Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 9
BoboMom spune:
Shtephy, sper sa te simti mai bine! Probabil e de la papa. Bebe si pe mine ma mai sperie asa, cand e prea cuminte, dar dr meu a zis ca e ok si daca nu il simt o zi intreaga. Asa ca linisteste-te si o sa-l simti. Am observat ca atunci cand il astept sa se miste, nu-l simt, probabil pentru ca fara sa-mi dau seama stau incordata. Asa ca linisteste-te si o sa fie bine! 
Azi am fost la piscina si a fost f bine
N-am inotat foarte mult, dar am stat vreo doua ore in apa. Desi n-am inotat mult, ma cam dor bratele. Acum ne pregatim sa iesim un pic cu niste prieteni.
Weekend placut in continuare! 
Laura
25+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
shtephy spune:
Katy ce bine ca trec bubitele .Bravo!
LauraGarner sper sa mergi la sevici atat cat iti doresti si cat rezisti fizic.
LumiRichard observ ca ai fost rasfatata astazi,asa da.
Felicitari pentru cele 25 de saptamani,iti dai seama ce putin mai e?
Camy ma bucur din inima ca esti cu moralul sus.O sa fie bine!
Sunt foarte frumoase lucrusoarele lui bebe,sa le poarte sanatos.
Mi-au placut bineinteles fetisoara lui scumpa si burtica ta
.
Si Stefania a folosit suzete Nuk si am avut si bibe adica le mai am ca sunt noi noute
.Si apropo de Nuk vroiam sa te intreb daca stii unde se gasesc acum tampoane de san de la ei ca sora mea de fapt sotul ei nu a gasit .Poate ii zic exact unde sa caute.Ca nici eu nu imi amintesc sa fii vazut.Ei stau in Brasov.
Ralucib frumoasa surpriza,frumoase poze.
Miany bine ca ai pus poze ca sa ne lamurim ca vroiai sa ne induci in eroare cu kilele alea multe
.Arati foarte bine si burtica e
.
Ionelamaria si Ramonika multumesc de explicatii.
Roxyaly felicitari pentru 23 de saptamani,numai bine mai departe.
Laurairina ma bucur mult pentru voi,mai e un pas dar e mic mic mic si astept pana atunci bautura
ca sigur va fii din belsug.
Dankutza sa ceri parerea si ginecologului in legatura cu calciul,da?
Of,iar citesc de eclere si io tot nu am mancat![]()
Laura intr-adevar cu cat stau mai mult sa ma gandesc,pare sa fie o balonare si bebe doarme ca e incordata burtica.
Distractie placuta!
Multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat,sa dea Dumnezeu sa ducem toate sarcinile pana la termen 
_
Ramona,mami de
Stefania - Francesca (20.11.2006) si
22+ 
shtephy spune:
A inceput sa se miste...cred ca acum abia se intinde...cred si io la cat a dormit
.
_
Ramona,mami de
22+ 
shtephy spune:
Va pup fetelor ,fug in pat acum,
Duminica frumoasa si un pic mai racoroasa!
Somnic dulce !
_
Ramona,mami de
22+ 
Katyuscha21 spune:
bubitele lui Andrei au trecut de tot nu mai are era de la caldura si eu saraca de mine m-am speriat si am inceputsa sun la doktor
bun venit noua noastra burticuta
25+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Fetellor, daca vi se zbat muschii pe picioare sa stiti ca este semn ca stati prost cu calciul. Eu i-am memntionat intr-o doara medicului de acest aspect si ea mi-a spus ca bebeitza imi papa calciul si ca ar trebui sa iau calciu efervescent 10 zile pe luna. MEntionez ca eu nu iau nici o vitamina. I-am spus medicului ca nu vreau sa iau pt ca imi creste pofta de mancare. AM avut noroc ca si analizele de sange mi-au iesit bune si asa am scapat. Dar analizele le-am facut acum vreo 2 luni si uite ca incep sa ama nevoie de calciu. Dupa cum vedti, fiecare aspect, fiecare chestiutza la care nu ii dam atentie, totusi poate insemna ceva. Dienutze La mine se verifica cu calendarul chinezesc. Mananc cam la 3 ore. Nu mananc mai mult de un fel de manacare la o masa, ori e ciorba, ori mancare, ori fructe. Nici nu intra mai mult. EU ma culc pe la 12, 1 noaptea si ultima masa o am pe la 11, 11 jumate. Stiu ca nu e bine sa ma culc cu burta plina. AM incercat sa mananc mai devreme si m-am trezit in toiul noptii si devastam frigiderul, altatdata am rezistat pana la 6 dimineata. Am mancat si m-am culcat la loc. Da' e drept ca urmatoarea masa o am 12 ore mai tarziu, adica pe la 11, 12 cand ma trezesc. Am cumparat eclere cu ciocolata si cu nes. Le-ma impartit frateste cu sotul. 3 eu, 1 el. ![]() 20+ moi si Cezarica |
eu stiu ca este interzis sa ieie calciu acum...numai din sapt 31 - 32 poti lua calciu...atat...
Ai grija, nu te lua dupa toti doctorii...
Cine ti-a zis sa iei acum calciu???????....nu ai voie...se pune pe oasele copilasului...ca un calcar..ca o piatra...ceva de genul...se calcifica...ai mare grija.....plus ca da contractii calciul..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui dankutza Fetellor, daca vi se zbat muschii pe picioare sa stiti ca este semn ca stati prost cu calciul. Eu i-am memntionat intr-o doara medicului de acest aspect si ea mi-a spus ca bebeitza imi papa calciul si ca ar trebui sa iau calciu efervescent 10 zile pe luna. MEntionez ca eu nu iau nici o vitamina. I-am spus medicului ca nu vreau sa iau pt ca imi creste pofta de mancare. AM avut noroc ca si analizele de sange mi-au iesit bune si asa am scapat. Dar analizele le-am facut acum vreo 2 luni si uite ca incep sa ama nevoie de calciu. Dupa cum vedti, fiecare aspect, fiecare chestiutza la care nu ii dam atentie, totusi poate insemna ceva. Dienutze La mine se verifica cu calendarul chinezesc. Mananc cam la 3 ore. Nu mananc mai mult de un fel de manacare la o masa, ori e ciorba, ori mancare, ori fructe. Nici nu intra mai mult. EU ma culc pe la 12, 1 noaptea si ultima masa o am pe la 11, 11 jumate. Stiu ca nu e bine sa ma culc cu burta plina. AM incercat sa mananc mai devreme si m-am trezit in toiul noptii si devastam frigiderul, altatdata am rezistat pana la 6 dimineata. Am mancat si m-am culcat la loc. Da' e drept ca urmatoarea masa o am 12 ore mai tarziu, adica pe la 11, 12 cand ma trezesc. Am cumparat eclere cu ciocolata si cu nes. Le-ma impartit frateste cu sotul. 3 eu, 1 el. ![]() 20+ moi si Cezarica |
nu inteleg de ce nu iei vitamine pt sarcina, sunt convinsa ca te-ar ajuta foarte tare...Elevit, Omega 3, Centrum Materna...

