Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
Si eu sunt pe aici dar e nor si ploua si ma tot trage la somn
Am fost la plimbare putin sa iau aer, mi-am luat de-ale gurii (fara pepene ) am incercat iar sa dorm..si tot asa.
Va rog sa-mi permiteti sa ma vaicaresc si eu putin......nu am crezut ca e asa dureros cu copilul asta, am unele zile in care ma termina efectiv cum se intinde si cum ma loveste.
Il iubesc enorm si abia astept sa-i vad mocusoara aluia care ma chinuie asa rau. Cat o fi de mare ? ca e tare puternic si voinic
Ma bucur enorm ca am aflat vesti despre grasunii Mimikai si speram sa pape bine si sa plece cu mami acasa cat mai repede
Cea mai fericita 34 + cu
Raluca_u spune:
am uitat sa va spun ca s-ar putea sa trimita sotul mihaelei 2 poze cu baietii pe mail-ul comun. eu nu am noua parola sa verific daca nu cumva a facut-o deja. poate se indura careva si de mine cu parola.
eu nu sunt in toane prea bune in ultima vreme. prob cu unghia mea intepata s-a inrautatit si mi-a fost taiata jumatate de unghie. eu nu prea rezist la durere si durerile de dupa mi s-au parut mai rele decat cele de dupa nastere. dar am fost cuminte si am rezistat fara calmante de dragul puiutului, acum deja sunt mult mai bine. asa ca scuzati-mi absenta.
de luni plec cateva zile din bucuresti, undeva la munte pe aici pe aproape. asa ca ne reauzim peste vreo saptamana.
pupici si de la noi
Raluca 33+ si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lutoniana spune:
Ralu_u dar pana la urma ce a fost la unghie ?
sa se faca bine si sa nu te mai doara
Ti-am trimis eu parola
Drum bun si sa ne auzim cu bine.
Multumim mult de vesti ...inca nu sunt poze
Cea mai fericita 34 + cu
Iulika29 spune:
Eu am inceput masajul aproape de 34 de såpt..Nu cred ca face ceva rau dar e devreme in sensul ca la fel de mult ajuta si daca te apuci in såpt 34..asta daca intr-adevar ajuta..Ca nu e garantat..
MImika felicitari pt grasunei..Asteptåm pozele....Eu nu stiu ce am..Dorm pe mine de dimineata..hmmm nu am mai fost asa de mult..si am baut si cafea så nu credeti ca am facut pauzå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Raluca_u spune:
Lucia imi intrase o aschie metalica chiar in mijlocul unghiei si ma durea cumplit a si puroiat, puroi care fiind asa in mijlocul unghiei nu avea pe unde sa iasa... urat tare
asta este data viitoare o sa fiu mai atenta pe unde bag degetele. dr chirurg ma tot intreba cum am reusit performanta asta ca unghia in rest nu avea nimic decat o gaura in mijloc. mi-a spus ca pe sub unghie a vazut de multe ori cazuri cu diverse aschii intrate dar asa sa fie perforata unghia intr-un singur punct niciodata
fug ca vine tati cu adina de afara, o aud cum striga prin fata blocului
Raluca 33+ si Adina Andreea (12.11.2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui delia79 Tin sa o anunt pe Luto ca am prestat crema de zahar ars aseara si ca a iesit f buna, deci pofta a fost indeplinita |
si Kateryna a zis ca si-a facut
Eu am luat dinaia chimica
ca nu am atatea oale si castroane pt cea de facut la cuptor
Cea mai fericita 34 + cu
selen80 spune:
eu am oale, dar n-am chef se pare ca sunt mai mult puturoasa decat pofticioasa, asa ca daca nu mi se face pofta de ceva ce poate fi cumparat, zic :las ca-mi trece, si ma fac ca ploua
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
selen80 spune:
io cred ca va las, vad ca n-aveti prea mult chef de vorba..poate imi corup soatza sa vizionam Ice Age 3 impreuna
noapte buna si fetele de la gratar, asteptam poze!
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 eu am oale, dar n-am chef se pare ca sunt mai mult puturoasa decat pofticioasa, asa ca daca nu mi se face pofta de ceva ce poate fi cumparat, zic :las ca-mi trece, si ma fac ca ploua |
ma bag si eu in clubul tau nu stiu cum sa nu fac nimic....numai lenevesc toata ziua......
Fetelor daca vede cineva pozicile cu Luca si Matei sa ne anunte si pe noi ca eu dupa ce ca dau refresh la forum am inceput sa refresh-uiesc si mailul comun.
Am verificat si pe webshots....
Sotu' lu Mimika nu ne mai fierbe...te rugam
Cea mai fericita 34 + cu