Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Andre,daca mancam bine ..nu mai avem probleme..
Ionela,bun venit in luna a-6-a si tine-o tot asa pana la a-9-a..

miany
25+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Ramonika bine ai revenit.E prima oara cand te vad in poze asa ca sunt incantata de cunostinta,esti foarte dulcica si burtica incepe sa creasca

mersi

DPN-ul eu l-am lasat in listuta calculat dupa ultima menstruatie, insa conform masuratorilor la ecograf, bebele meu e mai mare cu vreo 4-5 zile, asa ca se pare ca as fi de aceeasi "varsta" cu Ionelamaria.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Buna fetele,

invadez si eu odiseea voastra chiar daca sunt o zmeurica de iulie-august. Noi ne-am nascut pe 25.07 foarte rapid si nu am mai apucat sa folosim trusa de epidurala (trusa Braun si 3 fiole de anestezic Naropin). Daca e cineva interesata caci stiu ce greu se gaseste in farmacii imi puteti scrie pe PM.

Va pupacesc si sarcina usoara.

Mami de Eva Ilinca 25.07.09

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

SALUTARE! SUNT O VIITOARE MAMICA, SI RECUNOSC LIPSITA DE ORICE EXPERIENTA IN CEEA CE PRIVESTE SARCINA, NASTEREA, ETC....AM TOT AUZIT DE TRUSA EPIDURALA, DAR NU STIU CE INSEAMNA...MA POATE LAMURI SI PE MINE CINEVA? VA ROG MULT! VA MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christinam spune:

Eu va zic 'neata buna ca de abia am mancat micul dejun; familie puturoasa ce suntem

Shtephy, Lumi, Simonette felicitari dragelor, sa fie cat mai usor si mai frumos pana la 40 de saptamani!

Si eu voi schimba maine, dar cu sarcina mea plina de belele nu sunt convinsa ca vreau chiar 40. Cred ca asa vreo 38 imi ajung, cand planific sa-i zic bebelinei mele ca pana aci a fost chiria . Intre timp ma stradui s-o ingras. Cu David am facut treaba buna cu ingrasatul ca la 35 sapt s-a nascut cu 3150 gr. Dar cu el reuseam pe la vremea asta sa pap mai bine dar nesi asta mica de acum tot vrea sa-i faca cale intoarsa la papa.

Camy bravo pt atitudine, si eu sunt tot mai convinsa ca a fost exagerat ce t-i s-a spus.

Simina felicitari pt eco!

Ce super de voi fetelor ca va vedeti puisorii asa luna de luna la eco. Mie aici nu-mi mai face deloc. Iar inca una la privat nu cred ca o sa-mi permit ca asta ar veni in bani RO cam 600 de lei.

20 + , mamica de David 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

sper ca imi las bine datele aici, daca nu va rog sa ma indrumati si pe mine :D DN: 07.07.1987, UM:1.02.2009, DNP:11.11.2009

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuuuuun...am zis ca azi fac cumparaturi...ei bine...am fost la cumparaturi....si ia priviti ce am cumparat..
Sa va uitati la semnatura la hainutele lui Flavius..prima poza e cu mutra lui de acum 2 zile de la 4D...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Camy , super hainute. Vreau si eu. Sa le poarte Flavius sanatos

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

saptamana 23

sa bem si sa petrecem

Camy nu ai pentru ce sa imi multumesti.te-am sunat pentru ca asa am simtit si ma gandesc la tine si stiu ca totul va fi bine cu Flavius.

Va pup si Doamne ajuta sa ajungem pana in saptamana 37 macar.

23+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Frumoase hainute, Camy! Sa le poarte sanatos! Eu inca nu am luat salopete din alea cu totul, imi plac f mult si cred ca sunt practice. Sosetelele alea mi se par cele mai bune ca nu au elastic sa stranga f mult piciorusul. Si eu tot asa am luat.

Fetelor, voi mancati des?? Caci eu sunt de groaza, tot timpul rod ceva :((

22+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput