiba ce mesteca...mai ales ca amidonul ajuta la asimilarea fierului.

Fetelor, chiar nu mai stie nimeni nimic de Alé si de Alexa.1983?

Ma intorc la facut bagaje.

O saptamana frumoasa. Va pup

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Da, cu tzitzi o sa mai incerc. Bag si pompa acum la pranz poate mai salvez ceva. multumesc!

Citat:
citat din mesajul lui Olivia26

Miki, chiar ca e ciorbar mare Andreiul tau Ma gandeam ca ai putea sa-i mai bagi tz noaptea ca e cel mai bine stimulat lapticul. Oricum, felicitari din suflet pt 9 luni de alaptat, i-ai dat un start minunat.

Sebi are nevoie de noi

de David, barbatelul mamei - 5 nov. 2008

Made in the Holy Land www.flickr.com/photos/24386067@N08/sets/72157610614218627/detail/" target="_blank">
Sunt mare! www.totsites.com/tot/davido" target="_blank">My website
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Ginye, ma bucur ca a fost cuminte Stefanutzul! Tin pumnii la doctor sa nu fie nimic grav.

BraveGirl, am vrut sa te inteb si am tot uitat, este ok sa-i dai asa mult iaurt inghetat? Dr a zis ca este ok? Eu sunt putin stresata si cu iaurtul rece. Nu-l dau direct din frigider niciodata.

Noi de la somul de dimineata, pana spre 11 (a fost alarma falsa mai devreme) ducem fructele pe la 11.30 si uite asa decalam tot programul. Cred ca ar fi mai bine sa-l culc pe Andrei mai devreme de ora 22.00. Voi tot asa tarziu ii culcati?

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna mamici!

Eu sunt prinsa pana peste cap cu bagajele, tot ma gandesc si razgandesc ce sa iau cu mine. Iubi isi ia 2 schimburi cu el, lui Raphael ii iau 5, iar eu o valiza mare . Maine ne luam zborul, abia astept si in acelasi timp mi-e groaza cand ma gandesc ca am escala de 5 ore...sper sa fie cuminte Raphael.

Va dulce pe toate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Babyzapi, calatorie placuta!! Abia astept sa ne povestesti cum a fost pe avion si cum e in Franta

Miki, de cand i-am scos somnul de seara, o culc pe Cati in jur de ora 21-21.30.
Cand avea un somnic pe la ora 19 ma ducea cu somnul pana la 23 si nu-mi prea convenea, ca nu mai apucam sa fac nimik, nu-mi ramanea timp deloc pentru mine. Asa e muuult mai bine, doar ca se trezeste foarte devreme dimineata, la 6.30, dar oricum imi place mai mult asa.

Ma duc sa le fac ceva de mancare la fete, ceva cu carne de curcan si probabil cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Ma duc sa pregatesc o mancarica cu conopida. Sper sa fie si pe gustul voinicului ca o fac si pentru noi. (deh, m-am invatat )

A mancat Andrei dimineata (la 11.30) o banana+o piersica (mari amandoua) + 2 biscuiti + branzica Ca de la 100 ml Lapte. Acum a adormit.
Daca ar si asimila la cat mananca... Dar nu suntem deloc grasuni. Abia acum ajungem la 9 kg, dar este lungut bine.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am pus aparatoare Chicco la toate prizele, pt ca Ioana e f tentata sa puna mana pe ele. Azi l-am surprins pe Darius cu una dintre aparatoare in mana, a scos-o din priza cu mana, pur si simplu. Si eu abia le scot cu cheita speciala. Frate, zici ca sunt mari, da' cu mintea sunt tot bebelusi uneori.
Am tras de toate, dar la mine nu se clintesc din loc.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Babyzapi Bon voyage ! nu-ti lua multe haine cu tine sa ai motiv sa-ti cumperi de acolo ..ca doar n-o sa umbli dezbracata nuuu??
Gynie un baietel cuminte ce i-a placut la munte (plecam si noi vineri ) ..si la Paula ii mai apar blande mari cu lichid de obicei dupa ce venim de la iarba verde / din natura ..si eu am crezut initial ca are pojar dar s-au dovedit a fi piscaturi de insecte (urate rau ..si tin cam 1 saptamana)
Oceanborn noi am avut in Italia Huggis slipi de apa (pt. 5-9 kg . daca nu ma insel)..dar nu prea i-am folosit ..am intrat in mare ..asa..natural si cu noroc ca nu a apucat-o niciodata in apa
Olivia te ..si pe Dav , vroiam sa-ti scriu ceva daaar ..nu-mi mai amintesc
Piscotelu meu doarme inca de la ora 10 ...am fost ieri la strand si a fost cam cald si cred ca soarele a iritat-o rau desi nu am stat la soare asa ca azi noapte pe la ora 1 inca nu dormea dar era maraita maxim ...asa ca acum recupereaza (sper ca nu are altceva !)

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Eu am uitat complet de faza cu semintele si la capsuni dar si la rosii. Asa ca i-am pus rosie intreaga in mancare, ba i-am dat si sa suga din rosie cruda.

Bertha, ieri cand citeam ca Ioana se ridica in pat ma rugam sa mai stea si a mea olecuta. Da de unde am luat-o la 7 in pat sa suga, eu am atipit, a atipit si ea dar s-a trezit sa scoata aerul si hop in fundulet, tragea ba de mine ba de Ana sa ne trezim .
Olivia, e acrisor ca nu are zahar adaugat, Elisei ii plac asa insa pentru ca sa nu se plictiseasca de acelasi gust ii mai pun si o lingurita de cereale, are si consistenta mai buna pentru dat la lingurita.
Cu antemergatorul zic sa astepti si sa-l incerci din nou. O sa vina si varsta la care o sa-i placa. Sunt copii care merg o perioada mare pe langa pereti sau mobila dar nu au curajul sa se desprinda si sa mearga in mijloculcamerei si atunci antemergatorul ii poate ajuta.
Miki, pai asta-i si mersul lucrurilor, cam pe la un an sa manance impreuna cu familia. Mai ales supa/ciorba/bors e usor de facut pentru toti, singura restricitie e sa nu fie multa sare.
Corina, mi-am adus aminte. Parerea mea e ca nu-i mare bai sa faci galustele la supa cu ou intreg. Gandeste-te ca pui un ou si faci 20 de galuste, deci per galusca cantitatea de albus este mica iar galusca e doar o parte din ce blenduiesti. Eu am in plan sa fac o supa in curand si asa vreau sa-i dau sa o testez.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Babyzapi, asa, bravo, zapaceste-i pe francezi mami sexi ce esti. Vacanta frumoasa!
Ginye, ce bine ca ai avut o mica vacanta reusita. Poate ne pui poze cu bubitele.
Pe Alexa am mai vazut-o pe mess, de Ale chiar nu mai stiu nimic.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput