alaptatul si viata sexuala

alaptatul si viata sexuala | Autor: vlahos

Link direct la acest mesaj

nu mai merge jucaria si nu stim pe ce sa dam vina, am avut o cezariana acum 3 luni si alaptez. are cineva sfaturi pt noi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

veniti vedeti dar... nimic spuneti si voi cev ca noi sintem in ...nevoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

care jucarie nu mai merge? a lui sa a ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa76 spune:

nu mai dati vina pe nimic.asta ar fi primul pas.timp si comunicare as mai zice eu.dar poate daca ai dezvolta un pic subiectul ,asta fara sa para ca as fii indiscreta,poate te-am putea ajuta mai mult

Mergi la inceput

eu cred ca e di cauza mea nu mai gasesc G-spot-ul unde erea
am incercat prin palpare dar nu-i de gasit iar dupa cezariana pielea in jurul operatiei e sensibila ca dupa arsura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

E normal ca dupa cezariana sa simti pielea si muschii altfel... Zona e sensibila si vor trece multe luni pana sa dispara senzatia respectiva.
Insa nici eu nu tnteleg ce anume nu merge si in ce sens are legatura cu alaptatul... Poate poti sa fi mai explicita...

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

sau nu mai ai chef? detaliaza sa putem raspunde ,altfel nu stiu cum am putea sa-ti raspundem ,fi deschisa ca nu te cunoaste nimeni aici daca vrei raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_ro spune:

Lasa timpul sa rezolve treaba. Asta am simtit si eu si mi-am dat sesama ca problena jucariei este doar in capul meu. Eu acum vorbesc din punctul meu de vedere nu sunt un psiholog sa spun care ar fi problema ta.

Se crea o stare personala intre mine si copil si nu mai dadeam voie ca cineva sau sentimentele celuilalt sa se interpuna intre mine si copil. Avusesem si o infectie pe sub operatie fapt care imi crea un si mai mare disconfort sa ma gandesc ca as putea sa mai am o noapte din alea cu artificii. Totul parea disconfort, faptul ca ma sculam de vreo 3 ori pe noapte, ca tot timpul ma simteam obosita,ca tot timpul pentru mine se condensase si pana si atunci cand faceam dus ma simteam vinovata ca-mi las copilul singur (cu toate ca stiam ca e cu sotul sau doarme in patut in siguranta)si toate astea ma faceau sa nu ma mai gandesc cat trebuie si la celalalt. Nu ma intelege ca eram indiferenta fata de sot dar parca atunci cand ma gandeam la noaptea aia de artificii parca ceva facea un click in mintea mea si ma blocam. Cred ca am simtit si eu ceva dupa vreo 8 luni.

Intre timp am fost vreo 2 luni in Romania si am mai capatat incredere sa mai las copilul si cu mama ca sa ma duc sa fac cumparaturi, sau cu socrii ca sa pot sa spal linistita. Cred ca faptul ca am putut sa ma mai odihnesc activ si sa ma gandesc si la altceva decat la copil am inceput sa gandesc si la mine personal.

Sensibila am ramas si acum dupa 3 ani in regiunea cezarienei dar nu trebuie sa te mai gandesti la asta.

Totul este sa te gandesti ca si sotul tau este cineva care tine la tine si el este un copil mai mare care simte nevoie de atentie. Si pofta vine mancand!

http://www.hi5.com/friend/photos/displayUserAlbum.do?albumId=119318750&ownerId=166574282

Mergi la inceput

nu ca nu am chef sau ca sotul vrea si eu nu vreau, nu terce la actiune pina nu ma incalzesc, dar in interior parca nu mai sint eu cred ca toata zona genitala nu mai e ca nainte de nastere iar cu alaptatul cred ca hormoni sint scazuti. totul pare sa fie perfect pina la orgasmul care nu vine. mental ma concentrez in asteptarea orgasmului dar fizic nu-mi gasesc zona pentru a-l produce.ma simt ca doua persoane intr-una mental sint in fizic nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

vlahos poate nu inteleg eu exact dar ia vezi sa nu fie probleme cu lubrifierea, eu dupa 3 sarcini nici macar nu ma mai "obosesc" sa astept sa ma lubrifiez singura, desi am parte de foreplay si el este foarte atragator pentru mine, si ajung si la orgasm, dar folosesc cu mare placere "lubrifiant".

nah, ca am "dat din casa".

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ilse,Ilse, te-am prins,umbli cu alifii fine !

Citat:
citat din mesajul lui ilse

vlahos poate nu inteleg eu exact dar ia vezi sa nu fie probleme cu lubrifierea, eu dupa 3 sarcini nici macar nu ma mai "obosesc" sa astept sa ma lubrifiez singura, desi am parte de foreplay si el este foarte atragator pentru mine, si ajung si la orgasm, dar folosesc cu mare placere "lubrifiant".

nah, ca am "dat din casa".

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput