Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

camy, raluci, dienutze multumesc

monis, ce mai faci? am vazut ca ai fost in concediu, mi-au placut pozele de pe plaja

simina am vazut ca ai fost in Turcia. Noi plecam pe 15.08 in Grecia si vroiam sa te intreb tu cum te-ai simtit, ai stat la soare, ai facut baie multa, la ce a trebuit sa ai grija etc? Ceva sfaturi acolo. Merci

camy imi pare rau sa aud ca ai probleme cu placenta, dar ma bucur ca Flavius e bine

Andrecluj cu ceva timp in urma stiu ca trebuia sa stai la pat, acum cum mai e la tine?

LumiRichard si mie mi se intampla faza cu stranutul... E enervant rau, mai ales cand nu sunt acasa...

19+

www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze

Iaca bine, ma pregatesc sa plec iar la mare ca mai am 5 zile de concediu... acu mai puneam poze din Grecia sus pe net. Tu unde mergi in Grecia?

monis 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Elenic, multumesc de intrebare. Intre timp am primit permis de plimbare 10 minute, in rest pat. Incepe sa devina interesant, pentru ca jumatate de zi trece cu intrebarea "ce as mai putea face in afara de tv, carti si jucat carti?". Lumi, Ramona C. hello, unde sunteti? 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

sotul meu mi-a dat azi o veste foarte placuta...maine mergem impreuna la cumparaturi - ceea ce ma bucura enorm - pentru ca rareori il prind disponibil si dispus sa dea o raita prin magazine cu mine...insa maine ne-am programat sa mergem si sa ii cautam carucior, patut si salteluta micutului nostru ingeras....fapt care ma mai scoate din starea asta stupida in care ma lamentez...pupici

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenic spune:

monis mergem in Paralia, pe Riviera Olimpica. Eu am vrut pe continent in caz de, doamne fereste, ceva. E cam la 70 km de Thessaloniki. Tu unde ai fost?

Andrecluj imi pare rau, dar la urma rasplata e pe masura

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Fetelor, am si eu o intrebare pe care mi-am pus-o azi!
Am inteles ca prematurii se nasc in luna a saptea, daca se nasc in luna a opta nu e bine, daca trece macar cu o zi in luna a noua e ok.
De ex: sapt 28 inseamna sapt 28+1 zi sau 27+ ?

sapt 28 - 31 Luna VII - prematuri
sapt 32 - 36 Luna VIII
sapt 37 - 40 Luna IX

23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenic

monis mergem in Paralia, pe Riviera Olimpica. Eu am vrut pe continent in caz de, doamne fereste, ceva. E cam la 70 km de Thessaloniki. Tu unde ai fost?

Andrecluj imi pare rau, dar la urma rasplata e pe masura

19+

In Thassos. Vezi ca ai PM, zi daca ai primit

monis 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec2009 spune:

Desi in pas de melc, a aparut si
CAP 69

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Dienutze, si eu sunt confuza cu saptamanile... Dar eu consider ca am 25 de saptamani acum, pana joi cand implinesc 26 (la fel cum am 31 de ani, pana in iunie anul viitor cand fac 32...). Nu stiu daca e corect sau nu asa, dar pana acum eu asa le-am socotit. Si eu stiu ca am auzit mai demult ca nu e bine sa se nasca in luna a opta, dar nu inteleg de ce. Din ce am citit in ultima vreme, cu cat e mai avansat, cu atat e mai bine. O sa il intreb si eu pe dr daca nu uit de chestia asta. Tu de unde stii asta? Din 'popor' sau dintr-o sursa medicala?

Laura 25+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Laura, despre nasterea in luna a opta am aflat de la o farmacista. Copilul cica se dezvolta cel mai mult in luna a opta si e periculos sa se nasca atunci.

Uite ce am gasit la mamicile de sept.
http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

23+ astept pe Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie! sa fim sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Help! Am lansat aceeasi intrebare si pe forumul cu problemele legislative, dar imi voi permite sa o fac si aici in speranta ca macar cineva dintre voi ma va lamuri.
Unde trebuie sa ma adresez pentru a incepe demersurile obtinerii alocatiei pentru bebe si a primei de nastere?

Sper ca voi sunteti mai informate decat mine.Va multumesc anticipat

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 25+

Mergi la inceput