Burtici fericite de septembrie-octombrie (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Raluca_u spune:
buna fetelor
am intrat sa va dau vesti de la mimika
ieri noapte i s-au rupt membranele si astfel a ajuns la spital.
baietii sunt ok, unul a avut 2.200 si unul 2.400, au respirat din prima singurei, au fost pusi putin pe oxigen si sunt la terapie dar daca incep sa pape Mihaela mi-a spus ca poate pleca si peste 2 zile cu ei acasica.
ea e ok, ca dupa taietura, dupa cum mi-a spus si asteapta ora 8 sa se duca la ei.
va pupa pe toate.
o seara frumoasa
Raluca 33+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
katteryna spune:
Cami pus sunt alaturi de tine!Ma rog la Doamne Doamne sa fie totul bine cu Flavius!
Carina felicitari pentru semnatura!
Iuliapapusa distractie placuta si casa de piatra!
35+ cu floricica RAISA MARIA
katteryna spune:
Raluca multumim pentru vestile bune de la Mimika! Vai dar ce flacai mari mai mamico! Sper sa te recuperezi repede si sa ai laptic sa le dai papa bun la flacai!Pupici la toti trei!
katteryna spune:
Fetelor care sunteti la gratar de Techila va doresc distractie placuta! si sa va ganditi si la noi astea ramase pe acasa!
katteryna spune:
Dar nu mai e nimeni pe aici?Luto tu unde esti sa faci prezenta? Eu inteleg, gratar, gratar, dar toate???
selen80 spune:
Raluca, multumim de update sa creasca mari si sa pape tot de la mami!
chiar, Luto pe unde e?? IUlika?? Manga?? iar o sa va scoateti nasucurile la iveala cand plecam noi...tz tz tz....
35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!
nunta
Iulika29 spune:
Bunp fetelor!!
Eu am fost pe la plimbari..Am papat un chinezesc..Si am o stare de somn asa de dimineatå..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
Roxxy80 spune:
Fetelor, sunteti incredibile cum nu ati uitat voi de ziua mea. Va pup si va imbratisez cu mare drag pe toate .
Oau ce baietei mari are Mimika. Ma bucur din suflet ca sunt bine toti trei.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 33+
AMR 5-6 SAPTAMANI
raluk16 spune:
angelli uau, sa ne gasim aici doua "fane" naturalnews . Eu nu pap carne si peste de cativa ani, dar nu din principii de sanatate, ci de mila de animale . Daca ar fi din pdv al sanatatii, cum zici tu, mai repede ar trebui renuntat la lactate decat la carne (dar tare mult imi place lapticul), ca sunt cele mai nepotrivite organismului uman, dau niste reactii in organism... Pai e si logic, orice animal omnivor pe lumea asta papa de toate, papa si carne (din alte animale) dar nu-l vezi fugind dupa vaci sa le bea laptele . Nici o alta specie nu papa laptele altei specii. Si nici o alta specie nu papa lapte dupa ce trece de stadiul de puiuc .
Lullaby parca te vad cum faci sesiuni de training si inveti de numa pana in saptamana 34. Dar oare Iulika nu a inceput din saptamana 30?
Raluca multumim mult de detalii! Toata ziua m-am plimbat pe aici doar ca sa mai aflu ceva de mimika . Ce bine ca sunt bine cu totii! Doamne ajuta sa pape repede singurei, ca mult mai bine e acasa decat in orice spital. As fi tare curioasa de ce i s-a rupt apa...
28+