Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_u

buna fetelor

am intrat sa va dau vesti de la mimika

ieri noapte i s-au rupt membranele si astfel a ajuns la spital.
baietii sunt ok, unul a avut 2.200 si unul 2.400, au respirat din prima singurei, au fost pusi putin pe oxigen si sunt la terapie dar daca incep sa pape Mihaela mi-a spus ca poate pleca si peste 2 zile cu ei acasica.
ea e ok, ca dupa taietura, dupa cum mi-a spus si asteapta ora 8 sa se duca la ei.

va pupa pe toate.

o seara frumoasa

Raluca 33+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Multumim Raluca pentru ca ne-ai mai linistit x 1000. Ce bine ca sunt independenti baieteii mimikai si pot respira singurei deja. A scapat saracuta de un stress.

Ramona

Tudor Gruia 30+

AMR 10 saptamani pana vine bebe

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Måine ma duc la film..De fapt la un documentar cu Grand canyon..Tine decat 45 de minute si atractia este ca e un cinematograf 3D si iti da senzatia ca esti chiar acolo..e super fain..Cel putin cand e filmat din avion asa sunt multi care li se fac rau de inaltime atat de real pare...Plus ca la inceput face incalzirea cu filmulete care te face så iti creasca adrenalina...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

seara buna,
plecara fetele, au fost putine la numar, dar calitate premium. sper ca s-au simtit bine, mie si soatzei tare ne-a placut. si au fost si 2 oameni mici si frumosi si cuminti. incerc sa pun poze, dar le incarca uebsotsul cu viteza melcului schiop, de o ora a incarcat 3 poze. a facut mai multe poze cristina, poate la ea o sa incarce mai repede, dar cand o ajunge acasa...

sa traiasca grasii mimikai!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

seara buna,
plecara fetele, au fost putine la numar, dar calitate premium. sper ca s-au simtit bine, mie si soatzei tare ne-a placut. si au fost si 2 oameni mici si frumosi si cuminti. incerc sa pun poze, dar le incarca uebsotsul cu viteza melcului schiop, de o ora a incarcat 3 poze. a facut mai multe poze cristina, poate la ea o sa incarce mai repede, dar cand o ajunge acasa...

sa traiasca grasii mimikai!!!!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si

Multumim mult de tot

La sfarsitul paginii precedente urlu ca nebuna ca au aparut 3 poze eu tot dadeam refreshuri.

Ne bucuram tare ca v-ati simtit bine!

28+

Mergi la inceput

Våzut poze..Frumoase dar putine..Parca ziceau ca sunt mai multe..ce se inbuibau ele acolo Lucia ai vazut??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Am vazut si eu pozele.....ce copil cret si frumusel, al cui e ? al Mariei ?
Si cum infuleca madamele..

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika oare e bine acolo cu adrenalina multa in sarcina asa avansata?

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Buna fetelor!
Am ajuns si eu acasa, a fost suuuuper la Techiluta!!!! Sincer va spun ca m-am simtit absolut minunat, are o casuta superba, cu curte plina de verdeata, terasa, gratar!!!! Gazdele au fost minunate, Techila (Dana) si sotz de Techila (Vali) sunt niste draguti, se cunoaste ca se iubesc si le sta foarte bine impreuna.
Noi din pacate am fost doar 4 burtici (eu, Techila, Miha si Maria), cu doi copilasi (Andrei si Matei). Copiii s-au jucat in curte, Andrei a stricat aranjamentul de la cararea artistica a Techilei, ca a sapat gropi in ea!!! Sper sa ne ierte gazdele si sa ne mai primeasca si alta data!!! Patrupeada Techila e absolut dementiala, cum se gudura ea pe langa noi!!!! Andrei a fost cam speriat de ea, dar la final a vut chiar curajul sa o mangaie!!!
Mateiut este un scump si un vesel!!!! S-a jucat tot timpul cu furtunul din gradina!
Mancarea a fost super, Vali ne-a facut gratarel de pui, carnati, mici, aripioare, porumb copt, am avut si prajituri, bere fara alcool, sucuri, alune, fructe, etc!!!!
De-abia pot respira de cat am putut manca!!!
Pozele sper sa le incarc in seara asta!
Concluzia: ne-am simtit super bine, dar imi pare tare-tare rau ca nu au venit mai multe fete. Credeti-ma ca v-ati fi simtit excelent!! Mai ales copilasii din dotare, s-ar fi jucat impreuna!!!
Lucia, sunt sigura ca tu nu ai fi lipsit dintre noi daca erai in Bucuresti!!! Cand mai ai drum pe aici, vreodata in viitorul apropiat, neaparat vreau sa ne intalnim si cu tine! I invitatia e valabila si pentru celelalte fete din tara si strainataturi, dar Lucia mi s-a parut cea mai trista ca nu a putut fi printre noi!
Iulia, am vazut pozele tale, ai fost foarte frumoasa si vesela!!!! Sa fiti fericiti mereu si sa va iubiti ca acum!!!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 33+ cu ( Emma Ioana )
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

28+

Ei..eu am mai fost nu e chiar asa de periculos..Si apoi daca nasc asta este..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

28+

pai daca maine seara nu scrie inseamna ca nu a fost indicat filmul

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput