Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)
Raspunsuri - Pagina 9
Fragutza spune:
Aida, eu mai am un pic si fac un an de pauza. Nici macar cand am conceput-o pe unguroiaca nu am prestat
..O sa fie ca prima data cand vom relua activitatile..Oare mai stiu cum se face![]()
Ce ma distrez, azi dimineata aveam dileme de genul: Mai are Iulika dop sau nu? Si in timpul asta Mimika aducea o pereche de dovlecei pe lume.
34+
Natalia
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
aha...deci tu esti de aia cu giugiuleala in fapt ![]() ![]() ![]() MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
Al meu e de servici pe noapte

Si eu mai sunt aia care cand ar fi vrut n-a avut curajul (oricum in primul trim. mi-a interzis doctorul), apoi m-am lalait tot gandindu-ma daca sa fac sau nu si acuma nu-mi mai trebuie
28+
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui aidaciolac
|
lui sergiu nu-i mai da mana...zice ca e cam mare burta ...zice ca sunt frumoasa sa ma priveasca
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Io cred ca poa sa o sune oricine vrea ca s-ar bucura. Io fac pariu ca sta ea acolo in camera la spital si se intreaba cate capitole scriem in noaptea asta ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Azi ma gandisem "uite ce atmosfera de emotii, sarbatoare, teama, ..." e pe forum. Pai eu o sa pierd toate astea cand voi naste
si vor fi pentru mine. Le voi citi doar pe fuga dupa ce voi reveni acasa si voi ajunge la o obisnuinta cu bebe Oricum, daca nastem cand trebuie poate ca prin octombrie nici nu o sa mai fie asa interesant pentru voi... Am vazut si la zmeurici ca sunt care nici nu sunt bagate in seama cand spun ca le-au inceput durerile de travaliu
28+
Iulika29 spune:
Ralucapaun e acolo dopul meu..se pare ca nu era el ci alte 'doape'..oricum cred ca are de a face cu sarcina avansatå..Fel de fel..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
deci io sunt singura esuata ... io babataie cand ar fi trebuit voi tineretul sa prestati 
hai ca inteleg pe cele care au interdictie , care mai au putin , dar restul?
... parca vad ca maine ma plang ca ma pune pe pauza ... 
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
monica_dicut spune:
raluk, ai sa fii uimita. Anul trecut am incheiat odiseea pe 5 noiembrie cand s-a nascut ultimul bobocel si s-a facut aceasi galerie de la prima pana la ultima nastere. SI acolo nu erau party-urile care sunt aici si gasca si discutiile asa deschise si hot
.
La zmeurici nu este atmosfera de la noi si fetele nu sunt asa unite. D'aia nu prea se mai baga in seama, am observat si eu asta.
SA fim seriosi, ca noi nu mai e nimeni 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
madalina84 spune:

MIMIKA FELICITARI PENTRU DOVLECEI,SA FIE SANATOSI SI PAPACIOSI.TIE REFACERE RAPIDA 
AIDA un
si o
ca sa-ti treaca supararea
LUTO tare amuzant sotul tau cu odisea noastra![]()
Eu mi-am bagat in telefon nr Monicai si al Ramonei caci m-am gandit ca Monica o sa fie ocupata ce bebelusul iar Ramona acasa asteptand sa-i vina randul![]()
Am dormit de aseara de la 2 pana azi la 3 si abia abia am reusit sa va prind
SANTORINI bine ai revenit
Felicitari fetelor care au venit cu vesti bune de la eco
IULIA casa de piatra si petrecere frumoasa
IULIKA cam de acelasi lucru ma plangeam si eu acum 2-3 zile,scurgerea aceea dar se pare ca e doar dimineata si acum mai putin ca am luat antibioticul
Va
dulcic
31+
IRINEL ANDREI
BEBELICA MADALINA
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MangaGirl ...zice ca sunt frumoasa sa ma priveasca |
ha ha ha asta mi-a placut foarte mult

Cea mai fericita
34 + cu
monica_dicut spune:
Ati observat ca dupa mesajul mimikai am avut o mare "tastarnitza". SI acum la fel "Somebody stop me "
NU stiu ce am da nu ma pot dezlipi de pe scaun. Cred ca mi-a pus barbatamiu superglue 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
33+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata