Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
Andrecluj spune:

| Citat: |
| citat din mesajul lui christinam Andrecluj cred ca eram gand la gand cu bucurie ca ne-am scris in exact acelasi timp 21 + , mamica de David 5 anisori |
22 +
Chiara Ada
dienutze spune:
Simina, Andreea, Cristinam la mai mare si sa va fie bine pana la 40 cand va veti tine puiutii in brate 
Doris, drum bun sa ajungeti cu bine!
Eu sunt deja la munca, of! Am luat putin concediu de marti pana sambata, abia astept.
Sunt posedata de o lene crunta si am atat de mult de munca 
22+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
BoboMom spune:
Andre, Christinam, Simina felicitari pentru noua saptamana! 

Noi suntem bine, nu avem nimic de raportat... Incet-incet vreau sa ma apuc de niste treburi prin casa - curat in bucatarie si gatit. Sa vad ce iese, ca nu prea am chef. 
Doris, drum bun! Ai grija, opreste mult, odihneste-te, hidrateaza-te, stii tu! 
Cami, have fun! 
Shtephy, sper ca esti mai bine. Asteptam un semn! 
Laura
25+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrecluj Buna dimineata, burtici, duminica frumoasa! Camy, imi spui te rog ce pret au salopetele lungi? Tare dragute sunt. As vrea sa compar preturile cu cele din Italia. Multumesc mult 21 + Chiara Ada |
care salopeta????..cele verzi, albastre?...12 ron /buc...iar sacul...am luat cu 20 ron/ buc...din bucuresti...bineanteles...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
vias spune:
ne-am intors...a fost super...
....pt cine o stie pe Monica Dicut...ne-am intalnit cu ea , sotul ei...si eu si sotul meu...a fost foarte fain, ca tot erau prin Brasov ne-am vazut, am mers si la o pizza...am facut si cumparaturi...sotul mi-a cumparat o rochita alba super...
...pe care am imbracat-o imediat...
...
Si azum am ajuns acasa incarcati...si vreau sa-mi fac o inghetata (pe asta o am cumparata..
)...cu fructe..piersici, struguri, pepene verde si galben...si toping de ciocolata...inghetata e de fistic...cu alune 

...abia astept...
Si mi-am luat si un bax de bere fara alcool..mmmmmm...ca sa am ce bea saptamana asta...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
betty78 spune:
Doris drum bun dragutza.
Simina, Andreea, Cristinam felicitari pentru noile saptamani implinite...uff fetelor mai avem putin si incep sa apara bebelusii.... eu mai am 5 zile si intru in trimestrul al 3-lea....
Am inceput in schimb sa dorm destul de prost...ma doare burtica din cand in cand, mai ales cand simt ca se intind ligamentele...dar de acum incolo incepem sa simtim greul de fapt
Betty78
25+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
raluci_b spune:
heloo fetele, felicitari celor cu saptamana noua, tot inainte sanatosi 
23
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
Andrecluj spune:
Multumesc, de alea intrebam. Betty, multumim care salopeta????..cele verzi, albastre?...12 ron /buc...iar sacul...am luat cu 20 ron/ buc...din bucuresti...bineanteles...![]()
22 +
Chiara Ada