Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Roxyaly,intr-adevar Miramar nu a mai postat demult pe la noi...Cat priveste pozele cu camera copilului ..poate a facut modificari...who knows?!

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Am adaugat poze noi cu burtica pe picassa.
Va invit sa le vedeti.

23+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Larisel felicitari pt rezultate!!
Mihamora draguta burtica!

La Cluj ,a turnat cu galeata...sper sa se mai racoreasca....
Am adus niste porumb de fiert de la tara si nu stiu cand sa il pun sa fiarba ,ca ma topesc in casa si asa...

miany
26+ DAVID ANDREI

Daca folosesti o oala-minune nu fierbi decat 1/2 ora de cande incepe sa fiarba. Altfel...s-ar putea sa dureze 1-2 ore.

18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Larisel nu dispun de o "oala-minune",tocmai de aceea ma ia cu calduri cand ma gandesc cat trebuie sa fiarba...

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Elenic bine ai revenit...mai ales cu asa vesti bune.....poate ai sa intri mai des sa ne scrii...

Roxyaly frumoasa burtica si frumoasa si casa....maaaaaaaaaaaaaare asa cum imi place mie..

Eu am inceput prin bucatarie deja...am pus sa fac vinete umplute pt mine (am vb cu sotul la tel si mi-a zis ca el vrea carne ) asa ca am facut si vinete umplute, si salata de vinete pt el...si friptura...si gata...nu ami fac nimic...poate doar vreo limonada..ATAT!!!!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

elenic - felicitari pt morfo buna sa va traiasca fetita

ionelamaria - desi te inteleg perfect, lasati certurile, si eu is irascibila si vreau totul sa se faca asa ca mine

roxylay - frumoasa burtica si buhetul de lalele albe, si eu am avt la fel

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Buna fetelor
Abia ce am vorbit cu Miramar - e f bine, era pe drum spre casa din vacanta la munte si va transmite salutari tuturor

monis 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, fetelor!

Elenic, aceeasi poveste ca la mine, la 2 saptasmani dupa ce mi-au zis ca e baiat, s-au sucit, e fetita! Ceea ce imi doream :) Te inteleg perfect. Sotul se va obisnui f f repede, crede-ma, acum se uita dupa papusi in magazine

Sa iti traiasca fetita!

23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

camy, raluci, dienutze multumesc

monis, ce mai faci? am vazut ca ai fost in concediu, mi-au placut pozele de pe plaja

simina am vazut ca ai fost in Turcia. Noi plecam pe 15.08 in Grecia si vroiam sa te intreb tu cum te-ai simtit, ai stat la soare, ai facut baie multa, la ce a trebuit sa ai grija etc? Ceva sfaturi acolo. Merci

camy imi pare rau sa aud ca ai probleme cu placenta, dar ma bucur ca Flavius e bine

Andrecluj cu ceva timp in urma stiu ca trebuia sa stai la pat, acum cum mai e la tine?

LumiRichard si mie mi se intampla faza cu stranutul... E enervant rau, mai ales cand nu sunt acasa...

19+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

am revenit, si sunt putin mai linistita,
probabil si faptul ca am reusit sa adorm putin a adus o oarecare ameliorare starii mele...din pacate, la noi in oras e la fel de cald ca si la amiaza, si din pacate nu sunt prea mari sanse sa se racoreasca.....

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

Mergi la inceput