Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 11
baby_boy spune:
Andy.P 

Fetele care ati dat profilactic fier Haussman cate picaturi ati administrat? vrem sa incepem si noi de astazi. Stiam dar neuronul meu e in vacanta![]()
Apropo de tresarit...Raducu cand face vreo prostie..sau e pe cale..sa faca
...ii zic imediat..Raduuuu..nu mami..nu acolo...sau nu face asa ca nu e bine...iar el spre surpriza noastra..imediat tresare..se uita lung la mine..si parca pricepe..imediat se indeparteaza de acolo..sau se opreste din ceea ce facea...oare este bine? Adica..ei pricep ceva..ca nu e bine..este o.k sa fac asa? Uneori il mai las sa faca si prostii.. iar maica-mea ma bate la cap..ca daca -l las asa..o sa vad eu....mai tarziu..ca daca e cuminte copilul si asculta...de ce sa-l las?
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
Neata bobocime,
Noi suntem bine
laureta sotul meu pleaca miercuri la Costinesti. Numai ca el nu poate conduce si merge in masina unui coleg. A vb cu el si pot lua premergatorul dar nu v-a putea merge sa-l duca undeva anume (sti tu, daca nu e masina lui...)deci va trebui sa vina cineva sa-l ia de la el.. Sper sa te ajute si asa... daca nu rezolvi cu nerantula...
baby boy 4 picaturi!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta
piolica spune:
Laura, imi amintesc de tirgurile astea din Ro, cred ca a fost tare fain! Ai poze cu Alexia imbracata in ie?
Cristina, si Elsa tresare, cred ca ei sint atit de adinc in chestia pe care o fac incit e normal sa tresara daca-i scoti brusc din ceea ce faceau. Si eu ma gindeam ca nu e bine sa o sperii, asa ca ma duc cit mai aproape de ea, sa ma vada cind vreau sa-i spun ceva si sa nu o iau prin surprindere. E drept ca nu-mi iese tot timpul.
Iar de priceput, cred ca pricep tare bine pe da si pe nu. Elsa rupe pamintul cind o prind la carti si-i spun ca nu e voie acolo. Da cu cartea de pamint si fuge, in patru labe, bineinteles, dar are o viteza de nu o prinzi prea usor.
Mamica fericita de bebelina Elsa
andy.p spune:
Piolica sunt frumoase intr-adevar.
Uite poza cu gaza in ie![]()
http://family.webshots.com/photo/2946604770104517296AZuafT
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
piolica spune:
Nikole, am vazut-o pe Karina in ie, ce haioasa eeeeee!!!!! Super. Mi-au placut si pozele in barcuta, ce smecheros sta ea acolo.
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p Piolica sunt frumoase intr-adevar. Uite poza cu gaza in ie http://family.webshots.com/photo/2946604770104517296AZuafT Laura, Andy (07.04.2002) & Alexia(14.09.2008)Alexia Andrei |
ce frumoasa e! Elsa are una asa, insa brodata cu alb, dar i-a cam ramas mica si as fi vrut sa-i iau una mai mare.
Mi se pare mie sau iile chiar sint la fel, insa brodate cu culori diferite?
http://picasaweb.google.com/Houlier/IeDinRomania?authkey=Gv1sRgCMPpnvbitIS8pgE#5365648617978231714
baby_boy spune:
Multumesc de raspunsuri fetelor
Ce domnisoare frumoase in ie Alexia si Elsa

Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
andreutac spune:
Neata pe la pranz si de la noi,
Ieri ne-am intors de la mare cu bine, Evei i-a priit, a facut multe progrese: a zis primul ma-ma, merge singurica in picioare destul de bine, s-a balacit si in mare si in piscinuta ei, a inceput sa manance mancare nepasata, a poftit la ciorba/supa noastra care surprinzator i-a si placut.
Eu insa sunt mai obosita decat inainte de plecare, am alergat non-stop cu si dupa ea.
Va
am pe toti si revin dupa ce citesc din urma, cand voi avea timp.
Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria
c.valy spune:
Fetele care ati dat profilactic fier Haussman cate picaturi ati administrat? vrem sa incepem si noi de astazi.
Noi facem parte din ala categorie de bebei putin anemici asa ca am luat fier Haussman de la nastere pana acuma cate 10pic pe zi in doua reprize cu pauza intre ele (in unele zile mai uitam
,dar asa luam,inca)chiar trebuie sa facem iar analizele sa vedem poate am scapat de ele.
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
Nocom spune:
ha ha ha , si noi tot in 99 ne-am cuplat....
21 decembrie 1999
Ce an domnule!![]()
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
poze cu noi poze DARIA
slabesc cu superdieta