Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)
Raspunsuri - Pagina 11
techila spune:
am venit, am venit
eu de o juma de ora de cand va citesc ii zic lui sotz:' a nascut mimika', si el imi raspunde "a nascut mimika' si de la capat. de o juma de ora....
stati sa imi revin...imediat mai scriu
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si 
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 [ ![]() ![]() yeahhhAm simtit eu ca e super-cool aici, dar nu stiam ca in alte parti nu e la fel... Dar cum toate femeile simpatice s-au hotarat sa vina la odiseea asta (chiar daca observ ca nasc incepand din iulie ![]() |
Pai s-au adunat aici toate alea care de Craciun si anul nou serbau intr-un anumit fel

Mie mi-a spus la cursuri ca septembrie in general e o luna foarte plina la nasteri din acest motiv ca lumea are concedii si zile libere in iarna si se distreaza

Noi abia eram veniti aici, nu aveam nici calculator nici TV...nimic si trebuia sa ne umplem si noi cumva timpul
Cea mai fericita
34 + cu
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl uite cu ce imi trec eu timpul...o sa am un copil atomic zice www.tarot.com/family/parenting/baby-compat.php" target="_blank">baby astro finder ![]() ![]() ![]() doamne ajuta! |
mi-au iesit doua stelute adica va fi aproape foarte agitat

Cea mai fericita
34 + cu
Iulika29 spune:
a venit Techila 
..O låsåm så isi traga sufletelu si apoi så ne scrie si noua cum fu la medic..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå
35+cu
Bruce Nicholas
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui techila am venit, am venit eu de o juma de ora de cand va citesc ii zic lui sotz:' a nascut mimika', si el imi raspunde "a nascut mimika' si de la capat. de o juma de ora.... stati sa imi revin...imediat mai scriu Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si ![]() |
nah , acum o sa pot dormi linistita

bine ai venit 
Aida ... 32+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui techila am venit, am venit eu de o juma de ora de cand va citesc ii zic lui sotz:' a nascut mimika', si el imi raspunde "a nascut mimika' si de la capat. de o juma de ora.... stati sa imi revin...imediat mai scriu Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si ![]() |

Sunteti super!
28+
lutoniana spune:
Yuhuuuu...poa' sa-nceapa cheful acum....
Eu deja mi-am terminat cutiuta plina cu prune pe care o aveam langa calculator ...la ce sa trec acum oare ?
Cea mai fericita
34 + cu
MangaGirl spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
La mine si daca iese balanta si daca mai intarzie si iese scorpion, amandoua sunt la categoria baby bliss. Nu inteleg cum, ca varsatorii (si eu si sotul) nu se inteleg bine cu scorpionii, cel putin asa citisem eu deci ar face bine sa vina la timp, sa nu intarzie trei zile sa vina scorpion 28+ ![]() |
la mine a iesti here comes trouble! 2 stele...atat...o sa imi iasa pe nas, parca vad!
MangaGirl :-)
31+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
Pai s-au adunat aici toate alea care de Craciun si anul nou serbau intr-un anumit fel ![]() ![]() ![]() Mie mi-a spus la cursuri ca septembrie in general e o luna foarte plina la nasteri din acest motiv ca lumea are concedii si zile libere in iarna si se distreaza ![]() ![]() ![]() ![]() Noi abia eram veniti aici, nu aveam nici calculator nici TV...nimic si trebuia sa ne umplem si noi cumva timpul Cea mai fericita 34 + cu ![]() |

28+
techila spune:
nici nu imi vine sa caut d-aia care se bucura sau majorete, eu sunt inca socata....cum puii mei sa nasca? asica...cum sa nasca? ca trebuia sa aduca crema de zahar ars maine, sa se duca sotz sa ii culeaga de la metrou....adica eu nu dadea semne de nastere (nu stiu care sunt alea). adica zicea ea ca sta intinsa ca o lovesc printii...dar puii mei...ce a apucat-o sa nasca????
din partea noastra MILIAAAAARDE DE FELICITARI GRASE,
sa traiasca pestii 1000 de ani fericiti cu parinti sanatosi si la fel de fericiti!!!!!
BRAVO MIMIKA!!!!!!!
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze
si