Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
[poate ne intalnim pe acolo...
tu cu cine nasti??????
i care e treaba cu maternitatea veche???????..ca nu stiu..
Nu e vb de maternitatea din spitalul unde e si Institutul???????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

ba da, acolo e, in fine, la noi asa se zice, iar eu nasc cu dl doctor molnar, si e posibil sa ne intalnim, pentru ca data la care aporximez ca voi naste e foarte apropiata de a ta...eu in 11 noiembrie ar trebui sa nasc...deci...e posibil

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna ftelor,
Ies si eu la raport, am fost la matern si am dat peste dr. la care am fost inainte. Tot de mi-a facut a fost un banal control (a zis k e ok k e colul inchis si k durerile d burtik sunt normale din cauza unei raceli mai vechi), iar pt eco trebuia sa ma internez k altfel nu face ; mama lor k asa primesc ceva bani in plus. dar acum sunt mai bine si iau nos pa d 3 ori p zi si nu ma mai doare.
Mai am pana la jumatatea lui septembrie d venit la lucru si am scapat pana in 2011.
Camy imi pare f rau k te stesezi si ai sa vezi joi k totul o sa fie bine, nici nu se poate altfel .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Floricik succes la control si distractie placuta in w-e !

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua
Pai mie nu mi se pare ca s-a scris mult... chiar ma mira acest ritm... Unde sunt zilele cu un capitol si ?

Ramonika , mai e putin... acusica te auzim cum te plangi ca vrei la munca

Camy , eu cred ca ai motive sa fii optimista. Iar Falvius probabil ca vrea sa fie bagat in seama.... o fi mai capricios... dar perfect sanatos. Si bebe al meu ieri mi-a dat emotii... de sambata seara nu am mai simtit nimic pana noaptea trecuta.

Felicitari pentru schimbari de semnatura.

Eu raportez o apatie totala. M-am certat cu sotul iar..... poate e de la homonii mei, pur si simplu vreau mai multa atentie.... In fine... o sa treaca.... dar am bocit azi-noapte de la starea aia de 2 lei. Si daca tot m-am apucat de bocit... am simtit si pe bebe... care probabil s-a simtit deranjat din somnul lui. Daca-i seamana lu' tat'sau.... imi iau campii. am sa cant cucurigu pe bloc. Astia-s din aceia care traiesc 1000 de ani... nimic nu-i misca... Sper ca la temperament sa-mi semene mie... si sa-l stoarcem impreuna pe tat'sau

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

rgagapie multa sanatate! scz ca nu sunt la curent ,dar s-a intamplat ceva?

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Ionela ce se intampla?!Abia asteptai sa vina..nu te mai stresa ,ca nu face nimanui bine..

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
[poate ne intalnim pe acolo...
tu cu cine nasti??????
i care e treaba cu maternitatea veche???????..ca nu stiu..
Nu e vb de maternitatea din spitalul unde e si Institutul???????

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

ba da, acolo e, in fine, la noi asa se zice, iar eu nasc cu dl doctor molnar, si e posibil sa ne intalnim, pentru ca data la care aporximez ca voi naste e foarte apropiata de a ta...eu in 11 noiembrie ar trebui sa nasc...deci...e posibil

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....

mda...si la mine, data probabila a nasterii e tot 11 nov...dar eu am deja o cezariana...asa ca 100% nu ajung la data aia...apoi mai e si placenta...in fine....sa vedem acum joi ce zice dr meu...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75

rgagapie multa sanatate! scz ca nu sunt la curent ,dar s-a intamplat ceva?

Am avut niste dureri f mari d burtik, dar pana vineri nu am luat no-spa decat 3 pilule , si d vineri iau cate una d 3 ori p zi . Inainte am avut o raceala foarte urata la novaru stang si acum d cand Maya isi face tot mai puternica aparitaia si tumbe cam tot ptin partea stanga a burtici, am inceput sa am o durere constanta, uneori mai puternica, mai k imi dadeau lacrimile. Dar acum k iau regulat no-spa sunt mai suportabile, aproape k m-am obijnuit cu ele.

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona +23 Maya Paula

http://community.webshots.com/album/572945398WblguB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

trebuie sa fac ceva de mancare si nu stiu ce...cred ca vnete umplute la cuptor...ca am chef de legume....

si acum merg sa-mi fac o limonada...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ionela - pai deja ma gandesc cum o sa suport sa stau acasa, fara sa merg la servici. insa sunt sigura ca atunci cand o sa vina bebe, o sa fie altele prioritatile.
imi pare rau ca ai probleme, stiu ce mult il asteptai pe sot sa vina si acum e pacat ca aveti aceste neintelegeri, insa si hormonii nostri or fi de vina si ei nu inteleg acest lucru...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput