Burtici fericite de septembrie-octombrie (126)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Girls, ma duc la somnic! Noapte buna!

Va pupa fata!

34+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

la mine a iesit baby bliss , dar ce inseamna?

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

[
yeahhh

Am simtit eu ca e super-cool aici, dar nu stiam ca in alte parti nu e la fel... Dar cum toate femeile simpatice s-au hotarat sa vina la odiseea asta (chiar daca observ ca nasc incepand din iulie ), era clar ca nu mai raman multe gagici faine pentru alte odisei

Pai s-au adunat aici toate alea care de Craciun si anul nou serbau intr-un anumit fel
Mie mi-a spus la cursuri ca septembrie in general e o luna foarte plina la nasteri din acest motiv ca lumea are concedii si zile libere in iarna si se distreaza
Noi abia eram veniti aici, nu aveam nici calculator nici TV...nimic si trebuia sa ne umplem si noi cumva timpul

Cea mai fericita 34 + cu

noi eram intre doua chefuri...revelionul si pe 11 ianuarie a fost ziua lui sergiu...asa ca pe 9-10 chef...si cred ca s-a intamplat cam sambata aia...si noi tot asa...nu avme nici un canal la tv...doar dvd-uri...deci plictiseala...ce poti sa faci pe frigul ala?????

MangaGirl :-) 31+ cu Sasha Laurian

varsta bebe

poze

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techilo lasa forumul si pune mana si apreteaza fetele de masa pentru maine

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Maria am mai descoperit ceva super pe site-ul de la tine: "Baby Name Advisor". Am mai vazut eu si in alte parti cu explicatiile numelor. Dar aici bagi numele si calculeaza chestii numerologice. Deci nu depind de tara, ci de litere, am bagat cu tot cu numele de familie si posibilele candidate pentru al doilea prenume. Problema e ca la fiecare iese diferit, dar de bine.

Am sperat sa ma pot hotari

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aida ... 32+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

ca spre deosebire de al meu si al luciei care ne vor manca ficatii...al tau va fi perfect. cuminte si ascultator, painea lui d-zeu. nu vrei sa facem schimb? promit ca e cret!

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Raluca noapte buna!

Lucia poate invidia unora de pe forum pentru crema de zahar ars a provocat schimbarea planurilor de maine

Eu super techila cu reactia. S-a meritat sa stam s-o asteptam

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Girls, ma duc la somnic! Noapte buna!

Va pupa fata!

34+ Natalia

vise placute

varsta bebe

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Aida ... 32+
Poze cu noi

Pai la toate iese la fel, ca e in functie de data conceptiei, daca inteleg eu bine . baby bliss e un bebelus cu personalitate

31+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Maria am mai descoperit ceva super pe site-ul de la tine: "Baby Name Advisor". Am mai vazut eu si in alte parti cu explicatiile numelor. Dar aici bagi numele si calculeaza chestii numerologice. Deci nu depind de tara, ci de litere, am bagat cu tot cu numele de familie si posibilele candidate pentru al doilea prenume. Problema e ca la fiecare iese diferit, dar de bine.

Am sperat sa ma pot hotari

28+

stiu...am facut si eu...si acum sunt cam in dubii cu numele...radeam azi cu sergiu...ca poate ne razgandim :)

varsta bebe

poze

Mergi la inceput