Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)
Raspunsuri - Pagina 17
laviniablaga spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus [poate ne intalnim pe acolo... tu cu cine nasti?????? i care e treaba cu maternitatea veche???????..ca nu stiu.. Nu e vb de maternitatea din spitalul unde e si Institutul??????? Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei www.Darius-Andrei.piczo.com http://nshrine.com/shrine/Darius 25+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
ba da, acolo e, in fine, la noi asa se zice, iar eu nasc cu dl doctor molnar, si e posibil sa ne intalnim, pentru ca data la care aporximez ca voi naste e foarte apropiata de a ta...eu in 11 noiembrie ar trebui sa nasc...deci...e posibil
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....
rgagapie spune:
Buna ftelor,
Ies si eu la raport, am fost la matern
si am dat peste dr. la care am fost inainte. Tot de mi-a facut a fost un banal control (a zis k e ok k e colul inchis si k durerile d burtik sunt normale din cauza unei raceli mai vechi), iar pt eco trebuia sa ma internez k altfel nu face
; mama lor k asa primesc ceva bani in plus. dar acum sunt mai bine si iau nos pa d 3 ori p zi si nu ma mai doare
.
Mai am pana la jumatatea lui septembrie d venit la lucru si am scapat pana in 2011

.
Camy imi pare f rau k te stesezi si ai sa vezi joi k totul o sa fie bine, nici nu se poate altfel 

.
Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+23
Maya Paula
http://community.webshots.com/album/572945398WblguB
ionelamaria spune:
Buna ziua
Pai mie nu mi se pare ca s-a scris mult... chiar ma mira acest ritm... Unde sunt zilele cu un capitol si ?
Ramonika , mai e putin... acusica te auzim cum te plangi ca vrei la munca
Camy , eu cred ca ai motive sa fii optimista
. Iar Falvius probabil ca vrea sa fie bagat in seama.... o fi mai capricios... dar perfect sanatos.
Si bebe al meu ieri mi-a dat emotii... de sambata seara nu am mai simtit nimic pana noaptea trecuta.
Felicitari pentru schimbari de semnatura.
Eu raportez o apatie totala. M-am certat cu sotul iar..... poate e de la homonii mei, pur si simplu vreau mai multa atentie.... In fine... o sa treaca.... dar am bocit azi-noapte de la starea aia de 2 lei. Si daca tot m-am apucat de bocit... am simtit si pe bebe... care probabil s-a simtit deranjat din somnul lui. Daca-i seamana lu' tat'sau.... imi iau campii. am sa cant cucurigu pe bloc. Astia-s din aceia care traiesc 1000 de ani... nimic nu-i misca... Sper ca la temperament sa-mi semene mie... si sa-l stoarcem impreuna pe tat'sau![]()
22+ 
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
miany75 spune:
rgagapie multa sanatate! scz ca nu sunt la curent ,dar s-a intamplat ceva?
miany
26+
DAVID ANDREI
miany75 spune:
Ionela ce se intampla?!Abia asteptai sa vina..nu te mai stresa ,ca nu face nimanui bine..

miany
26+
DAVID ANDREI
vias spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui laviniablaga
ba da, acolo e, in fine, la noi asa se zice, iar eu nasc cu dl doctor molnar, si e posibil sa ne intalnim, pentru ca data la care aporximez ca voi naste e foarte apropiata de a ta...eu in 11 noiembrie ar trebui sa nasc...deci...e posibil A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita.... |
mda...si la mine, data probabila a nasterii e tot 11 nov...dar eu am deja o cezariana...asa ca 100% nu ajung la data aia...apoi mai e si placenta...in fine....sa vedem acum joi ce zice dr meu...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
rgagapie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miany75 rgagapie multa sanatate! scz ca nu sunt la curent ,dar s-a intamplat ceva? |
Am avut niste dureri f mari d burtik, dar pana vineri nu am luat no-spa decat 3 pilule
. Inainte am avut o raceala foarte urata la novaru stang si acum d cand Maya isi face tot mai puternica aparitaia si tumbe cam tot ptin partea stanga a burtici, am inceput sa am o durere constanta, uneori mai puternica, mai k imi dadeau lacrimile
. Dar acum k iau regulat no-spa sunt mai suportabile, aproape k m-am obijnuit cu ele.Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Ramona
+23
Maya Paulahttp://community.webshots.com/album/572945398WblguB
vias spune:
trebuie sa fac ceva de mancare si nu stiu ce...cred ca vnete umplute la cuptor...ca am chef de legume....

si acum merg sa-mi fac o limonada...![]()

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
25+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Ramonika spune:
ionela - pai deja ma gandesc cum o sa suport sa stau acasa, fara sa merg la servici. insa sunt sigura ca atunci cand o sa vina bebe, o sa fie altele prioritatile.
imi pare rau ca ai probleme, stiu ce mult il asteptai pe sot sa vina si acum e pacat ca aveti aceste neintelegeri, insa si hormonii nostri or fi de vina si ei nu inteleg acest lucru... 

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor