Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns techila spune:

am venit, am venit

eu de o juma de ora de cand va citesc ii zic lui sotz:' a nascut mimika', si el imi raspunde "a nascut mimika' si de la capat. de o juma de ora....

stati sa imi revin...imediat mai scriu

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (33+) de 2 putze si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

[
yeahhh

Am simtit eu ca e super-cool aici, dar nu stiam ca in alte parti nu e la fel... Dar cum toate femeile simpatice s-au hotarat sa vina la odiseea asta (chiar daca observ ca nasc incepand din iulie ), era clar ca nu mai raman multe gagici faine pentru alte odisei

Pai s-au adunat aici toate alea care de Craciun si anul nou serbau intr-un anumit fel
Mie mi-a spus la cursuri ca septembrie in general e o luna foarte plina la nasteri din acest motiv ca lumea are concedii si zile libere in iarna si se distreaza
Noi abia eram veniti aici, nu aveam nici calculator nici TV...nimic si trebuia sa ne umplem si noi cumva timpul

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

uite cu ce imi trec eu timpul...o sa am un copil atomic zice www.tarot.com/family/parenting/baby-compat.php" target="_blank">baby astro finder

doamne ajuta!

mi-au iesit doua stelute adica va fi aproape foarte agitat

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

a venit Techila ..O låsåm så isi traga sufletelu si apoi så ne scrie si noua cum fu la medic..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 35+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

am venit, am venit

eu de o juma de ora de cand va citesc ii zic lui sotz:' a nascut mimika', si el imi raspunde "a nascut mimika' si de la capat. de o juma de ora....

nah , acum o sa pot dormi linistita bine ai venit

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

am venit, am venit

Sunteti super!

28+

Mergi la inceput

Citat:

am venit, am venit

Yuhuuuu...poa' sa-nceapa cheful acum....
Eu deja mi-am terminat cutiuta plina cu prune pe care o aveam langa calculator ...la ce sa trec acum oare ?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

uite cu ce imi trec eu timpul...o sa am un copil atomic zice www.tarot.com/family/parenting/baby-compat.php" target="_blank">baby astro finder

doamne ajuta!

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

La mine si daca iese balanta si daca mai intarzie si iese scorpion, amandoua sunt la categoria baby bliss. Nu inteleg cum, ca varsatorii (si eu si sotul) nu se inteleg bine cu scorpionii, cel putin asa citisem eu . Dar cu balanta da, perfect deci ar face bine sa vina la timp, sa nu intarzie trei zile sa vina scorpion

28+

la mine a iesti here comes trouble! 2 stele...atat...o sa imi iasa pe nas, parca vad!

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

[
yeahhh

Am simtit eu ca e super-cool aici, dar nu stiam ca in alte parti nu e la fel... Dar cum toate femeile simpatice s-au hotarat sa vina la odiseea asta (chiar daca observ ca nasc incepand din iulie ), era clar ca nu mai raman multe gagici faine pentru alte odisei

Pai s-au adunat aici toate alea care de Craciun si anul nou serbau intr-un anumit fel
Mie mi-a spus la cursuri ca septembrie in general e o luna foarte plina la nasteri din acest motiv ca lumea are concedii si zile libere in iarna si se distreaza
Noi abia eram veniti aici, nu aveam nici calculator nici TV...nimic si trebuia sa ne umplem si noi cumva timpul

Cea mai fericita 34 + cu

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

nici nu imi vine sa caut d-aia care se bucura sau majorete, eu sunt inca socata....cum puii mei sa nasca? asica...cum sa nasca? ca trebuia sa aduca crema de zahar ars maine, sa se duca sotz sa ii culeaga de la metrou....adica eu nu dadea semne de nastere (nu stiu care sunt alea). adica zicea ea ca sta intinsa ca o lovesc printii...dar puii mei...ce a apucat-o sa nasca????

din partea noastra MILIAAAAARDE DE FELICITARI GRASE,
sa traiasca pestii 1000 de ani fericiti cu parinti sanatosi si la fel de fericiti!!!!!

BRAVO MIMIKA!!!!!!!

Mergi la inceput