Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna seara fetelor!
Am ajuns si noi mai devreme acasa,ne-am plimbat toata ziua .Am iesit afara si cu bb mic,nepotelul meu care este un mare mancacios si tare tare scump.
Stefania si tati dorm asa ca eu hop aici sa va citesc.
M-am simtit bine astazi dar acum pe seara parca iarasi sunt putin balonata....trece...

Multumesc Camy, o sa ii spun sa caute acolo.
Sa porti sanatoasa rochita,cred ca esti tare draguta...graviduta in rochita alba.
Bere fara alcool mai beau si eu uneori ,adica oricum mai des decat beam inainte cu alcool.

Doris desi sper sa mai intri pana miercuri iti doresc de pe acum drum bun si vacanta placuta.Poate mai intri din cand in cand sa ne dai vesti despre voi si din Ro.

Andrecluj ,Christinam ,Simina_kin felicitari pentru inca o saptamana ,sa aveti parte de saptamani usoare de acum incolo.

Christinam trebuie sa iti fie foarte greu de atatea luni de zile cu starile astea...eu mooooooooor daca imi vine sa vomit,detest asta.Bine macar ca ti-ai mai revenit cu hemoroizii aia,asta stiu ce inseamna,mi-au aparut si mie inainte sa nasc si la nastere s-au agravat rau de ma dureau aia,epiziotomia deloc.Sper sa nu mai revina la nici una.Multumesc de griji,.
Super ca vine vacanta probabil de aici incolo o sa se schimbe totul.

LauraG,draga mea,iti multumesc de grija,sunt bine

Betty raspund cu un da timid la intrebarea ta.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Acum fug la nani,va pup,somn usor.

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata tuturor,

Stiu ca sunt foarte matinala, dar m-am trezit foarte devreme, pentru ca bebelusul meu nu a mai vrut sa doarma si a dat cu piciorusele in burtica toata noaptea. Probabil e si el foarte nerabdator sa afle ca si mine rezultatele analizelor pe care mi le-am facut joi. Merg in dimineata aceasta sa le iau. Va pup pe toate si povestim dupa ce ma intorc....

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

salutare burtikute
ce mai faceti?
cum ati petrecut w-endul???
noi bine un pik obositor dar bine
pe mine un pik ma doare butika dar speram sa treaca cred ca e de la oboseala.acum fug la ca la mine e 22:00 si sunt epuizata
va pupacesc pe toate si ma prezitnt maine la apelo zi buna la voi

25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata fetele...uffffffff....inca o saptamana...acum ma pregatesc sa merg sa-mi iau concediul si sa ajung sa-mi ia sange pt determinarea de anticorpi anti D....vreau sa ajung la Tg Mures si cu analiza asta facuta, mai ales ca se zice ca mereu apar probleme cam din luna a 6a in colo...eu sapt viitoare intru in luna a7a....asa ca...

O saptamana usoara si frumoasa va doresc!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Neatza Burtici!...Apar dupa o absenta motivata, saptamana trecuta am fost in concediu medical, nimik grav, dar am urmat un tratament pentru o infectie urinara, sper sa nu mai apara, offff!
Felicitari celor care schimbati saptamana azi!

21+ MARIA TEODORA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata fetelor,
Haideti sa va spun cum se va numi micuta mea: Petra Oana.
Am inceput prin a elimina din listuta ce nu ne place, pana am redus lisa la 4 nume: Diana, Oana, Petra, Valentina. Primul si ultimul preferatele iubitului meu. Apoi am da cu banul si facea ce facea Ionut-ul meu ca tot Diana iesea, am spus ca nu, ca a aranjat si ca mai incercam dar arunc eu banul si iesea Oana. Pana la urma a acceptat Oana. Api i-am spus ca poate sa aleaga el numele de sfant si a apus ca Violeta. Am spus OK, dupa care -am anuntat pe tatal lui si el a intrebat ca de ce nu Petrana. La care iubitul meu se uita la mine si spune: „Vezi ca tot ca tine iese? Ii spunem Oana Petra.". Dupa un timp tot el revine si spune ca suna mai bine Petra Oana.
Deci avem numele: PETRA OANA. Apelativul cel mai folosit va fi Oana. Parca stia nepotica mea de ce vrea Oana.

Fetelor, va felicit pentru schimbarile de saptamani, pentru vestile bune, pentru optimism, etc. Camy, ma bucur pentru increderea ta si o sa vezi ca medicii de la Tg. Mures te vor ajut sa duci cu bine pana la capat sarcina.
Hainute, patut, scoica, carucior si sac pentru bebe nu cumpar. De la nepotica mea au ramas o groaza pe care nu a apucat sa le poarte, plus inca cele purtate si pe care eu si sora mea le-am pus de-o parte pentru cand voi avea eu bebe. Cat voi sta in spital ea le va spala si calca pe toate, ca sa le am in dulap cand ma intorc acasa. Singurele achizitie la care ma gandesc, si i-am aratat sorei mele si iubitului meu, ca sa stie ce sa cumpere cand voi fi in spital sunt cosul port-bebe, geanta, copaie, termometru baie, biberoane, tetine si suzete.

Viitoare mamica in culmea fericirii 22+ (20+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

CAMY tu si sotul aveti RH-ul diferit? De ce vrei iti faci analiza cu anticorpii anti D?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

neata fetele

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna dimineata,"burtici"!..Revin si eu dupa un w-e petrecut la tara(la bunici si scocri),ceva mai racoros decat aici ...
Vad ca nu a fost o activitate prea intensa zilele astea ,asa ca nu am avut tare mult de citit..
Laurairina felicitari pt.obtinerea creditului ! Va fi bine!
Andre bun venit in luna a-6-a si sa-ti ajute DD sa ajungi cu bine pana la capat!
Pirelia super alegerile tale vizavi de nume!!
Felicitari celor care au schimbat saptamana si la mai mare !

Ms de aprecieri vizavi de poze,dar chiar daca nu va vine sa credeti am pus aproape 14 kg (am 70)..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput