Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Iulika29 azi vorbeam despre tine cat de putin mai ai si cat de tinerica esti si mai ales cat esti de relaxata
bravos 
credeti ca iuliapapusa poate sa doarma? ![]()
Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Iulika29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Oricum, daca nastem cand trebuie poate ca prin octombrie nici nu o sa mai fie asa interesant pentru voi... Am vazut si la zmeurici ca sunt care nici nu sunt bagate in seama cand spun ca le-au inceput durerile de travaliu 28+ ![]() |
Noi nu suntem ele..

..Stai linistita ca eu voi fi aici la galerie...
..Daca då Doamne Doamne så fie totul bine si toti så fim sånåtosi voi fi la fel de activå..www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 Ralucapaun e acolo dopul meu..se pare ca nu era el ci alte 'doape'..oricum cred ca are de a face cu sarcina avansatå..Fel de fel.. www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas |
Pai si la mine sunt totfelul de chestii de se elimina. Luni la analize imi intreb medicul ce si cum. Am negociat cu unguroaica sa nu vina mai devreme de 1 septembrie si sper sa fie cumintica si s-asculte de ma-sa.
34+
Natalia
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut raluk, ai sa fii uimita. Anul trecut am incheiat odiseea pe 5 noiembrie cand s-a nascut ultimul bobocel si s-a facut aceasi galerie de la prima pana la ultima nastere. SI acolo nu erau party-urile care sunt aici si gasca si discutiile asa deschise si hot La zmeurici nu este atmosfera de la noi si fetele nu sunt asa unite. D'aia nu prea se mai baga in seama, am observat si eu asta. SA fim seriosi, ca noi nu mai e nimeni ![]() ACESTIA SUNTEM NOI ... SI EL E BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 33+ cu Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |

yeahhhAm simtit eu ca e super-cool aici, dar nu stiam ca in alte parti nu e la fel... Dar cum toate femeile simpatice s-au hotarat sa vina la odiseea asta (chiar daca observ ca nasc incepand din iulie

28+
MangaGirl spune:
uite cu ce imi trec eu timpul...o sa am un copil atomic zice www.tarot.com/family/parenting/baby-compat.php" target="_blank">baby astro finder 

doamne ajuta!
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui aidaciolac credeti ca iuliapapusa poate sa doarma? |

ce cumatra esti tu...vai vai ...credeam ca sunt singura Cea mai fericita
34 + cu
Iulika29 spune:
Iuliapapusa nu are cum så doarma seara asta orice ar spune..Nu ai cum så dormi in fata acestui eveniment...E emotionant..Asa ca daca ne citeste så stie ca e normal så aibe emotii fac parte din 'peisaj'..Incå o data caså de piatra si så fie fericita alaturi de sot si bebelu..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
![]() ![]() ce cumatra esti tu...vai vai ...credeam ca sunt singura Cea mai fericita 34 + cu ![]() |
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl uite cu ce imi trec eu timpul...o sa am un copil atomic zice www.tarot.com/family/parenting/baby-compat.php" target="_blank">baby astro finder ![]() ![]() ![]() doamne ajuta! MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian ![]() varsta bebe poze www.mariaciubotaru.blogspot.com |
La mine si daca iese balanta si daca mai intarzie si iese scorpion, amandoua sunt la categoria baby bliss. Nu inteleg cum, ca varsatorii (si eu si sotul) nu se inteleg bine cu scorpionii, cel putin asa citisem eu
deci ar face bine sa vina la timp, sa nu intarzie trei zile sa vina scorpion
28+
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralucapaun
Pai si la mine sunt totfelul de chestii de se elimina. Luni la analize imi intreb medicul ce si cum. Am negociat cu unguroaica sa nu vina mai devreme de 1 septembrie si sper sa fie cumintica si s-asculte de ma-sa. 34+ Natalia |
eu am negociat cu al meu sa vina in septembrie pe 28 dk ar putea de ziua bunica-sii ca tare isi mai doreste. dar in nici un caz sa nu treaca de termen cu nici o zi ca tare mi-am ia batucit ficatul. macar sa fie dragutz sa vina la timp. si apoi sa nu planga, sa doarma mult, sa nu aiba colici, sa mamance mult si bine...stiti voi...iun copil bun de pus in rama, adik...

MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com

O noua viata