Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 17
raluk16 spune:
Cristina multumim mult de detalii . Pare ca v-ati simtit excelent! Deci in sfarsit am cunoscut-o si noi pe Miha in poze, langa Matei.
Iulika mor de dragul tau, cat esti de vesela si optimista
28+
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
pai daca maine seara nu scrie inseamna ca nu a fost indicat filmul Cea mai fericita 34 + cu |
Ea a zis ca ne scrie si din spital, asa ca nu ne putem lua dupa asta... Poate vom vedea ca nu mai scrie atata ca mai sta cu puiul in brate
28+
raluk16 spune:
A, stiti ce am mai vrut sa zic? Eu nu ma pricep deloc deloc la copii, nu stiu povesti cu ei, nu ma stiu juca... Bine, sper sa ma invat cu al meu . Dar in locul techilei as fi avut asa niste emotii ca vin copilasi in vizita, n-as fi stiut cum sa fac sa fie si ei fericiti pe acolo si sa nu ma vada emotionata si ca n-am incredere in mine cu ei
28+
techila spune:
ne bucuram tare, cristina, ca v-ati simtit bine si speram sa mai repetam adunarea si cu mai multe fete si sotzii corespunzatori.
baietelul cret, Matei, este al mihaelei
eu inca incarc pe webshots, am ajuns la fabuloasa suma de 5 poze...poate pana maine sa se incarce toate, am 11...
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
Iulika29 spune:
Hihi fetelor ce va faceti voi planuri acolo..Eu am hotarat ca voi naste dupå data de 7 ( de parcå sunt sfanta Iuliana så hotarasc dar må rog) pt ca atunci imi iau buletinul..Så nasc si eu cu bolentin in buzunar..
Må bucur fetelor ca v-ati distrat si simtit bine si så stii Cristina ca in ciuda aparentelor si mie mi-a pårut tare rau ca nu sunt pe acolo så iau si eu parte la intalneli...Si mai ales så beu si eu o bere..fårå alcool..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Iulika29 spune:
Daca eu prindeam gogoloii de Andrei si Matei påi nu mai aveati voi treaba cu mine..Eu aveam treaba cu ei..dar cred ca eram scuzata cu siguranta ca oricum nu cred ca mai luam parte la discutii de oameni mari....Imi sunt asa dragi...
Asa ce mai rad si cu fetita de 3 ani care e in vizita acum la soacra..Cica ma intreabå:'' de ce ai '' bulta'' asa mare? ai baut multa apå? ai mancat mult??..sau dupå ce am primit scaunelul de masina cadou era si ea prin preajmå si imi spune: '' scoate bebele si pune-l in scaun ca acum ai scaun nu il mai tine acolo..ca e ''gleu''..Eu sunt topitå dupå ea..
Danuta1979 spune:
Fetelor, pozele cu Luca si Matei sunt pe mailul comun. Tocmai le-am vazut. Sunt niste dulci.
Va doresc o seara faina si somn usor!
Dana 32+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
Iulika29 spune:
Am vazut decat o pozå..Cealaltå nu s-a deschis dar sigur vom vedea mai multe peste cateva zile..
Roxxy80 spune:
Fetelor, HELPPP!!! Vreau si eu ID-ul si parola de pe email-ul comun (m-am trezit si eu la sfarsit de sarcina ca nu le am ). Multumesc cui se indura s ami le trimita .
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 33+
AMR 5-6 SAPTAMANI
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxxy80 Fetelor, HELPPP!!! Vreau si eu ID-ul si parola de pe email-ul comun (m-am trezit si eu la sfarsit de sarcina ca nu le am ). Multumesc cui se indura s ami le trimita . Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 33+ AMR 5-6 SAPTAMANI |
Ai Pm , o si un de ziua ta..