Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 18
miany75 spune:
Rgagapie ms de lamuriri si scz inca o data...bine ca esti mai bine ...este No-spa si de 80 mg ,"just in case"..
miany
26+
DAVID ANDREI
mihamora spune:
Salutare!
Camy - superba camera lui bebe si foarte frumoase lucruri, sa le poarte sanatos Flavius.
Raluci - super faine pozele, mai ales ultima.
Lavinia - Bine ai venit! Ma bucur ca sunteti bine. Nu stiu ce sa iti zic despre grupa de sange, si eu am aceeasi grupa.
Laurairina -felicitari pentru reusita!
Doris - drum bun!
Floricik - pofta mare! Numai fii-miu ar manca toata ziua paste.
Ionela - fii si tu mai relaxata, cred ca esti tu prea sensibila si de asta te superi asa usor 
In sfarsit am reusit sa am si eu o poza cu burtica la 23 de saptamani, am pus-o pe contul comun, poate vreti sa ma vedeti si pe mine cu burtica.![]()
Michelle
21+ "Smiley"
si DOMINIC 15.05.2007
POZE
larisel spune:
Nu pot sa tin pasul cu voi...scrieti intr-un ritm ametitor.
Raportam rezultat TT negativ si incipiente arsuri stomacale.
O saptamana mai usoara ca cea precedenta si numai cu vesti bune!
18+

odiseea noastra
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
laviniablaga spune:
Fetelor, si eu trebuie sa fac de mancare, dar sunt foarte obosita...cred ca si caldura excesiva isi spune cuvantul pentru ca sincer nu am chef de nimic si nu mai pot de cald...ma topesc...in plus am si o stare de somnolenta aiurea....uff
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....
raluci_b spune:
Floricik - succes la morfo, asteptam rezultatele, distractie placuta la munte, eu weekendul asta in sfarsit plec la mareeeeeeee 
Larisel - felicitari pt TT, sanatosi tot inainte
23
Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro
miany75 spune:
Larisel felicitari pt rezultate!!
Mihamora draguta burtica!
La Cluj ,a turnat cu galeata...sper sa se mai racoreasca....
Am adus niste porumb de fiert de la tara si nu stiu cand sa il pun sa fiarba ,ca ma topesc in casa si asa...
miany
26+
DAVID ANDREI
Pirelia spune:
La mine este in permanenta acasa soacra mea, care este in somaj tehnic. Asa ca am cam scapat de grija mancarii. Oricum in perioada asta aproape ca nu mananc decat porumb fiert si pepeni.
Bafta fetelor care fac ecograf saptamana aceasta. Eu miercuri am morfofetala si sunt putin panicata. Joi o sa va scriu in detalii cum a decurs.
Dureri mai simt si eu (de burtica, inghinale, crampe mai rar), dar nu iau nimic astept sa treaca de la sine. Nici inainte nu luam medicamente.
Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+)
Petra Oana
elenic spune:
Buna fetelor! A trecut ceva vreme de cand nu am mai postat, dar v-am citit, mai pe sarite asa.
Azi am fost la spital la sonografie morfofetala, aveam emotii mari (poate va amintiti ca am avut un rezultat prost la DT si am preferat morfofetala la 14 si 20 sapt in locul AC-ei, asa mi-a recomandat dr meu) dar totul e OK, sunt tare fericita! I-a masurat toate oscioarele, a crescut corespunzator, a verificat cordonul ombilical, inima, colul, placenta...totul arata bine. Are cam 15 cm si 333g
Dar am avut totusi o surpriza: e FETITA!!
Desi la 14 sapt mi-a spus ca e baiat (a zis ca presupune, e adevarat, ca nu prea a vrut sa ne arate). Toata lumea spunea la fel, incepand cu mama, colege samd, si cu toate ca imi doream fetita, ma obisnuisem cu gandul ca e baiat. Maine merg la dr meu, sunt curioasa daca ne confirma. Prietenul meu mi-a spus sa-l pun sa caute bine (el isi doreste baiat) ![]()
Bun venit noilor gravidute! 
19+
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
ionelamaria spune:
Starea mea dupa cearta de aseara este una buna, probabil sunt eu mai sensibila din cauza hormonilor..... si vreau rasfatata.... sun mai rea decat un copil razgaiat..... daca e asa ..., de ce e asa?.... daca e invers .... de ce nu e asa?..... Dra cu toate astea.... tot l;a parerea mea raman
VREAU ATENTIE!!!! MUUUUUUUUUUULTA ATENTIE!!!!!!! Si nu de la oricine..... de4 la EL. 

( intre noi fie vorba...... asa nici eu singura nu m-as suporta. Ufff..... greu e cu gravidoasele astea) 
22+ 
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
roxyaly spune:
Alinus25 ma simt mai bine cu rinichii in sensul ca iau 3 no spa pe zi.
criza oricum a trecut dar am mare grija.
Mihamora in sfarsit poza ufffffffff esti tare draguta.
Ionela imi pare rau ca ai discutii cu sotul dar sunt sigura ca veti trece peste ele.Numai noi stim cat de mult l-ai asteptat sa vina.
Stie cineva ceva de MIRAMAR??????????????????
ce o fi cu ea? vad ca nu mai are pozele cu camera lui bebe pe contul comun.hmmmmmmmmm speram ca e ok.
va pup
23+
Matei Constantin
roxyaly