ingerasul Darius-Andrei
25+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
| citat din mesajul lui shtephy Katy ce bine ca trec bubitele .Bravo! LauraGarner sper sa mergi la sevici atat cat iti doresti si cat rezisti fizic. LumiRichard observ ca ai fost rasfatata astazi,asa da. Felicitari pentru cele 25 de saptamani,iti dai seama ce putin mai e? Camy ma bucur din inima ca esti cu moralul sus.O sa fie bine! Sunt foarte frumoase lucrusoarele lui bebe,sa le poarte sanatos. Mi-au placut bineinteles fetisoara lui scumpa si burtica ta .Si Stefania a folosit suzete Nuk si am avut si bibe adica le mai am ca sunt noi noute Ralucib frumoasa surpriza,frumoase poze. Miany bine ca ai pus poze ca sa ne lamurim ca vroiai sa ne induci in eroare cu kilele alea multe .Ionelamaria si Ramonika multumesc de explicatii. Roxyaly felicitari pentru 23 de saptamani,numai bine mai departe. Laurairina ma bucur mult pentru voi,mai e un pas dar e mic mic mic si astept pana atunci bautura Dankutza sa ceri parerea si ginecologului in legatura cu calciul,da? ![]() Of,iar citesc de eclere si io tot nu am mancat Laura intr-adevar cu cat stau mai mult sa ma gandesc,pare sa fie o balonare si bebe doarme ca e incordata burtica. ![]() Distractie placuta! Multumesc tuturor fetelor care ne-au felicitat,sa dea Dumnezeu sa ducem toate sarcinile pana la termen ![]() _ Ramona,mami de Stefania - Francesca (20.11.2006) si 22+ ![]() |
eu am luat biberoanele si suzeta din Carrefour...stiu ca sunt foarte bune...si acolo am vazut ca au si tampoane de san de la Nuk...
Sa mearga sa se uite acolo, la raionul de bebei..chiar si pe partea cu pampersi....

ingerasul Darius-Andrei
25+
Flavius CristianPOZE
vias spune:
Buna dimineata fetelo, o duminica placuta tuturor..
offfff....eu azi merg la biserica si cimitir, apoi repede pana in piata dupa legume, apoi sa cumpar niste accesorii pt galerie....2 lustre (pt camera lui bebe si hol - intrate)....apoi vreau acasa sa stau putin...si apoi ma scoate sotul in oras....a zis ca ma duce unde vreau eu...

ingerasul Darius-Andrei
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
raluci_b spune:
neata fetele
camy plimbare placuta
si duminica placuta tuturor
cred ca dam si noi o fuga prin parc
23
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Le-ma impartit frateste cu sotul. 3 eu, 1 el.