Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 10
Andrecluj spune:
Buna dimineata, burtici, duminica frumoasa!Camy, imi spui te rog ce pret au salopetele lungi? Tare dragute sunt. As vrea sa compar preturile cu cele din Italia. Multumesc mult
21 +
Chiara Ada
DORIS_71 spune:
Buna dimineata burtici, va doresc o duminica frumoasa tuturor numai cu vesti bune.
Eu am inceput sa ma pregatesc cu calm de vacanza, miercuri plec in Romania. Mi-e cam groaza de drum dar incet, incet si cu ajutorul Bunului Dumnezeu o sa ajungem cu bine acasa.
Doris
23+
Matteo ......
poze
Andrecluj spune:
Drum bun, DORIS_71, incet si cu grija.Am schimbat si eu semnatura, a venit luna a 6-a!
22 +
Chiara Ada
christinam spune:
Shtephy sper ca ti-a trecut burtica, sigur a fost de la fiere sau intestine.
Eu ma simt asa ca ma tarai, aseara am varsat iarasi, greata e permanenta, salivatia ca o fantana arteziana, arsurile la ele acasa, oboseala non stop ca de-abia ma misc. Criza hemoroidala m-a mai lasat, acum ma doare asa continuu dar suportabil, pot sa stau in fund. Dar ma gandesc ca nu mai e asa de mult, azi facem 21 saptamani, asa ca am trecut cumva de jumate.
Mai e o saptamana si cica plecam in Spania, pe de o parte astept ca mi-e tare dor de mare dar ma gandesc cu groaza la cele 2 zile de drum si la cum voi suporta caldura, ca aici sunt asa 16-17 grade si eu tot nu suport sa merg fara clima in masina de-l congelez pe saracu barbat. Sunt tare curioasa daca voi reveni la cum eram inainte de friguroasa dupa ce voi naste.
20 +
, mamica de David 5 anisori
Andrecluj spune:
Hai christinam sa ne felicitam reciproc ca cred ca numai noi 2 mai suntem.Felicitari, la mai mare!
22 +
Chiara Ada
christinam spune:
Andrecluj cred ca eram gand la gand cu bucurie ca ne-am scris in exact acelasi timp![]()
21 +
, mamica de David 5 anisori
simina_kin spune:
Buna ziua burtici

Felicitari si la mai mare celor care schimba semnatura azi
..si mie![]()

Dau de baut , de papa..ce vreti voi.

.am facut 25 sapt

WEEKEND PLACUT TUTUROR

25+ cu
Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!