Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
BoboMom spune:
Betty, faci 28 de saptamani in 5 zile?
Asa e, mai avem putin!
Parca zboara timpul!
Laura
25+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laurairina13 spune:
Hello si de la mine!
Betty, am citit de carcei, ft interesant articolul, habar nu aveam ca ar fi ceva cat de cat normal in sarcina!
Broscuta, asa e..nenorocitii astia de carcei fix in somn ma prind si pe mine, si ma trezesc brusc..
Poate cand mai pleaca neamurile de la tine, om iesi si noi asa 'burticoasele' cu fetite in dotare la plimbare pe faleza. Apropo, de cand am aflat ca ni s-a aprobat creditu, ma gandesc cu groaza ca tre sa ma inscriu la Borzea. Dar am inteles ca ar fi in concediu toata luna august, tu stii ceva?
Cristinam,Doris,Betty,Stephy multam de urarile pt casa noua, acu asteptam cu infrigurare sa ne mai dea si rezultatul evaluatorul si dau de baut!![]()
Doris, Christinam, drum bun si aveti grija de voi!
Betty, si eu am inceput sa dorm foarte prost noptile din cauza burtii, deja mi-am mai pus un pui de pernuta sub cap, sa fie mai inalt, ma foiesc ca o soparla pana imi gasesc locul, cu perne in brate pe sub picioare...Si cand am citit ca tre sa dormim mai mult pe partea stg, mai putin pe spate sau pe partea dreapta, iar pe burta nici nu se pune in discutie...ma impusc!
Si abia de acu incepe greul..
Camy, bine ca ati avut companie, mai ales pe Monica Dicut!![]()
Si bine ca ai spus si ce preturi au hainutele, chiar eram curioasa, ca eu inca nu am inceput sa intru prin magazinele pt bebei sa imi fac o idee. Dar biberoanele cat ? ''da halatu, halatu
" Macar sa imi imaginez cat ne costa ...
Eu ma duc sa ma intind in pat, ca doar ce am crapat ca sparta 3 porumbi fierti...ca asa's cand scap la de astia..
Si acum am o burta de popcorn explodat![]()
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
25+
Mara Teodora
poze
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Betty, faci 28 de saptamani in 5 zile? Asa e, mai avem putin! Laura 25+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
o sa fac 26 si 5 zile si atunci se schimba....de fapt se calculeaza cu regula de 3 simpla...adica daca la 40 saptamani sunt 9 luni...etc
Betty78
25+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Hello si de la mine! Betty, am citit de carcei, ft interesant articolul, habar nu aveam ca ar fi ceva cat de cat normal in sarcina! ![]() Cristinam,Doris,Betty,Stephy multam de urarile pt casa noua, acu asteptam cu infrigurare sa ne mai dea si rezultatul evaluatorul si dau de baut! Betty, si eu am inceput sa dorm foarte prost noptile din cauza burtii, deja mi-am mai pus un pui de pernuta sub cap, sa fie mai inalt, ma foiesc ca o soparla pana imi gasesc locul, cu perne in brate pe sub picioare...Si cand am citit ca tre sa dormim mai mult pe partea stg, mai putin pe spate sau pe partea dreapta, iar pe burta nici nu se pune in discutie...ma impusc! Si abia de acu incepe greul..![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 25+ Mara Teodorapoze |
nici eu nu as fi stiut daca nu ma chinuiau ingrozitor sarcina precedenta....oricum incerc de fiecare data cand apare ceva nou sa dau un search pe google, in plus am la activ vreo 3-4 carti citite din scoarta in scoarta...inclusiv si partea aia dupa ce se naste copilul pana la varsta de 3 ani
Cu dormitul vad ca imi place sa dorm de cele mai multe ori pe stanga de data asta...ceea ce este f bine...o sa vedeti ca daca o sa dormiti pe spate cu cat sarcina va inainta o sa sforaiti din ce in ce mai tare
Betty78
25+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Apropos, doamnelor am avut dreptate cu "dansa" care se gogoseste? A inceput sa se vada schimbarea...ca la mine da![]()
Betty78
25+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
BoboMom spune:
Vad ca sunt atatea calcule... What to Expect When You're Expecting spune ca luna a 7'a incepe cu saptamana 28...
Laura
25+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
betty78 spune:
| citat din mesajul lui Laura Garner Vad ca sunt atatea calcule... What to Expect When You're Expecting spune ca luna a 7'a incepe cu saptamana 28... Laura 25+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
pai cam asta este...saptamana 28 incepe atunci cand ai facut 27 de saptamani si 1 zi, ceea ce ar fi vorba cam de cateva zile...cel putin asa stiam eu.
Betty78
25+
si
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Noi azi ne-am uitat la mobila pentru camera de tineret....ca ma gansesc sa ii schimb lui Mario camera si pe bebe sa il mut cu noi in camera pana la 3-4 luni si apoi o sa vad.
Betty78
25+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
DORIS_71 spune:
Andrecluj, dienutze, Laura Garner, betty, laurairina, multumesc, am sa am grija sa ma opresc des, sa fac un pic de miscare, sa beau multe lichide, sa ma odihnesc indeajuns etc.
Andrecluj, christinam, simina kin, felicitari ptr. schimbarea saptamanii.
Christinam sper sa-ti treaca raul saptamana asta ca sa te poti bucura de vacanta.
dienutze odihna placuta in putinul concediu.
betty la mine deocamdata nu sunt schimbari la "dansa".
Camy ce ieftine sunt hainutele, la noi acele salopete(verde, albastrasi rosie) costa intre 18-22euro in magazinele de bb. Mai gasesti in supermarket intre 14-16euro dar nu sunt prea de calitate.
Doris
23+
Matteo ......
poze
vias spune:
Fetelor....eu am dat atat de putin pe hainute deoarece acum sunt la super reduceri....ca aici in Brasov...un body simplu din bumbac costa 15 ron...si sacul ala pe care am dat 20 ron...alta data il iei si cu 100 ron...pe net am cazut si cu 135 ron.
Eu stiam inca de anul trecut ca de la sf de iulie incep MEGA REDUCERILE....si am fost la cumparaturi cand am avut ce sa cumpar...
Ia sa merg eu in 15 - 20 august la cumparaturi..sa vedeti atunci ce scoruri...

Deci eu acum am prins promotiile si am facut un mare SAVING la bani ![]()
Biberoanele de la NUK au costat 19 ron/ buc...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE