Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (164)
Raspunsuri - Pagina 10
baby_boy spune:
Neata
Off azi iar se anunta caldura mare...deja am dat drumul la AC ca nu se mai poate.
Bitza multumim de cafea. Vazut mamica frumoasa in poza 
Ratonelule
. Daca roade cu gingiutele..e de bine..inseamna ca dintzisori sunt pe vine.
Nicole ..ce matinala esti
LA MULTE LUNITE SOFIA DE MIMIHOO
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
piolica spune:
sper ca toate mamicile si boboceii sint bine.
Imi spuneti si mie de unde ati luat voi iile si cam cit au costat?
o zi buna va doresc.
Mamica fericita de bebelina Elsa
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui piolica sper ca toate mamicile si boboceii sint bine. Imi spuneti si mie de unde ati luat voi iile si cam cit au costat? o zi buna va doresc. Mamica fericita de bebelina Elsa |
Eu am cumparat-o de la magazinul de desfacere a producatorilor, adika din Breaza.A costat 50 ron, ele sunt distribuite in toata tara

Yo Miss Karinutza(14.10.2008)
c.valy spune:
Neata si la noi azi...a fost o seara lunga abia sa trezit
,ieri lipsa am fost la plaja eu aproape toata ziua iar ei (Luca cu taticutu)au venit seara dupa mine si sa faca o baita,ieri l-am bagat cu totul in apa pe Luca sper sa nu imi raceasca(sunt tare fricoasa cand e vorba de boala)
,am stat destul internata cu el cand l-am nascut(1luna),cand va citesc ca vreti la plaja,pe litoral...eu sunt o norocoasa am litoralul la 10minute de casa dar degeaba,nu cred ca am facut plaja anul asta nici de 5 ori...si tare ii mai duc doru,ca eram iinvatata sa stau numai pe plaja dar asta e recuperez la anul(sper)
,as pleca si eu in cocediu dar...sa vad poate pe la munte nitel sau lungesc vacanta pe care o am de facut la Suceava cu cateva zile de recreere...va
pe toate mamicile si pe toti
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
300 spune:
Neata dragelor!
Anamona nu ma refer la orice zgomote ci la fashait si chestii asemanatoare. Asa si Anda se sperie de toate sirenele si de vocile puternice, dar asta e normal, nu cred ca a reusit sa si le explice si atunci o mai sperie.
Mama spunea ca, daca este copilul agitat, tresare la tot felul de zgomote la nivelul audibilului, ar putea fi subalimentat. Dar discutia se referea la sugari si eu am exins-o la fi-mea. Oricum, Anda se speria sistematic de orice fashaie si nu as putea spune ca era subalimentata doar lua cate 1 kg pe luna
. Scuze ca te-am speriat.
Intre timp am mai discutat cu buni si mi-a zis ca in timpul saptamanii mananca bine, multumitor, a fost doar doua zile in care s-a atins cu greu de mancare, dar in general a recuperat seara c o masa de fructe si iaurt deci chiar si atunci nu a stat nemancata.
| citat din mesajul lui anamona 300 de ce spui ca din cauza carentelor alimentare se sperie copilul la zgomote? si Thea tresare la multe zgomote cel mai des la latratul cainelui desi ar fi trebuit sa fie obsinuita cu el inca de cand era la mine in burtica.... |
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
andy.p spune:
Buna dimineata..am avut tren la 4,30,apoi somn pana la 9
...Alexia a inceput sa dea cu piciorul cam in tot ce intalneste in drum,cred ca voi avea o fotbalista![]()
Ramo

Piolica eu am luat ia de la targul mesterilor po****ri...a fost aici la noi un week-end.
Bitza ce mamicutza frumoasa vazui
Carla vin dintzisoriiiii!!
Roxana ce cadou frumos![]()
baby boy si la noi sunt deja 30 grade
Nikolici bravo ptr sotz
,asa da..si tie iti era frica de alte cele![]()
Sofia
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
300 spune:
Nikole bine-ai revenit acasa. Asta cu praful sa-ti fie invattatura de minte ca barbatii se descurca bine cand au nevoie
dar sunt de principiul ca, daca noi am sti, am abuza de ei. Well, eu stiind rinicpiul asta, n-am crutat hubby-ul din dotare. In familia noastra, cea cu principiul masculin sus-citat sunt eu
Well, daca-am vazut ca se pricepe....
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
300 spune:
Moama fetelor ce istorie aveti ca si cuplu! De noi ce sa mai zic, suntem din mai 2007, in mai 2008 aveam doi ochi in burtica si in mai 2009 ochisorii aia ma trageau de fusta.
Carla eu zic sa incepi ceva pe cont propriu dar sa le ceri si bani pentru servicii. SI asa stai si cu baietelul, sotul isi mentine concediul si are timp sa isi gaseasca de lucru. [pup
Of ma trag ochisorii de fusta
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
b de la bebe, blog...
c.valy spune:
Uitasem,multumes pt sfaturile in legatra cu pastilele pt tantari,am bagat pastila seara cat a dormit el si totul a fost ok,a dormit linistit si nu a facut nici o alergie nimic...si eu am plase pt tantari dar tot mai scapa cate unu,doi si numai pe el stau![]()
Luca-Daniel printul lu mama:http://s822.photobucket.com/albums/zz143/valy22/?action=view¤t=470020e4.pbw
piolica spune:
| citat din mesajul lui nikolici Eu am cumparat-o de la magazinul de desfacere a producatorilor, adika din Breaza.A costat 50 ron, ele sunt distribuite in toata tara ![]() Yo Miss Karinutza(14.10.2008) |
merci mult. si la Bucuresti ai idee pe unde as putea gasi (adica cineva din familie si nu eu...)
Mamica fericita de bebelina Elsa