Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

multumesc frumos, Lala, pentru feed-back!
zici ca la 2 ani, 17 kg si 1 m?? la un an cat a avut?? asha ma gandeam si eu, ca e indicat unul de 9-36 kg, ca pana una alta, mai sta in cosulet, daca celalat e cumva incomod pt dormit...

merc frumos, Nocom!! o sa studiez ce mi-ati indicat
e destul de dificil sa te hotarasti asha, fara sa vezi...si aici in oras nu gasesti asha ceva...sa fi probat, aruncta un ochii..

Bravo Ania!!

se pare ca azi a fost ziua cazaturilor/loviturilor! pupam boboceii sa nu doara buba!
Razvan al meu are mania invartitului si imi da ocol de ma ameteste...il tin cu o mana si il prind pe la spate cu cealalta si tot asha...
asta seara n-a mai iesit chiar cum trebuie, pt ca s-a gandit el sa plece singur si a ateruzat pe asfalt...cu obrazul, cu umarul, nu stiu cum...
nu s-a auzit buf, a cazut cumva de jos, ca se aplecase mult in fata si asha ca nu s-a ranit sa-l doara sau sa ramana cine stie ce semn!
a avut doar pometele putin rosu si avea tzarana pe umar
a urlat, binainteles...dar in cateva secunde am reusit sa-i distrag atentia...l-am tot apasat pe pomete, tampla, umar, sa vad daca-l doare si nu a dat semne!
am sufletul facut tzandari...

Nerantula, sper sa se rezolve problemele sotului tau!
Laureta, sanatate si tie!

300, se pare ca ai un ajutor de nadejde! pana la urma ramai la serv??
sanatate!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

si avem poze noi de la munte:

ma joc

pot sa fiu si serios daca vreau

aplauze



''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

300, multa sanatate si sa domini raceala asta repede.

ce bine pe tine, mai ai un pic si scapi de mersul la servici... Cum ti s-a parut toata exeprienta asta cu intorsul la job?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

anamona, cred ca de baza ramane tot grija parinteasca!


blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare si de la noi, se pare ca reusesc sa intru din ce in ce mai rar

Legat de bona, nu pot sa spun decat ca ma bucur enorm ca mamica respectiva a avut inspiratia divina sa instaleze camerele si in al doilea rand ca a avut puterea sa se abtina sa o loveasca pe bona si sa o dea pe mana legii pe impostoare si sper ca astfel se vor trage si niste semnale de alarma pt. astfel de specimene. Din pacate consider ca legea si-a facut treaba de mantuiala doar. Ca o paranteza eu am dat-o pe fiimea la o gradinita unde aveau camere si puteam sa o vad in timp real ce face acolo ca sa ma simt eu impacata.


Babytza, voiam sa-ti spun ca sunt si aici pastilutzele homeopate pe care vrei sa le folosesti cu David, mi s-au parut totusi niste preturi nesimtite fata de cum sint aici. Tot in aceeasi gama sint unele de tuse (coughing) pe care noi le-am folosit cu succes la domnisoara si chiar am vazut oaresce rezultate. Am inteles ca ai inceput o afacere. Care e domeniul ? Sa-ti mearga bine si sa te vezi bogata sa dai si la altii. La Multi Ani fericiti. Care-a fost surpriza pt. sot ?

Nerantula, felicitari pt. primii pasi ai lui Gruia.

Ankussa, concediul de maternitate aici e un an de zile platit 55%. Eu reincep pe 2 septembrie, asa ca mi-a mai ramas o luna de contemplare, tocmai acum cand Chris a inceput sa faca niste fente si la mancare si la dormit cred ca din cauza unor molari care stau sa iasa . Azi i-am gatit niste pasta risotto, dar baiatul n-a binevoit desi erau bune sa te lingi pe degete . Si cand mai aud ca alti bobocei stau frumos in patutza sau tzarc ….Sper ca o sa ai o prima zi de lucru usurica. La noi lunea asta e liber, deci long weekend. I-am luat un lapte praf lui fiimiu tocmai din Anglia cu speranta ca-l va accepta macar pe asta…aiurea…

Ratonelule ai umor mai, cum primul venit primul plecat, huh ?

Piolica, vazut fete frumoase la picnic ….si sper ca nu va mai fi nevoie de nicio interventie.

Piersicutza, tu cum ai petrecut in concediu, poze ceva ?

Eva, sper ca ati ajuns cu bine in Franta si ca va place. Asteptam povestile marii familii reunite. Cred ca inseamna mare lucru pt. soacra ta reintoarcerea fiului. Si felicitari pt. planurile de baby#2…e clar ca Noah a fost bebelusul perfect.


