Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 15
kiki_cri spune:
Buna seara gagici! Intru f scurt ca imi merge rau netul...
Azi i-am trimis un mesaj Mimikai si mi-a trimis si ea mesaj inapoi..daca vin cu old news scuze...dar nu am reusit sa citesc din urma daca ati mai vb cu ea. Va citez mesajul:
"Tocmai am fost la baieti. Matei papa voiniceste, Luca un pic mai lenes.Mami are papica.Pup toate burticile"
Va pup si eu si va zic Noapte buna!
Roxx LA MULTI ANI si sa te bucuri de Matei si Maria!
KIKI 31+ si
Poze KIKI
raluk16 spune:
yeeee pot purta slapii
Si mie mi-ar fi placut tare mult sa ne intalnim toate. Oare n-o sa facem o intalnire din asta mai incolo, cand vor avea copiii vreo doi anisori? Mergem un weekend la munte si tragem un chef
28+
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kiki_cri "Tocmai am fost la baieti. Matei papa voiniceste, Luca un pic mai lenes.Mami are papica.Pup toate burticile" |
CE FRUMOSSSSS
Luca cred ca e cel de care zicea Mimika ca se da intelectual si de fapt ii place muzica
Insa ma intreb daca Matei care papa voiniceste o fi cel nascut mai grasut ?
Cred ca e asa minunat sa ai doi....
abia astept sa-i vad
Cea mai fericita 34 + cu
Iulika29 spune:
Vazut si eu poze de [b][Iuliapapusa/b]..super faine..Casa de piatrå si så aveti o viata fericita impreunå..
Eu am facut iarasi ochi dar asa ce ma cere perna inapoi, dar nu mai adorm acu pt ca la noapte ma uit pe pereti..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
citat din mesajul lui raluk16 Si mie mi-ar fi placut tare mult sa ne intalnim toate. Oare n-o sa facem o intalnire din asta mai incolo, cand vor avea copiii vreo doi anisori? Mergem un weekend la munte si tragem un chef |
Pe cand era Creata la noi in odisee parca am vazut ceva poze, asa imi amintesc eu....si erau foarte multe mamici de pe DC, cu copilasii....
poate ne va iesi si noua, vom vedea
Cred ca numai de noi depinde.
Cea mai fericita 34 + cu
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Iulika dar pozele de la ziua ta cand le vedem ? Cea mai fericita 34 + cu |
Zilele astea promit..Eu am incercat så le pun dar au nu stiu ce de nu se vad ,nu le pot pune..Asta ca sotu a facut nu stiu ce si le-a modificat..Si acu i-am zis så le faca la loc ca så le pot atasa dar acu ii e lene....
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Zilele astea promit..Eu am incercat så le pun dar au nu stiu ce de nu se vad ,nu le pot pune..Asta ca sotu a facut nu stiu ce si le-a modificat..Si acu i-am zis så le faca la loc ca så le pot atasa dar acu ii e lene.... |
inseamna ca s-a luat si la sotul tau somnicul si leneveala ....
il inteleg perfect ca si mie mi-e greu si sa tastez
Cea mai fericita 34 + cu
raluk16 spune:
Feteleeeeeeeeee au aparut 3 poze pe webshots de la intalnire!!!!
Iupiiiii, ce nerabdatoare eram!
28+