alaptatul si viata sexuala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Ilse,Ilse, te-am prins,umbli cu alifii fine !

Citat:
citat din mesajul lui ilse

vlahos poate nu inteleg eu exact dar ia vezi sa nu fie probleme cu lubrifierea, eu dupa 3 sarcini nici macar nu ma mai "obosesc" sa astept sa ma lubrifiez singura, desi am parte de foreplay si el este foarte atragator pentru mine, si ajung si la orgasm, dar folosesc cu mare placere "lubrifiant".

nah, ca am "dat din casa".

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

m-am rusinat gata

acuma stiu ca era o explicatie cu hormonii care nah, nu stiu ce smecherie fac ei cu vaginul nostru, dar ma rog nu mai e "exact" ca inainte...doar la unele, nu la toate evident.

am zis sa scriu poate o ajuta pe fata sa identifice problema.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ilse nu te rusina fato asta e, mai ne trebuie si ceva "nenatural" citeodata

Mergi la inceput

vlahos la tine asta era jucaria stricata ca nu mai ai juisare? o sa se rezolve cu timpul si "jucaria ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

cind am deschis subiectul asta am fost cunvinsa ca nu sint singura care a avut astfel de probleme si nu stiu de ce unii il considerat tabu . nu credca ar trebui sa intervina "rusinea" ca nu vad ce e rusinos sint lucruri ce se intimpa in viata mai putin normale. am sa incerc cu lubrificant de ce nu daca ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Vlahos,
Ia incearca tu una bucata sticla de champagne rose cu sotul sa vezi alunecare,esti prea cerebrala .

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mai bine lasa sampania ionicai, ca alcoolul trece in lapte si ia mai bine lubrifiantul de la ilse, ca da! hormonii influenteaza asta...plus, ca sa ai un orgasm, nu trebuie sa "gandesti (sa te concentrezi), ci sa il simti. si punctul G e tot acolo, nu a plecat , doar trebuie si el sa-si aminteasca ce si cum...
eu zic ca e un avantaj cezariana, caci la mine, dupa prima nastere naturala...oops, am zis ca a gresit dr. tiparul . insa cu gel s-a rezolvat, iar dupa a 2 a nastere deja stiam lectia si m-a mai ajutat "local" sa nu mai simt taietura, putin spray cu lidokaina.
poti incerca si tu pe cicatricea de la cezariana daca te mai doare.
hai, bafta! think pink!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Hai mai ariel ,o cupa de sampanie,doua intre doua alaptaturi sa nu-mi spui ca iese copchilu alcolic

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000

mai bine lasa sampania ionicai, ca alcoolul trece in lapte si ia mai bine lubrifiantul de la ilse, ca da! hormonii influenteaza asta...plus, ca sa ai un orgasm, nu trebuie sa "gandesti (sa te concentrezi), ci sa il simti. si punctul G e tot acolo, nu a plecat , doar trebuie si el sa-si aminteasca ce si cum...
eu zic ca e un avantaj cezariana, caci la mine, dupa prima nastere naturala...oops, am zis ca a gresit dr. tiparul . insa cu gel s-a rezolvat, iar dupa a 2 a nastere deja stiam lectia si m-a mai ajutat "local" sa nu mai simt taietura, putin spray cu lidokaina.
poti incerca si tu pe cicatricea de la cezariana daca te mai doare.
hai, bafta! think pink!

"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ionica, hai, o cupa da, dar musai dupa primul alaptat si cu niste lubrifiant

" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"

Mergi la inceput

La mine merge doar cu sampanie,evident dupa primul alaptat se lasa minim 4 ore pt.eliminarea alcolului,dar daca transpiri se duce mai repede.

Si eu sunt prea cerebrala,de fiiecare data cand sunet in intimitate ma simt culpabila vis-a-vis de fetecu o gura de parca mi se duc inhibitiile mai repede.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

ariel daca se face dragoste la repezeala ce punct G sa mai gaseasca bietu om intii trebuie preludiu ca sa se incalzeasca femeia ,sti ,noi femeile ne trebuie mai mult timp pina ne "ia" caldurile

Mergi la inceput