Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 7
laurairina13 spune:
Hello si de la mine! ![]()
Laviniablaga, bine ai venit si sedere placuta pana la 40 de sapt aici la noi!Sarcina usoara in continuare!
Simina, felicitari ca e tot cu pasarica
, si ca creste mare si sanatoasa!
Katy, citeam ca te pregatesti sa intri in butoi..stai aici cu noi ca e mai bine..si nesuferiti aia doi barbati la tine in casa..auzi tu..sa faca numai dezastru
Da poti sa ii atragi si atentia socrului, sau sa ii spui sotului sa ii spuna lu tasu' sa fie mai atent si sa nu mai faca ca porku prin baie!..ca esti si tu o mana de om, nu un zmau!
Simonette, imi pare rau ca fix la sederea ta in romania ai avut scarba aia de otita..
sa treaca mai repede si sa ne povestesti vineri ce ai facut la eco!
Miani, si eu tot la fel patesc dimineata, as vrea sa dorm mai mult, dar bebitza il aude pe tasu ca se ridica din pat pe la 7 fara ceva si incepe gimnastica de dimineata, chiar daca masa' ar mai vrea sa mai doarma si ea ca ursu pe coada..
Camy, sa o tii tot asa cu starea asta pozitiva!!! Si totul va fi bine! Am vazut hainutelee, frumoaase si muulte...eu cand ma gandeam la cumparat hainute, ma gandeam ca o sa cumpar mai multe bodyuri si mai putine de alealalte, dar vad ca de fapt...trebuie muult mai multeee
. Vazut biberoanele, am retinut marca, bine de stiut
Sa mai faci poze la tot ce iei, ca e bine de stiut pt restul care nu avem habar caaaate si cate ne trebuie pt un bb mic in casa!
Lidia, eu sper sa te alaturi cat de curand unei noi odisei si unui nou inceput mai bun si fara probleme!

Raluci, am vazut sedinta fotooo
, mistooo! Vad ca si taticul empatizeaza cu tine
-ma refer la burtic![]()
Apropo de poze, vazut Miani in poze..unde sunt bre cele enspe kile cu care te plangi??????
Ca la mine s-a depus peste tot, am niste bulanoaie, niste falci si o gusaa..
Da la tine nu vad...
Si Ramonika..vazut pozeee, in sf intri si tu in randu gravidelor cu burta..si ce bine incepe sa se conturezeee!!!
Roxialy, felicitari pt noua saptamana!!!
si .....tanam tanam..sa ma laud putin ca am uitat sa ma laud ieri!!!
NE-A APROBAT BANCA CREDITUL PENTRU PRIMA CASAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Daaar, acum urmeaza sa mearga evaluatorul de la banca sa evalueze apartamentul , si tare ne rugam sa il evalueze corect la 60000euro si nici un euroi mai putin. Daca il evalueaza la o valoare mai mica, ar insemna sa punem noi diferenta intre ce ne crediteaza banca si valoarea ceruta de proprietari, ori noi si asa suntem la limita limitelor cu banutii, ca ne costa si avansul si comisioanele ffoaaaaaaaaaaarte muuult!Si ar insemna sa renuntam la apartamentul ala si sa cautam altul, ori noi deja l-am ales, e un apart ft maree-78mp cu 3 cam, 2 bai, decomandat, et1, bloc de prin 90! ce sa mai..deja ne visam in el!!
Saptamana viitoare sper sa aflam si rezultatul de la evaluare si sa dau de baut!![]()
In rest, nu raportez nik interesant, de dimineata o partida de gatit, acu stam cu burta in sus, as fi vrut sa mergem la plaja, dar s-a innourat rau pe aici, asa ca..homee scrie pe noi!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
25+
Mara Teodora
poze
raluci_b spune:
Deinutze - eu mananc cam la 3-4 ore cate putinu pot manca la feld e mult ca inainte, dar nici pofta de mancare nu am
Camy - sa le purtati sanatosi
Roxylay - tot inainte
Lavinia - trusa epidurala itit trebuie pt anestezie,se foloseste pentru administrarea continua a anestezicelor,trusa contine: ac tuohy de 16 sau 18 G, seringa pentru detectarea spatiului peridural, cateter radioopac si varf atraumatic, filtru de 0.2 µm hidrofilic, ghid pentru cateter, conector luer-lock pentru cateter si eticheta pentru cateter. trebuie sa o ai la iternare
Lauriana - exact sotul vrea sa simta ce simt eu ![]()
23
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
vias spune:
Laurairina ..stai linistita...evaluatorul o sa spuna ca costa 59980 euro..crede-ma ca asa este..asa ceva s-a intamplat si la noi...ca atunci cand vine evaluatorul intreaba cat costa...cat da banca....
In cazul meu asa a fost...si nu i-am dat nimic, nici o spaga...si mi-a lasat si impresia ca nu o sa pupam nimic de la el...a fost un mitocan cand a venit la evaluare....dar s-a purtat super intr-un final..![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
..si am bucur tare mult ca v-au placut lucrusoarele cumparate lui Flavius...Doamne Ajuta sa se nasca sanatos sa le poata purta...ca atunci sa vezi numai cate ii cumpara lui mami..![]()
![]()
ingerasul Darius-Andrei
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
laurairina13 spune:
Camy, bine ar fi sa fie asa!

Daca avem norocu asta am impresia ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
25+
Mara Teodora
poze
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Camy, bine ar fi sa fie asa! ![]() ![]() Daca avem norocu asta am impresia ca l-am prins pe Dumnezeu de un picior! ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 25+ Mara Teodorapoze |
da..da...l-ai prins pe dumnezeu de un picior..o sa mai vb noi mai incolo...cand o sa platesti rate...

...norocul tau oricum ca ai rata jumatate cat a mea...
...te invidiez...zau...Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

ingerasul Darius-Andrei
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
laurairina13 spune:
hihi..camy, rata e acum 317 euro, dar e in fct de euriborul ala, sau ce naiba o fi...Care acum este la un nivel ft scazut, dar banuiesc..cum trece criza, cum sare euriborul..si atunci sa ne vezi..
Oricum , trebuie sa facem pasul asta, ca nici asa sa stam in apart cumnatilor la infinit nu putem, au si ei alte planuri cu casa, nu sa ne tina pe noi o viata in carca! Si de acum, cam asta ne e viata, copil, casa, rate!
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
25+
Mara Teodora
poze
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 hihi..camy, rata e acum 317 euro, dar e in fct de euriborul ala, sau ce naiba o fi...Care acum este la un nivel ft scazut, dar banuiesc..cum trece criza, cum sare euriborul..si atunci sa ne vezi.. Oricum , trebuie sa facem pasul asta, ca nici asa sa stam in apart cumnatilor la infinit nu putem, au si ei alte planuri cu casa, nu sa ne tina pe noi o viata in carca! Si de acum, cam asta ne e viata, copil, casa, rate! ![]() Proaspata Doamna! ![]() ![]() Laura, 25+ Mara Teodorapoze |
mda...ai dreptate....
Lasa...vine ca sotul tau e avocat...hai ca ei sunt cu banet pe ei...

ingerasul Darius-Andrei
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
laurairina13 spune:
daa...are luni cand face bani, si luni cand baate vantu, spre ex luna asta nu a avut nici un client. Ce zici de asta???
E ft riscant si sa fii liber profesionist, mai ales pe criza asta...De asta stam cu morcovu pe viitor, ca nu avem un venit sigur garantat in fiecare luna, depinde de norok..
Proaspata Doamna!

![]()
![]()
![]()
Laura,
25+
Mara Teodora
poze