Laureta, multa sanatate in continuare si sper ca nu te plangi de greutatea frumoasei intr-o epoca in care sint atatia copii obezi. Eu cand o intreb pe doctorita mea cum e fiumiu imi tot spune sa-l tinem slab in niciun caz gras, asa ca vezi si tu nah…


300, ce s-a intamplat pana la urma in legatura cu serviciul ? Parca n-ai mai povestit, sau n-am mai apucat eu sa citesc …a si noi avem plase la toate geamurile si usile din casa, desi tzantari n-am vazut de ani pe aici….dar sint bune de muste macar


Anamona, daca ai rabdare sa te uiti la filmuletul respectiv, cam asta am folosit eu pt. colturile mesei, mai ales ca sint de sticla : http://www.toysrus.ca/category/index.jsp?categoryId=2582986&cp=2582986 Au si pt. bucatarie, baie, sufragerie, toate inventiile.


Aaa si am vazut ca discutati mai devreme de curatenie. Noi obisnuim sa mai mancam si in dormitoare care toate sint mochetate, iar asta micu’ are prostul obiceiul de a-mi da peste mana cu insistenta. In living sterg rapid parchetul dar in dormitoare se curata foarte bine cu servetelele umede, indeparteaza chiar si pixuri de pe canapele daca vreti sa stiti, acum ca le-am gasit eu utilizari multiple. In weekendul asta am fost cu copiii la African Lion Safari si ne-am plimbat cu masina printre animale. Niste babuini s-au cocotat pe masina, iar la un moment dat niste capre incornorate nu se mai miscau de-acolo, strutii mai ciupeau la oglinda retrovizoare ....a fost interesant, sper sa apuc sa pun si poze

Cristina



Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Nerantula, nu se mai culca decat Anna pe la 8.30-9.00, insa ce folos ca eu am treaba. De ferma cine are grija?! Iar Alice se mai culca la 12 si doarme cam 3-4 ore. Cateodata ma mai intaind cu Anna pe la amiaza si mai motai vreo ora insa n-am timp mereu. Macar seara la 20.30 amandoua dorm duse si pot sa fac si eu o baie in liniste fara sa risc sa adorm.

Ca tot vorbeati de protectiile pt sertare, aviz celor cu copii atomici: cand era Alice mica am luat de acelea de la Chicco cu floricica. Destul de scumpe , cam 13 ron una, insa destul de bune; adezivul acela inca sta pe mobila, dupa 2 ani.Si le-a luat Alice la inspectat (avea vreo 10 luni). Prima data le-a lovit cu biberonul; a vazut ea ca nu se intampla nimic, cum i-o fi dat prin cap de lua biberonul si le lovea razant asa din lateral, pana ce le-a dezlipit pe toate.Si noi avem casa plina de sertare, deci am pierdud o suma considerabila. Asa ca inainte de a investi in asa ceva, orientati-va la ce fel de artisti aveti acasa; la noi au durat cam vreo 4 zile.

Hotarat lucru: ne place "mersul"; mergem continuu si obosim fleasca.Deja e rupta de oboseala.Spre disperarea lui Alice care nu stie unde sa se mai duca sa se joace fara Anna care ii darama tot.
Valeeuuu, ce-o sa patim!!!!!!!!!

Felicitari mergaciosilor!Bravo!!!!!

Claudinna, la un an avea 13, 2 kg si 90 cm (inaltimea e aproximativa ca nu prea statea la masurat).
Nu-ti face griji ca o sa doarma si in cel 9-36 luni. Se obisnuieste. Oricum n-o sa-l culci in el noaptea; din cand in cand merge.

Iriss, lui bb. Ce serios e!

Despre bona: pe mine cel mai tare m-a socat si m-a durut reactia oamenilor. Nu-mi venea sa cred cand citeam comentariile de pe site-urile de stiri. Unii oameni ar trebui testati inainte sa li se permita sa se inmulteasca. Atat pot sa spun.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

fetelor deja devin invidioasa, in fiecare zi mai pleaca un bebelus in picioare, numai David al meu nici nu se sinchiseste.....nu vrea si pace....am mai avut un precedent care a pornit la 1 an 3 luni si 3 saptamani si cand a pornit-o s-a duuuuuus si in ziua de azi Dragos numai cand doarme sta
Din experienta noastra cu mers tarziu, am scapat de multe cazaturi, caci era mult mai sigur pe el.
Acum vom vedea cand, cum, in ce fel...

