Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana_m spune:
Mimika felicitari si refacere rapida. Luca si Matei sa fiti sanatosi, fericiti, veseli toata viata, necolicosi. Bine a-ti venit pe lume si LA MULTI ANI!!!
Iuliapapusa casa de piatra si petrecere frumoasa.
Distractie placuta tuturor fetelor la gratar made in Techila.
O mare pt toate fetele bine informate care ne mai lumineaza si pe noi numai cu informatii utile.
la toate fetele si un weec placut in continuare.
Am uitat sa cer si eu noua parola daca se poate. Mie dor sa va mai vad. multam'
Adriana 30+ cu si Robert Cristian (08.26.2004)
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Eu inca petrec dar mi-am facut timp sa pun cateva poze de la cununia civila
poze cununie
+29 cu Stefania Gabriela
poze burtika
raluk16 spune:
Raluca imi pare rau ca a fost cu probleme pana la urma unghia... multa sanatate si odihna placuta la munte
Nu au intrat inca pozicile, nici de la mimika, nici de la fete. Dar fetele cred ca inca petrec, deci n-aveau cum sa ne puna pozici
Uau, dar acuma vad aici in josul paginii ca a intrat intre timp un mesaj de la Iulia ca a pus poze chiar daca e inca in mijlocul evenimentelor!!! Multumim mult ca te-ai gandit la noi curioasele . Intru acuma sa le vad
28+
Lullaby_2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Lullaby parca te vad cum faci sesiuni de training si inveti de numa pana in saptamana 34. Dar oare Iulika nu a inceput din saptamana 30? |
Citisem la un moment dat pe forum o descriere completa a masajului si intelesem perfect atunci, dar acum deja simt ca am uitat , asa ca imi prind bine niste sesiuni de training. Din saptamana 30 incep antrenamentele.
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Eu am inceput masajul aproape de 34 de såpt..Nu cred ca face ceva rau dar e devreme in sensul ca la fel de mult ajuta si daca te apuci in såpt 34..asta daca intr-adevar ajuta..Ca nu e garantat.. |
M-am linistit. Imi si imaginam cum o sa prestez eu masaj timp de 2 luni. Sper doar sa nu fac la fel cum am facut cu exercitiile Kegel.
28+ cu
lutoniana spune:
Iuliapapusa felicitari si de-acum te-ai facut si tu duamna
Pozele sunt frumoase, in special ultima.
Si vor vedea si fetele ca stii sa zambesti
CASA DE PIATRA !!!!
Cea mai fericita 34 + cu
raluk16 spune:
Iulia inca o data casa de piatra! Si fotomodela noastra in sfarsit zambeste , inseamna ca a fost o zi minunata, intr-adevar! Foarte frumoasa ai fost, se vede ca erai fericita!
28+
Lullaby_2009 spune:
Raluca multumim de vesti! Ce grasunei sunt! Abia astept sa vad poze. Inca o data le urez multa sanatate!
Sper sa se rezolve problema cu unghiuta.
28+ cu
Lullaby_2009 spune:
Iulia sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Iti vine foarte bine rochita, nu degeaba iti spun fetele fotomodel.
28+ cu
lutoniana spune:
Raluka16 eu tocmai am vazut ca in septembrie va fi foarte cald si se poate merge chiar si la mare, nu-i cazul tau
Asa ca poti linistita sa porti slapii
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
Oare se distreaza fetele alea acolo la Techila ?
Ce mult mi-ar fi placut sa particip si eu, la modul serios scriu acum, sa discutam si sa ne cunoastem....
dar asta e....ce sa-i faci
Cea mai fericita 34 + cu