Oare a mai lasat cineva concediu pt sfarsitul lui august, inceput de septembrie sau si aici tot noi incheiem lista!

pt toata lumea

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Dau eu azi, si asa n-am mai dat de mult!
Andy.p, Babytza multumesc de urari1
Babytza La multi ani fericiti impreuna!
Andy.g deci l-ai intarcat pe Andrei? Cum a reactionat? Nu cere nici noaptea? Am 100 intrebari in leg cu intarcatul...
Ankussa m-as intoarce in Olanda numai daca nu ne descurcam cu banii aici, altfel nu.
Sanziana noi plecam pe 31 august la mare!Voi?
Felicitari boboceilor mergareti!!
Aaa, de 2 zile nu l-am mai adormit ziua la san cred ca nici lapte nu mai era prea mult,ca abia se umplu sanii de dimineata pana seara!
O zi superba si racoroasa!



www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mey,toate ati iesit la plimbare??
300 la noi in oras se inchiriaza tot felul de scule incl scari mici/mari la Dedeman!Am eu sa-ti imprumut,dar...
Alina(Aly) unde umblati? Va ascundeti de noi? Multi pupici lui Sebica...asa ca de 11 luni!
Ma bag la poze ca vb singura deja!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata girls

La multe lunite Sebi de Aly , Dimitri de Miruna , Vlad de zambetmic, Anna de Lala , Cipi de Alina !!!!

Aparatoare de colturi - la noi au avut viata scurta. Se dezlipesc foarte usor si nu i-a luat mult pana sa sa traga de ele. Acum nu se mai loveste de colturi...e prea ocupat cu podelele
Cele de sertare sunt ok, nu se baga prea des sa traga de ele si oricum nu ar reusii. Cel de frigider imi aduc aminte la Valentina ca a fost foarte bun si nu avea treaba sa traga de el.
De prize nu am avut nevoie, nu a fost niciodata curioasa sa puna mana...si nici la foc sau sa se catere la geamuri. Ea era topita sa se joace la apa O gaseam mereu cocotata la baie pe galeata de gunoi cu dopul pus la chiuvetea si uda pana la brau
David insa pare curios de tot ce este in jurul lui, asa ca vom lua sigur si de priza

Nikolici azi te intorci ????

Ramo o sa iti dau pe mess toate detaliile
Ma bucur tare mult ca te ajuta buni atat de mult si ca piticuta sta cu ea fara probleme

Khristin firma care produce pastilutele este numai la voi din pacate. Dar am testat o pastiluta pentru dintisori si efectul a fost wooooow Asa ca eram hotarata sa comand chiar si singura. Dar mai vor cateva fete, asa ca transportul va fi putin mai mic pentru toate
A fost si Tina joi la Safari cu tati ei , abia astept sa vad pozele
Avem o rulota cu bucatarie chinezeasca Multumesc mult


Cristina si eu scot azi doua covoare la spalat in curte

Valy eu am in dormitor la capul patului aparatul cu ultrasunete iar in celelat capat al camerei unde e patul nostru am aparat cu pastila. Nu mai stiu ce sa fac, chiar si asa zboara linistiti tantarii pe langa urechile noastre E bine macar ca aparatul cu ultrasunete il protejeaza pe pici

Miruna Valentina a cazut cu gura de pat pe la un an si a vut un ditisor ciobit ....s-a sprijinit de arcada cu mutunei si nu a tinut-o evident....a cazut instant si si-a spart si buza superioara....nu era ciobit rau dar i s-a si miscat vreo 4 luni dintisorul. Eram disperata, am crezut ca o sa ii cada. Dar din fericire s-a prins la loc, i-am dat calciu sirop o perioada. Apoi cand i-a crescut celelat dinte , asta de lapte nu mai cadea , asa bine s-a prins...a trebui sa mergem la stomatolog sa il scoatem
Imi pare rau ca a patit asa cred ca v-ati speriat toti

nausica felicitari Cipanului !!!!!!!!!!!!!!!!
Si naspa cu cucuiul

Lala la 5 e trezirea ??? Ufff, cred ca esti rupta de oboseala...macar mai poti dormii cu ele la pranz ?

iriss ce frumos sta piciul la aer In ultimapoza bate din palme ? Face bravo ? Abia astept sa faca si soricelul

Claudina pupici baiatului sa treaca repede cucuiul

sanziana lasa mami ca merge el in curand, atunci sa te tii
Si noi mai mergem o tura la sf lui august la mare , pote ne vedem pe acolo

Edit : cand am dat send mi-a cazut net-ul...ma impuscam daca pierdeam tot mesajul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Mergi la inceput